LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W sumie to @ mi się spoźniała 5 dni. Zrobiłam 7 testów hihihihi (bo miałam akurat). Z tego żalu na grillu ze znajomymi wypiłam kilka drinków na odstresowanie.... ech życie....04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
neomi34 wrote:Współczuje wiem jak to jest nadzieja a potem rozczarowanie (ale kolejny musi być już inny. A drink dobrze zrobi wyluzujesz się
A tak apropos czy którejś z Was bromergon wydłużył cykl?04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
neomi34 wrote:Dziewczyny a immunolog dobry ale w Lublinie to kto???bo jakoś może tu poszukam przyczyny tak rozmawiam z koleżanką z innego wątku i one same to zaczęły badać .
Dotek pomożesz04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Kamilka miałam tak samo przez dwa ostatnie miesiące też przez kilka dni byłam dwa razy w ciąży. Współczuję.
Viowieczka kciuki za bete:)
Co do immunologa z Lublina to Leszczyńska-Gorzelak i Darmochwał-Kolarz. Podobno super jest prof Jerzak i wybieram się do niej za jakiś czas ale nie przyjmuje już w Lublinie. Tylko w warszawie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 19:57
Kamilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja też tak miałam na początku moich starań ale oni to określają biochemiczną
O tej Jerzakowej rozmawiałyśmy ale ja póki co do Wawy mam nie po drodze
a o pozostałych poczytam i może się zapiszę bo jakoś mi immunologii nikt nie badał a może warto by było się tym zainteresować.
Viowieczka jutro prosimy o dobre info z początku tyg :)kciuki zaciśnięte ))neomi34 -
neomi34 wrote:No ja też tak miałam na początku moich starań ale oni to określają biochemiczną
O tej Jerzakowej rozmawiałyśmy ale ja póki co do Wawy mam nie po drodze
a o pozostałych poczytam i może się zapiszę bo jakoś mi immunologii nikt nie badał a może warto by było się tym zainteresować.
Viowieczka jutro prosimy o dobre info z początku tyg :)kciuki zaciśnięte ))
Dziękuję za wszystkie zaciśnięte kciuki:). Wyniki odbiorę we wtorek, bo jutro nie pracuję, a nie chce mi się drugi raz, specjalnie po wyniki, jechać do szpitala. Jakoś jeden dzień dłużej wytrzymam.neomi34 lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Kamilka ja w październiku byłam 4 dni w ciąży. Także rozumiem jak się czujesz.
Przykro mi że też musiałaś to przeżywać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 21:27
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Dotek wrote:Viowieczka, a ile kosztuje w szpitalu hcg?
Noemi o tych doktorkach wyczytałam na forum jakimś a potem na znanym lekarzu sobie poczytałam.w lublinie to po opiniach bardziej skłaniałabym się ku pierwszej prof.
Nie wiem ile kosztuje, bo dostałam skierowanie na te dwa badania.