Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChyba muszę zacząć mierzyć sobie tempke nigdy tego nie robilam bo raz ze się nie chciałam codziennie rano nakrecac a dwa czy będę na tyle systematyczna żeby to robić codziennie? Ale widzę ze większość dziewczyn tutaj mierzy. Wiec jeśli w tym miesiącu się nie uda to od następnego się przelame i znaczne mierzyć
-
U mnie wlasnie sie podwyzszyla niby niewiele ale dalej jest na poziomie 37.. Tylko zas mialam z nocy plamienie... Na termometrze mialam caly w sluzie krwi a teraz nic... Dzwonilam do ginekologa i kazała mi zwiększyć dawkę i jutro isc na bete... Myślicie że w 12dpo wyjdzie?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
mała.mi wrote:Witam w ten niedzielny poranek zrobiłam dzisiaj z ciekawości eksperyment z testem owulacyjnym. Wyszedł bardzo pozytywny. Kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej, więc chyba coś w tym jest...
Miłej niedzieli Wam życzę
Hehe dobra jestes ja też sikłam na owulacyjnego z ciekawości,a co,kto mi zabroni i wyszedl negatyw,bo kreska testowa nieznacznie ale jednak niezncznie jasniejsza od kontrolnejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 11:21
mała.mi lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Wróciłam, wszystko uzupełniłam Gratuluję szalenie rosnących bet i nowych groszków!
A reszta... nie obijać mi się tu, tylko zaciążać
Choć i tak już statystyki mamy w tym miesiącu powalająceHelen, Gosiacu, agania, Emilia77, Aganeska, anja83, NjakNati lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzzi wrote:Wróciłam, wszystko uzupełniłam Gratuluję szalenie rosnących bet i nowych groszków!
A reszta... nie obijać mi się tu, tylko zaciążać
Choć i tak już statystyki mamy w tym miesiącu powalające
Robię wszystko co w mojej mocy zeby zwiększać statystykę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 12:16
Maczek, Gosiacu, Emilia77 lubią tę wiadomość
-
A ja wczoraj odpuściłam nastawienie na to, że się udało, poszłam biegać, pózniej mega długi spacer i na wieczór obalilam butelkę czerwonego wina. Spać ne mogłam, wzięłam o 3:00 aspirynę, bo mnie kaszel jakiś zaczął męczyć i czuję dzisiaj jakieś lekkie drapanie w gardle. Temperatura tez wzrosła, ale chyba z przeziebienia.. Dlatego zaznaczyłam, żeby igonorowalo ją na wykresie.
Najbardziej mnie meczy to, że nie mam pojęcia jakiej długości będzie ten cykl. Gin nie kazała mi nic brać i powiedziała, że sama @ przyjdzie. A poprzednio nie miałam przez 3 miesiące po odstawieniu tabletek i wywolywalysmy luteiną - wyszło plamienie, ale powiedziała, że wystarczy. Już sama nie wiem co przyniosą kolejne dni12 cs - 1 IUI udana -
Przede mną jutro chwila prawdy jak się tempka utrzyma to będę sobie robić nadzieję, ale jutro nie zatestuje bo testu nie mam i najwcześniej jak coś to może będzie nam dane zatestować w środę....dzisiaj fatalnie się czuję mdliło mnie od rana a po południu przytuliłam się z wc ale może mi coś poprostu zaszkodziło. Dzieny cykl bo sutki mnie nie bolą tak jak zawsze po ovu ale za to bolą pierwszy raz tak piersi po bokach i zaciągają czasami...zeszły tydzien to był jeden wielki kłębek nerwów w pracy i może dlatego też tak się wszystko układa...
trzymam kciuki za zielony tydzień..buziaki:* -
Marta8880 wrote:Hej dziewczyny, moje testowanie dopiero za tydzien, ale jakos doła dzis złapałam. Nic mnie nie boli, piersi jak zawsze. Wyszukuje jakos objawow ale nic cisza i jakos bez nadzieji juz jestem w tym cyklu
znam to uczucie doskonale ...też czesto doszukuje sie objawów przed terminem @..i zawsze głownym wyznacznikiem sa dla mnie piersi .Marta8880 lubi tę wiadomość
-
U mnie beta w 24 dc wynosi 40. Test ciążowy pozytywny
Jutro powtarzam hcg. Proszę o kciukiwerni, mała.mi, agania, polkosia, mana, odrobinacheci, Maczek, Aganeska, IWI, Emilia77, Marutka lubią tę wiadomość