Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agania wrote:Też tak myślę! Ja miałam tak w ostatnim cyklu, że przy braniu dupka dostałam @!!!
Czyli nawet przy braniu tabletek mogę dostać normalny okres a nie plamienie? Chodzi o normalna ilość krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 15:25
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Dlatego się zastanawiam czy te moje plamienia to nie czasami @ a nie tak jak mam nadzieje, zagniezdzenie... Wiem ze duphaston tego nie zatrzyma. Ale jak mowie, najdziwniejsze ze podczas brania tabletek i plamienia nie boli mnie ani trochę brzuch... A przeważnie tak było jak w trakcie mialam miec @... I jak mówiłam, 10 dfl mialam kłucie, dosłownie, jakby ktoś wbijal i wyciągał igłę...
Czyli nawet przy braniu tabletek mogę dostać normalny okres a nie plamienie? Chodzi o normalna ilość krwi
Ja miałam spore plamienie, ale nie samą krew. Ale bolał mnie brzuch ewidentnie jak na @ i krzyż. Dlatego odstawiłam dupka i od razu dostałam krwawienie. -
Girl biorę dupka i cycki mnie nie bolą
Kochana a badałaś sobie kiedyś poziom progesteronu, może ta porcja którą dostajesz to za mało i dlatego plamisz. Ja bym się w trakcie plamienia udała do lekarza, niech to zobaczy.
Moja np. jak do niej poszłam powiedziała, że samo plamienie @ nie przypomina, ale szyjka jest już na @ i okazało się, że ja tak po prostu mam. -
Właśnie nie robiłam jeszcze bo podobno trzeba dwa razy w ciągu cyklu a ja wtedy byłam po domniemanej owulacji... Teraz za zaleceniem ginekologa prywatnego zwiekszylam do 3 tabletek ale dalej to samo... Czekam na wizytę, niedługo mam wejsc i zobaczymy co powie czy będzie sprawdzala... Ja jak nie biorę duphastonu to mam normalne krwawienie. Ostatnio jak cała druga faze nie miałam leków to plamilam tez.. Ale nic mi na ten temat nie mówiła....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki wchodzę tu na chwilę z ciekawości, patrzę na listę a tu tyle "starych" staraczek zaciążyło! cudowne wieści dziewczyny, należy Wam sie jak nie wiem co
ja wracam na ovu już niedługo bo 2 lutego urodziłam synka w 17 tygodniu, serduszko przestało bić i teraz czekam na pierwszą @ i wracam do działania. -
Baby, ja paliłam kilka lat. Raz rzuciłam na prawie rok po czym niestety znów wróciłam do fajek. Nie paliłam dużo, ale mimo to jak próbowałam rzucać to nie dawałam rady. Wytrzymałam najwyżej 1 dzień. W momencie jak zobaczyłam II kreski od razu mnie odrzuciło i w ogóle mnie nie ciągnie Jednak może warto rzucić już w trakcie starań. Trzymam mocno kciuki, żeby Ci się udało.
baby1991, anja83 lubią tę wiadomość