Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzabcia2806 wrote:No właśnie też gdzieś to czytałam i było jeszcze że chyba od 25 roku, a ja mam 24.
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 20:47
-
Mandi :) wrote:Mam pytanko któraś z zafasolkowanych badała sobie szyjkę macicy może ostatnio?
-
Lepiej kochana nie kupować wcześniej! To źle wróży. Życzę ci abyś tym razem urodziła zdrowego maluszka. Bardzo bym chciała być na twoim miejscu chodź wiem,że przebylas ciężka drogę żeby być teraz w ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 21:18
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem tu nowa, więc na początek mówię wszystkim cześć też będę testowała w lutym. Strasznie się wkręciłam w to OF i czytam codziennie. Mam wielkie nadzieje, bo test mam zrobić 14 lutego, wtedy kiedy mój narzeczony ma 30-te urodziny chciałabym dać mu cudowny prezent ))12 cs - 1 IUI udana
-
Milo cie wiedziec Anna255 mam nadzieje ze waste in vitro sie powiedzie I juz nie dlugo pochwalisz sie dwiema kreseczkami
Witam ciebie IWI rowniez,oby twoj pierwszy cykl byl szczesliwy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 08:15
IWI lubi tę wiadomość
-
Kama, mi linki nie działają...
Arielka, też nie wierzę w przesądy. Rok temu wygrałam w konkursie bon do sklepu Endo i wtedy obkupilam się w książki, gry i ubranka dla malucha. Od tamtej pory co i raz coś dokupuję Oczywiście drobiazgi i neutralne rzeczy, dlatego z kolejnymi zakupami poczekam już aż poznam płeć.
Dzisiejszy test już piękny, wczoraj miałam 346 betę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bf97b1099dc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 07:11
agnes175, Landryneczka, Blondik, Malinkowe oczekiwanie, Maczek lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyjasne, ja też nie wierzę w te przesądy jak i te w które wierzy moja teściowa co doprowadza mnie do szaleństwa np " do domu pierwszy powinien wchodzić mężczyzna, bo jak wejdzie kobieta to będzie nie szczęście " jakby kobieta była kimś gorszym ii wiele innych...
ja się boję, że idzie @ ... boo wczoraj po serduszkowaniu miałam takie uczucie, wiecie, jakby na @, jakie "spięcia" tam na dole... w ogole odkąd zaczęłam brać lutkę to temperatury sobie robię jako ignorowane, bo podobno mogą być zawyżone, jak to jest u was?
a i chciałam zapytać, czy jest tu ktoś ze śląska? ) jak ja?) -
nick nieaktualny