LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:ann2224 wrote:hej dziewczyny dzisaij bardzo mi tem skoczyłą nie wiem czy to przez zawalone zatoki czy cos innego:)
wierzę że przez coś innego i kciuki trzymam ...ale przed @ czasem nie testuj !!
małpe powinnam miec 14,02 ale jej niema a czuje sie troche jak przed a do tego wiele osób pisze o plamieniu implan a ja go nie miałam?samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyann2224 wrote:samira wrote:ann2224 wrote:hej dziewczyny dzisaij bardzo mi tem skoczyłą nie wiem czy to przez zawalone zatoki czy cos innego:)
małpe powinnam miec 14,02 ale jej niema a czuje sie troche jak przed a do tego wiele osób pisze o plamieniu implan a ja go nie miałam?
ja przy pierwszej ciąży tez nie miałam tego plamienia myślę ze jutro możesz zrobić test z porannego moczu ,bo jest najlepsze stężenie hormonu hcg jak jest fasolka !! to będzie 3dzien po terminie @ także chociaż blada krecha powinna wyjść, jak masz regularne @ ... -
Hej. Cieszę się że znalazłam tę stronkę, bo tak naprawdę nie mam z kim pogadać. Wszyscy są za bardzo zajęci swoimi sprawami i problemami. Staramy sie dopiero od 3 cykli tzn. teraz jest trzeci czekam do 26 lutego i mam nadzieję, że niedostane miesiączki chociaż przeczucia znów kiepskie. Mam już syna 9 lat więc spora przerwa i zmiana partnera. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam Wszyskie staraczki
-
samira wrote:ann2224 wrote:samira wrote:ann2224 wrote:hej dziewczyny dzisaij bardzo mi tem skoczyłą nie wiem czy to przez zawalone zatoki czy cos innego:)
małpe powinnam miec 14,02 ale jej niema a czuje sie troche jak przed a do tego wiele osób pisze o plamieniu implan a ja go nie miałam?
ja przy pierwszej ciąży tez nie miałam tego plamienia myślę ze jutro możesz zrobić test z porannego moczu ,bo jest najlepsze stężenie hormonu hcg jak jest fasolka !! to będzie 3dzien po terminie @ także chociaż blada krecha powinna wyjść, jak masz regularne @ ...
ja mam pco wiec nie mam bardzo regularnych cykli teraz jest to muj 2 cykl z hormonami i ostatnio miałam 32 dniowy ale owu miałam 21 dnia w tym cyklu biore pierwszy raz clo i ovu miałam 15 wiec nie bardzo wiem jak to wszystko powinno wygladac:( -
Pocieszające,że nie jestem sama. Ostatnio naczytałam się, że po trzydziestce mocno zaczyna spadać płodność przynajmniej u kobiet. Byłam ostatnio u "gina" na przeglądzie podwozia i podobno wszystko u mnie gra. Usłyszałam, że martwć się powinniśmy dopiero po roku starań. Jak pomyślę sobie o całym roku takiego stresu to mi się odechciewa. Teraz pozostało mieć nadzieję i czekać.
-
Anula81 wrote:Pocieszające,że nie jestem sama. Ostatnio naczytałam się, że po trzydziestce mocno zaczyna spadać płodność przynajmniej u kobiet. Byłam ostatnio u "gina" na przeglądzie podwozia i podobno wszystko u mnie gra. Usłyszałam, że martwć się powinniśmy dopiero po roku starań. Jak pomyślę sobie o całym roku takiego stresu to mi się odechciewa. Teraz pozostało mieć nadzieję i czekać.
ja mam 28lat i staralismy sie 3 miesiące jak trafiłam do lekarza i okazało sie pco na to są dwa wyjścia laparoskopia albo hormony ja zaczełam od hormonów i ciesze sie że nie czekałam roku jak miwszyscy mówili bo dalej bym sie meczyła i wkurzała dlaczego w ciaże nie zachodze a tak przynajmniej wiem że musze sie uzbroic w cierpliwośc -
hej, ja dostałam od swojej ginki metformax, tak bardzo bym chciała,żeby sie udało. Ten cykl raczej stracony bo torbiel musi sie najpierw wchłonąć, ale mam nadzieje,że w następnym już się uda. Tak bzm chciaa,ebz to branie lekw nie poszło na marneSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:też mam taka nadzieję, że luty okaże się owocny:) fajny prezent miałabym na moje imieninki w dzień kobiet;)
Libruś, czyli Beatka jesteś A ja mam urodziny zaraz po dniu Kobiet i też mam nadzieję na najlepszy prezent w moim życiu, czyli dwie krechy piękneLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
byłam u gina ale mnie nie przyjął bo coś ważnego mu wypadło no i niestety:( i jak na razie się nie zapisałam bo ciągle się zastanawiam na kiedy. Czy jeszcze w tym cyklu, czy jak się nie uda to w następnym, jak skończę brać CLO.. Na razie czekam na dalszy rozwój sytuacji A dziś tak strasznie mnie boli podbrzusze że szok