Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
malgo86 ja też nie mam krwawienia, tylko pobolewania brzucha. dzis byłam u lekarza i mam odstawić bromergon i witaminy a brać tylko omega med pregna i się oszczędzać. pierwsze usg ok.24 luty dopiero. trzeba być dobrej myśli
Gratulacje nowym zafasolkowanymagania, Mandi :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:Powiem Ci, że ja miałam swego czasu bardzo często takie infekcje, w cytologii wychodziły różne syfy a mniej wspolzylam niż teraz i odkąd stosuje płyny do higieny intymnej z kwasem mlekowym (ostatnio lactacyd bo trafiłam na promocję 2 w cenie 1), to problemy się skończyły jak ręką odjął, a cytologia kontrolna wyszła idealni.. Do tego pamiętaj, że raz na rok przysługuje Ci cytologia na NFZ.
Ja pierwszą taką infekcje załapałam w Egipcie w lipcu 2014 roku, po powrocie do kraju minęło i zapomniałam. Dzwoniłam do męża ma mi kupić płyn po drodze z pracy. U mojego lekarza kosztuje cytologia 100 zł albo 120 zł już nie jestem dokładnie pewna. Raz na rok na NFZ to znaczy że musiałabym iść do innego lekarza?
Sorki że zaśmiecam taki piękny temat infekcjami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 15:11
-
zabcia2806 wrote:U mojego lekarza kosztuje cytologia 100 zł albo 120 zł już nie jestem dokładnie pewna. Raz na rok na NFZ to znaczy że musiałabym iść do innego lekarza?
Ja z kolei słyszałam, że darmowa cytologia na NFZ przysługuje raz na trzy lata. Trzeba by dopytać, jak to jest. No i faktycznie przejść się do jakiegoś gina na NFZ i poprosić o cytologię.
-
zuzzi wrote:Ja z kolei słyszałam, że darmowa cytologia na NFZ przysługuje raz na trzy lata. Trzeba by dopytać, jak to jest. No i faktycznie przejść się do jakiegoś gina na NFZ i poprosić o cytologię.
No właśnie też gdzieś to czytałam i było jeszcze że chyba od 25 roku, a ja mam 24.
-
nick nieaktualny
-
Ale jak myslicie jak bym byla w ciazy i owu byla w 20dc to raczej test powinnien wykazac ciaze bo dzis jest 35dc ?
Nadzieje malutka mam ale moze nie potrzebnieMandi :) lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie 12dpo i 14 dpo testy nie wyszły. A dziś 16 dpo i wyszła druga kreska (nie z porannego moczu) jaśniejsza od kontrolnej ale pojawiła się od razu
Mandi :), Katarzyna87, kwiatuszek789, sylwiaśta159, gocha04, Molcia, odrobinacheci, Emilia77, zonaboba, Katada, Blondik lubią tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:U mnie 12dpo i 14 dpo testy nie wyszły. A dziś 16 dpo i wyszła druga kreska (nie z porannego moczu) jaśniejsza od kontrolnej ale pojawiła się od razu
Wklejamy Dzidziusia, czy czekasz jeszcze na coś?Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
-
zuzzi wrote:Uspokój się, dziewczyno. Masz piękną betę. Gdyby zagnieżdżenia nie było, to i bety by nie było A dziewczyny wiele razy wspominały, że dzidzie widać na USG dopiero jak beta wyskakuje powyżej 1000. Zmień lekarza
Ja mam dziś brązowe plamienia, jest 15 dpo i dzwoniłam do lekarza - twierdzi, że to może być zagnieżdżenie, bo beta wychodzi taka niska jak mam (350), kiedy jajeczko już "pracuje", ale jeszcze się nie zagnieździło. Też lekko spanikowałam, ale kazał wziąć nospę i się nie denerwować.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn