Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam to szczęście że nic....zapisałam się na wizytę i zaproponowano mi badania kliniczne....ale jeśli chcesz podejść jest możliwość aby podejść do rządowego. I wtedy płacisz tylko za leki około 400-1500 zł + badania.zizia_a wrote:a moge wiedzieć ilę Cie to kosztowało w zł??
Jeśli sami to procedura osztuje około 6-8 tysięcy +1200 za transfer _ leki do stymulacji (u mnie 2600) powstrzymujące ovu (700 zł) i teraz za lutinusa 3 opak po 190 zł
zizia jeśli chcesz wiecej sie dowiedzieć to pisz u mnie pod wykresem lub na forum starające się z pomocą medyczną IVF, bo ostatnio tu rzadko zaglądam ..
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Nie uważam się za farciarę, jest to 50 cykli walki, łez, krwi, operacji zabiegów, bolesnych badań, wydanie parę tysięcy na lekarzy, leki.czarnooka wrote:Gratuluję wszystkim dziewczynom, którym się udało
Farciary 
Dołączam do Waszej listy i testuję jutro i dla pewności jeszcze w poniedziałek
Nie uważam się za farciarę.
polkosia, antea, Katarzyna87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya co mialas zdiagnozowane jesli moge wiedziec i na czym polegal problem?Iwka wrote:Nie uważam się za farciarę, jest to 50 cykli walki, łez, krwi, operacji zabiegów, bolesnych badań, wydanie parę tysięcy na lekarzy, leki.
Nie uważam się za farciarę.
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie dzisiaj duży spadek, szyjka nisko, wszystkie objawy nasilone w poprzednich dniach poznikały...
u mnie wyglada to tak ze piekny wykres sie utrzymuje a potem bummm w jeden dzien leci do 36,9 w drugi leci do 36,7 a w trzeci @...
czyli w niedziele przyjdzie małpa:/
w przyszłym miesiącu odpuszczam cale to zamieszanie z temperaturami, za bardzo mi to w głowie miesza
no nic trzymam mocno kciuki za pozostałe testujące, oby duuużo bobasków się pojawiło!!!
a powoli uciekam do wątku marcowego:)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Witam.... przez weekend mnie nie będzie, ale w sumie to już możecie mi wpisać @ ... póki co jeszcze się nie rozkręciła, ale dziś na pewno rozgości się na całego
może marzec będzie dla mnie szczęśliwszy
pozdrawiam wszystkie zafasolkowane, dbajcie o siebie, a za testujące trzymam mocno kciuki!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
27.03.2014 [*]
udało się
czekamy na Ciebie Skarbie :* 
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Hello:) Ja wczoraj zatestowałam, bo nie wytrzymałam, ale oczywiście negatyw bez żadnych wątpliwości...dziś raczej nie było sensu powtarzać. Poczekam może do niedzieli czy się pojawi ta wredna @. Ale kurcze dziwne bo zawsze mam regularne cykle jak w zegarku, a ten niedość, że podejrzany o brak owulki, kosmiczny wykres, to jeszcze nic nie czuje tzn. zawsze przynajmniej tydzień przed bolały mnie piersi, a teraz nic. No ciekawe ile się spóźni.
Powodzenia Czarnooka, bo dziś Ty chyba tez testujesz:)
-
złamałam się...zatestowałam dzisiaj...widzicie to, co ja?

cieszę się i boje;) w środę pójdę do lekarza, wiem, że wcześnie, ale może będę musiała coś brać...
mam nadzieję, że rzeczywiście maleństwo się zadomawia i zostanie z nami juz do końca szczęśliwie i zdrowo;)
proszę nie gratulujcie tylko trzymajcie kciuki i módlcie się, żeby było dobrze
lauda., Molcia, kwiatuszek789, anucha, Bąbelek, mana, polkosia, Iwka, zabcia2806, Maczek, agania, odrobinacheci, gocha04, Helen, NjakNati, Eklerka, Emma80, Katarzyna87, olimama lubią tę wiadomość