Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zizia_a wrote:a moge wiedzieć ilę Cie to kosztowało w zł??
Jeśli sami to procedura osztuje około 6-8 tysięcy +1200 za transfer _ leki do stymulacji (u mnie 2600) powstrzymujące ovu (700 zł) i teraz za lutinusa 3 opak po 190 zł
zizia jeśli chcesz wiecej sie dowiedzieć to pisz u mnie pod wykresem lub na forum starające się z pomocą medyczną IVF, bo ostatnio tu rzadko zaglądam ..zizia_a lubi tę wiadomość
-
czarnooka wrote:Gratuluję wszystkim dziewczynom, którym się udało Farciary
Dołączam do Waszej listy i testuję jutro i dla pewności jeszcze w poniedziałek
Nie uważam się za farciarę.polkosia, antea, Katarzyna87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Nie uważam się za farciarę, jest to 50 cykli walki, łez, krwi, operacji zabiegów, bolesnych badań, wydanie parę tysięcy na lekarzy, leki.
Nie uważam się za farciarę.Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie dzisiaj duży spadek, szyjka nisko, wszystkie objawy nasilone w poprzednich dniach poznikały...
u mnie wyglada to tak ze piekny wykres sie utrzymuje a potem bummm w jeden dzien leci do 36,9 w drugi leci do 36,7 a w trzeci @...
czyli w niedziele przyjdzie małpa:/
w przyszłym miesiącu odpuszczam cale to zamieszanie z temperaturami, za bardzo mi to w głowie miesza
no nic trzymam mocno kciuki za pozostałe testujące, oby duuużo bobasków się pojawiło!!!
a powoli uciekam do wątku marcowego:)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Witam.... przez weekend mnie nie będzie, ale w sumie to już możecie mi wpisać @ ... póki co jeszcze się nie rozkręciła, ale dziś na pewno rozgości się na całego może marzec będzie dla mnie szczęśliwszy pozdrawiam wszystkie zafasolkowane, dbajcie o siebie, a za testujące trzymam mocno kciuki!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Hello:) Ja wczoraj zatestowałam, bo nie wytrzymałam, ale oczywiście negatyw bez żadnych wątpliwości...dziś raczej nie było sensu powtarzać. Poczekam może do niedzieli czy się pojawi ta wredna @. Ale kurcze dziwne bo zawsze mam regularne cykle jak w zegarku, a ten niedość, że podejrzany o brak owulki, kosmiczny wykres, to jeszcze nic nie czuje tzn. zawsze przynajmniej tydzień przed bolały mnie piersi, a teraz nic. No ciekawe ile się spóźni.
Powodzenia Czarnooka, bo dziś Ty chyba tez testujesz:)
-
złamałam się...zatestowałam dzisiaj...widzicie to, co ja?
cieszę się i boje;) w środę pójdę do lekarza, wiem, że wcześnie, ale może będę musiała coś brać...
mam nadzieję, że rzeczywiście maleństwo się zadomawia i zostanie z nami juz do końca szczęśliwie i zdrowo;)
proszę nie gratulujcie tylko trzymajcie kciuki i módlcie się, żeby było dobrzelauda., Molcia, kwiatuszek789, anucha, Bąbelek, mana, polkosia, Iwka, zabcia2806, Maczek, agania, odrobinacheci, gocha04, Helen, NjakNati, Eklerka, Emma80, Katarzyna87, olimama lubią tę wiadomość