LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
neomi34 wrote:Ja w Provivo 450 płaciłam.
Noemi, ile miałaś IUI? Jak Twoje wrażenia? -
Miałam 4 ale w provivo. Dokładnie opiszę jak wrócę z pracy ale oprócz tego że 2 zakończyły się ostrym przeziębieniem dostałama antybiotyk i wyrzuciłam pieniądze w błoto, jedna była z betą powyżej 5 ale potem nastąpił spadek i jedna zakończyła się fiaskiem bo miałam za wysokie tsh więc jakby to skwitować już sama nie wiem. Wiem, że się bardzo na to wszystko wkurzyłam, i po tym zbojkotowałam ale wróciłam ze zdwojoną siłą do abovoneomi34
-
Czyli w AbOvo jeszcze nie miałaś?
-
neomi34 wrote:nie miałam
-
Nie byłam, ale zastanawiałam się czy iśc. Napewno będę do niego chodziła jak już się przeprowadzę do Wawy. Operował moją przyjaciółkę, po kilku zabiegach u innych lekarzy nadal nie mogła ciąży utrzymać, a teraz kiedy w lutym poszła do neigo, po miesiącu ja operował i szczęśliwie jest w 4 miesiącu ciąży
-
Kamilka wrote:Neomi trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i czekamy na relacje.
Wireiorecxka jak się trzymasz?
A dziękuję, poza tym, że pobolewa mnie macica i jajniki, to całkiem dobrze.Kamilka lubi tę wiadomość
-
Dotek wrote:Viowieczka powtarzasz jutro bete?
Noemi trzymam kciuki za wizytę
Tak powtarzam i betę i progesteron.
Neomi ja również trzymam kciuki za jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 17:45
Kamilka lubi tę wiadomość
-
Muszę się Wam przyznać że ten weekend bardzo stresujący. Ogólnie mam cykle jak w zegarku po 28 dni. A tu mi się @ spoźniała i wyszedł mi cień na teście. I już plany i nadzieje..... (to było w piątek) i w sobotę miałam iść na betę ale tak wyszło że nie poszłam. I koło 13 dostałam bez bólu i jakichkolwiek zwiastunów @.
Taki nerw że szok i zawód i nie wiem co jeszcze.... przez półtora dnia byłam w ciąży!04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek