Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekanie jest najgorsze... niby sie nie staram ale i tak jak mysle o ciazy to bym juz chciala byc . Na razie w pewnym sensie odpuscilam, tym bardziej ze pracy poki co nie mam... ale nadzieje zawsze mozna miec, tym bardziej ze w tym cyklu nawet nie wiedzialam kiedy bede miec domniemana owulacje...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
U mnie jak zaczyna boleć głowa to za chwilę @ dostaję i ból tak ze mną trwa kilka dni. I to raczej nie od wysokiego progesteronu.
Co do piersi to ostatnio boli mnie prawa jak dotykam i nabrzmiałe są pod koniec cyklu, a później to już grawitacja je ściąga i nie są takie fajne👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
A ja dzisiaj zrobiłam test i niestety negatywny. Jutro niby ma przyjść @ ale tego nie wiem na 100% bo po odstawieniu tabl w październiku miałam jedną@ i tyle... Nie nastawiam się, ale i nie załamuję, bo jak widzę dużo dziewczyn ma minusy, a potem nagle plusik. Ciekawe, że to czasami kwestia jednego dnia.12 cs - 1 IUI udana
-
Kochane,niestety muszę Wam troche popsuć statystyki, bo @ dzisiaj przyszła, miałam nadzieję na miły prezent z okazji rocznicy ślubu,ale nie tym razem... Marzec też odpada, Mąż wróci z PL zaraz po dniach płodnych, no nic, głowa do góry i lecimy dalej:) Bedę zaglądać do Was nadal i kibicować testującym:) Zafasolkowanym życzę dużo spokoju i radości z tego pięknego czasu:) PozdrawiamMama Kasia
-
malgo86 wrote:Dziewczyny czy wy macie mdłości zawsze rano? Mnie dopada zazwyczaj wieczorwm i czuje czasem ból rozpulchniania dolnej części pochwy, takie ściągnięcie
Głównie rano, a wieczorem mega zgagaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:06
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Girl25 wrote:ja dzis w sumie czulam ciagniecie ale bardziej warg sromowych... ciagniecie w brzuchu moze i czuje, albo to jest juz autosugestia... zazdroszcze wam ze juz jestescie w ciazy...
Już jest względne. Mi się udało dopiero po ponad 2,5 roku.Matleena lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Co do piersi to ogromny ból i to zaraz po owulacji się zaczął z dnia na dzień coraz mocniejszy dzisiaj nie mogę spać na boku chyba, że sobie pod nie poduszkę podłoże
a i jednego dnia taki ostry ból jajnika, że myślałam, że znowu mi jakąś torbiel urosła j po raz kolejny czeka mnie laparoskopia ale całe szczęście to był ból chyba związany z zagnieżdżaniem :*
Jutro ostatnia beta zalecona przez lekarza :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 22:09
-
U mnie jak tat teraz pomyśle to był całkiem inny cykl. Po owulacji częste wzdęcia i kłucie w jajnikach, jeszcze przed pozytywnym testem odczuwałam mlenke mdłości (popołudniu), ale sobie nic nie wmawiałam. A piersi o dziwo jak zawsze mnie po owulacji zaczynały boleć tak w tym szczęśliwym cyklu bolą dopiero od 2-3 dni.
Pytanie do zafasolkowanych: Czy wy mierzycie nadal temp?Zajsonek, mała.mi lubią tę wiadomość
-
Hejka u mnie odwrotnie, jak mnie piersi kilka dni przed @ to ten cykl prawie cały mnie bola piersi a od niedawna jeszcze bardziej, od 4 dni mam taka samą tempke 36,7 jak pojazd do pl w marcu kupie nowy termometr z dwoma miejscami po przecinku. Nie chce się nastawiac bo każdy cykl jest inny. Tylko jestem ciekawa kiedy @ przyjdzie. Miłego dnia dziewczyny.