LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też wyobrażałam sobie inaczej tą klinikę, a na miejscu moje wyobrażenia legły w gruzach;)
Miałam tam IUI i dlatego pytam;) -
Szczerze mówiąc to nawet nie wiem, bo leczę się u innego lekarza, a robił kto inny, a nie dostałam żadnego protokołu IUI, więc nie wiem...;/ W każdym razie jakiś młody lekarz...
-
migot_ka wrote:Szczerze mówiąc to nawet nie wiem, bo leczę się u innego lekarza, a robił kto inny, a nie dostałam żadnego protokołu IUI, więc nie wiem...;/ W każdym razie jakiś młody lekarz...
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
hipisiątko wrote:ogólnie dobrze zniosłam badania choć byłam zaje......głodna bo nie jadłam od obiadu we wtorek zaciskałam mocno oczy aby nie otworzyć bo pewnie bym nieźle krzyczała im tam
po badaniu zero mdłości czy wymiotów, ale ulgę poczułam jak dostałam kolację o 19 30 potem dwie kroplówki i moja największa radość czyli zdjęcie wenflonu
dr Włach mówiła, że wyniki będę w środę nawet miła dziś była dla mnie
Kurcze to ja nie wiedziałam że tyle zachodu. Przed rezonansem nie można jeść? i to tak długo? po co te kroplówki ? miałaś jeszcze jakieś inne badania przy okazji ?hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Dobrze Hipisiątko że już po.
Ale ogólnie to dr Włach dała Ci na to badanie skierowanie? Prawda?
Jeśli tak to jednak super lekarka.... ja od mojej starej ginki nic nie mogłam wydębić. Chodziłam do niej prywatnie ale pracowała też w przychodni na Lubartowskiej i mogła mi zlecić jakieś badania na nfz, zwaszcza pi poronieniu. I jeszcze jedno zwłaszcza - że ją o to poprosiłam! A ona mi powiedziała żebym sobie choroby nie wmawiała bo zdrowa jestem! A jak powiedziałam ze trudno to zrobię prywatnie to mówi a zrób wszystkie jakie uważasz.....
Szkoda gadać!
To dr Włach w porównaniu z nią to super babka!!!!hipisiątko lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Ale powinna to mieć zrobione wchodzi wychodzi, a szpital dodatkową kaskę dostaje za pobyt już się pytałam znajomej lekarki czemu tak jest to dobry pomysł na dodatkową kaskę dla szpitala.Ale faktycznie dobrze, że masz to za sobą.
fajnie fajnie ale wszystko to jest z czymś związane.neomi34 -
Fajnie hipisiątko że jesteś zadowolona z badań może szpital coś z tego ma sle dla pacjentek też ogromna korzyść.
Viowieczka jak się czujesz? Nie boli Cie brzuch?
Ja narazie nie myślę o staraniach bo jakiś taki młyn ogólny przed urlopem w pracy. Muszę powypychać sprawy żeby zastępcy nie zostawiać i tak jakoś nie ma czasu. Nawet mało czasu żeby na forum zajrzeć.
Dziewczyny Wam się nie chce jeść a mi owszem bo jestem ba diecie:) nie słodzę i nie jem słodyczy oraz chleba. No i ogólnie mniejsze porcje. I staram się wybierać niski index glikemiczny.hipisiątko lubi tę wiadomość