Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
trzymam kciuki za testujące i przesyłam wiruski gratuluję nowo zafasolkowanym
pierwsze usg mam dopiero za tydzień, ah już nie mogę się doczekaćagania, Aganeska lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny moja dzisiejsza BETA 500 ( 30 dc )!!!!
Skaczę ze szczęścia:)
Wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was moje kochane !
Trzymam mocno kciuki za testujące
agania, baby1991, Katarzyna87, Molcia, Aganeska, Ewa99, mana, mała.mi, NjakNati, asioczek86, anja83, Emilia77, anucha, Agnesia, Marutka, Maczek, Helen, kamilove lubią tę wiadomość
Nikka -
Ja dzis testowalam ale tylko z moczu i to nie pierwszego porannego tylko drugiego i test mial czulosc 25, wynik oczywiscie negatywny.... moze to przez czulosc testu albo faktycznie to nie ciaza... tak czy siak odstawiam poki co duphaston... poprosze najwyzej mojej gin o recepte na nastepne.... jesli to ciaza to mam nadzieje że jutro temperatura bez tabletek wzrosnie... jedno mnie tylko dziwi... jak ostatnio mialam plamienia przy braniu tabletek to bolal mnie brzuch, raz w nocy mialam taki skurcz ze myslalam że niewytrzymam a teraz nic... nawet po zwiekszonej dawce mnie nie boli... jedynie piersi ale to normalne... martwi mnie ze 2 faza byla az tak krotka mimo duphastonu[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Beta 84
Progesteron 91
Dzis 26dc
Lapcie wirusy & & & & & & & & & &Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:54
Molcia, baby1991, Ewa99, agania, mała.mi, NjakNati, anja83, Maczek lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny Mimo iż Was nie znam to cieszy mi się dziób jak widzę ile szczęśliwych przyszłych mam już tu jest.
Wiruski łapię równieżagania, asioczek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tylko że wydaje mi sie ze tak jest tylko przez duphaston, i gdyby nnie on to juz 11 dnia fl mialambym @ czyli faza trwalaby 10... a nawet jak zwiekszylam dawke to plamie... niby mniej niz wczoraj ale jednak... Zobaczymy tez jaką jutro bede miec temperature... Tylko jest jedna dziwna rzecz... ostatnio jak plamilam podczas brania dupka to bolal mnie w trakcie brzuch a teraz ani troche... Plamie 3 dzien i nic... dzis na termometrze nie mialam krwi, byl tylko zabarwiony sluz i nic poza tym... 10 dfl wieczorem czulam jakby ktos mi wbijal i wyciagal igle i tak przez 2 minuty.. po prawej stronie i tez po tej stronie w czasie domniemanej owulacji czulam bardziej prawy jajnik (pierwszy raz). Takze nie wiem juz co to moze byc... zglupialam...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]