LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
viowieczka wrote:Wątpię żeby było coś widać, podobno widać coś jak beta jest powyżej 1000.
ja poszłam na usg w 4 tygodniu i była kropka.
no ciekawe co Ci powie...04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Wiecie co jak się rejestrowałam do gina do luxmedu prywatnie to przy nazwisku była informacja czy lekarz może wydawać recepty refundowane. Może jakąś umowę musi mieć lekarz podpisaną.
A Sttetner może? bo ja w przyszłym tyg do niego się wybieram skonsultować pewne rzeczy i po badania, bo jakoś nie jestem przekonana, że nie powinnam nic badać.neomi34 -
A ja w zasadzie nadal nic nie wiem, na usg nic nie było widać. Jutro robię jeszcze raz betę i zobaczymy, jak wzrośnie do 1000 to mam iść do kolegi pani doktor na konsultację.
Kamilka lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:Cześć, jeśli mogę się dołączyć to z chęcią to poczynię. Bo moje staranie o drugą ciążę trwają już 2 lata, i zupełnie nie wiem co robić i tak kisiłam w sobie, a doszłam do wniosku że w kupie raźniej i lepiej się podzielić z innymi "Najgorzej" że wszystkie badania, wychodzą w porządku i mi i mężowi. W tym cyklu zaczęłam brać Castagnus (na własną rękę) + Donga. Teraz mam 26 dc i raczej nie nastawiam się na cud, bo wszelkie znaki na niebie mówią, że wielkimi krokami idzie @.
Witaj pewnie,że raźniej a gdzie się leczysz?neomi34 -
neomi34 wrote:A Sttetner może? bo ja w przyszłym tyg do niego się wybieram skonsultować pewne rzeczy i po badania, bo jakoś nie jestem przekonana, że nie powinnam nic badać.04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Jak tsh podwyższone to pewnie że zrobić. Ja miałam za niskie i sobie znowu zrobiłam dziś i ładnie urosło do 1.3
Ja bym zrobiłam na twoim miejscu poziom Wit d3
Anty tpo anty tg i nie wiem co jeszcze. Ja nigdy nie robiłam lh i tego drugiego. Za co one odpowiedzialne?04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Kamilka pytałam Panią doktor o wit D to powiedziała, że teraz nie dopiero we wrześniu. TSh sobie zrobię bo sama jestem ciekawa. Anty tpo i abty tg świadczą o chorobie hasimotto robiłam i mam je za wysokie ale podobno niczym nie da się ich zbić. Dlatego po tej ostatniej wizycie poniedziałkowej miałam dziwne odczucieneomi34
-
neomi34 wrote:Kamilka pytałam Panią doktor o wit D to powiedziała, że teraz nie dopiero we wrześniu. TSh sobie zrobię bo sama jestem ciekawa. Anty tpo i abty tg świadczą o chorobie hasimotto robiłam i mam je za wysokie ale podobno niczym nie da się ich zbić. Dlatego po tej ostatniej wizycie poniedziałkowej miałam dziwne odczucie04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek