Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WiedźmaMaKota wrote:Wpisuj dzidziucha bo ja i bez bety wiem, że on tam jest... myślę, że mój nowy awatar oddaje w pełni charakter tego małego Grocha Nie ma się w końcu co dziwić matka Wiedźma i ojciec Diabeł... co mogło wyjść innego?
mi tam się Twój awatar ani trochę nie podoba Jakoś tak nie mogę tego przełknąć. ale jak musisz go mieć, to najwyżej nie będę patrzeć, a dzidziuś i tak ląduje na liście
-
Girl25 wrote:Tylko że wydaje mi sie ze tak jest tylko przez duphaston, i gdyby nnie on to juz 11 dnia fl mialambym @ czyli faza trwalaby 10... a nawet jak zwiekszylam dawke to plamie... niby mniej niz wczoraj ale jednak... Zobaczymy tez jaką jutro bede miec temperature... Tylko jest jedna dziwna rzecz... ostatnio jak plamilam podczas brania dupka to bolal mnie w trakcie brzuch a teraz ani troche... Plamie 3 dzien i nic... dzis na termometrze nie mialam krwi, byl tylko zabarwiony sluz i nic poza tym... 10 dfl wieczorem czulam jakby ktos mi wbijal i wyciagal igle i tak przez 2 minuty.. po prawej stronie i tez po tej stronie w czasie domniemanej owulacji czulam bardziej prawy jajnik (pierwszy raz). Takze nie wiem juz co to moze byc... zglupialam...
-
kierzynka wrote:hej dziewczynki wchodzę tu na chwilę z ciekawości, patrzę na listę a tu tyle "starych" staraczek zaciążyło! cudowne wieści dziewczyny, należy Wam sie jak nie wiem co
ja wracam na ovu już niedługo bo 2 lutego urodziłam synka w 17 tygodniu, serduszko przestało bić i teraz czekam na pierwszą @ i wracam do działania.
działajcie koniecznie, niedługo do Was znowu szczęście zawita.
Bądź silna, czasami nie wiadomo dlaczego tak sprawy się obracają...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś powtarzam znów bete. Bardzo proszę o moc waszych kciukow bo cuda to działa
Testować dziewczyny i dołączać do październikowych i listopadowym mamuś. Wysyłam fluidki &&&&&&&
Pozdrawiam
Kamilove
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 00:20
Helen, anja83, Aganeska, Emilia77 lubią tę wiadomość