Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka, Fatim, dzięki za wsparcie. Jesteśmy dobrej myśli.:-)Tylko czasami robi się smutno...
Głupio mi trochę, nie wiem czy powinnam o tym tutaj pisać, ale na moją siostrę można oddać 1% od podatku, jeśli któraś z Was nie ma jeszcze osoby, czy instytucji na którą chce oddać swój procent to siostra i ja będziemy bardzo wdzięczne, są w trudnej sytuacji pracuję tylko szwagier. Myślicie że mogę wkleić tu info z fundacji?
-
nick nieaktualnyzuzzi wrote:Ej, lista cały czas jest, cały czas aktualna! Na pierwszej stronie wątku!
Klikać na "najstarsze" i na pierwszej stronie wszystko jest Tam aktualizuję.
Także tutaj możecie sobie gadać o pierdołach i ważnych sprawach, a listy nie trzeba szukać po stronach, bo ciągle jest aktualna na pierwszej stronie. -
nick nieaktualny
-
zabcia2806 wrote:Siostra od października 2013 choruję na nowotwór tj ziarnicę złośliwą. Jutro będzie miała operacyjnie drugi raz pobierane komórki macierzyste do przeszczepu.
Zabcia trzymam mocno kciuki za siostre!!!hmmm szczęście w nieszczęściu że jest to typ nowotworu który daje sie leczyć! sama bylam chora na ziarnice i mnie sie udało, Twojej siostrze tez sie uda!!!!zabcia2806 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Cześć kochanie zniknęłam na trochę bo dużo pracy i spraw do załatwienia miałam. Po wizycie u pani ginekolog okazało się że wyniki badań są dobre i akurat przy badaniu widziała ciałko żółte i byłam świeżo po owulacji w której oczywiście , ale dla bezpieczeństwa kazała jeszcze przez 24 h i tak też zrobiłam nie wiąże z tym żadnych nadziei. W tym cyklu jakoś przestałam myśleć o staraniach i szczerze wszystkim to radzę bo stres nie pomaga a niszczy psychikę.
Molcia lubi tę wiadomość
-
Ooo a mój post wcześniej ucieło:/
Mam dziewczyny problem z budzeniem się w nocy. Praktycznie codziennie się budzę różnie po 1, 3, 4 w nocy. Dzisiaj się obudziłam po 4 i o 5 więc dzisiaj już o 5 zmierzyłam temperaturę i ją zignorowałam. Nie wiem jak robić gdy się wcześniej budzę też ignorować? Do tej pory jak nie było większych różnic w temp nie ignorowałam.
Zaczynamy niedługo wspaniały miłosny miesiąc i zaczną sypać nam się śnieżynki.
Mam nadzieję, że nam będzie dane w lutym zatestować bo pierwszy raz z moim M. razem będziemy testować i tak się trochę nastawiliśmy:)