LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
LuSiA:) wrote:Ja w walentynki robię test zobaczymy czy prezent sam się wyjaśni:)
Ale tak to dopiero w niedzielę chcem zabrać swojego do restauracji .. wcześniej nie dam rady bo pracuje..
Witam wszystie staraczki
Ja tez mam nadzieje ze mój prezent "wypali" a mianowicie zrobie test 13 lutego w dzień @ jesli bedzie pozytywny to zabiore mężulka do restauracji i wręcze grubą ksiażke ) w środku wycieta jest dziurka a tam schowane sa maluteńkie śpioszki z napisem : "urwisek tatusia" wszystko juz przygotowałam i mam nadzieje ze dam mu to na walentynki bo na inny prezent sie nie przygotowalam
-
nick nieaktualnysssssss88 wrote:maja2024 wrote:sssssss88 wrote:dziewczyny , licze na wasza pomoc.. od tygodnia boli mnie prawy jajnik ale to ból taki "ciągnący".. 19.02 miałam miec @.. przesuneła mi sie i miałam 26.02 ale praktycznie tylko jeden dzień a zwykle mam do 7 dni..pozniej plamienia..dziś już ich nie mam..robiłam dwa testy-wyszły negatywne..
dziś ból w jajniku jest intensywniejszy.. możliwe że jednak zadomowiła się fasolka ?? Pozdrawiam.
czyli jak dobrze rozumiem miałaś jeden dzień plamienia tak i na tym koniec czy było to krwawienie ??? a może bete zrób
miałam 1 dzień plamienia potem 26. 01. krwawienie niby jak zwykle czyli bolący brzuch itp. potem na drugi dzien plamienia i tak przez kilka dni.. od wczoraj mnie piersi bolą tak jak na @.. no i ten prawy jajnik..teraz ból jest intesywniejszy...
sssssss88 na którą idziesz do gina ,trzymam kciuki ... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kobietki Ale wczoraj miałam kłótnię ze swoim M. Pierwszy raz w życiu pożarliśmy się o kasę ( Głowa mnie do teraz boli. Mam nadzieję, że jak wrócę do domu to sytuacja wróci w miarę do normy i uda nam się spokojnie pogadać.
Ale póki co to życzę Wam, i sobie, miłego dnia -
samira wrote:meginka a gzie się podziewasz !?
jestem cały czas, śledzę forum, tylko po prostu u mnie takie nudy, że nie miałam nic ciekawego do napisania taka się zrobiłam leniwa i ospała, że nic mi się nie chce... a co tam u Ciebie, też się nie odzywasz, nie napisałaś jak tam po ostatniej wizycie... Ja jutro się wybieram do gina,skończyłam CLO i idę zobaczyć co się dzieje ... -
alexis to Clostilbegyt, jest tylko na receptę, to lek który ma stymulować owulację, pęcherzyki itp. Dużo dziewczyn, które się starają to bierze.
samira, alexis lubią tę wiadomość
-
maja2024 wrote:Dzień Dobry w poniedziałkowe popołudnie:) Dziś na żądanie wzięłam i mam wolne i właśnie wstałam więc w tym tygodniu zaczynam prace od wtorku zawsze to jeden dzień mniej:0 byle do piątku
ooo ja też pracę zaczęłam od wtorku, bo wczoraj zęba leczyłam i miałam wolne:)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:maja2024 wrote:Dzień Dobry w poniedziałkowe popołudnie:) Dziś na żądanie wzięłam i mam wolne i właśnie wstałam więc w tym tygodniu zaczynam prace od wtorku zawsze to jeden dzień mniej:0 byle do piątku
ooo ja też pracę zaczęłam od wtorku, bo wczoraj zęba leczyłam i miałam wolne:)
no a ja dziś niedawno wróciłam od dentysty... strasznie głodna jestem a mam przez 2 godziny nie jeść