LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:dziwne to wszystko zobaczcie na moj wykresik!! sama juz nie rozumiem !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2013, 13:27
-
dziewczyny któraś z Was bierze wiesiołka??? I pomaga?? Bo u mnie śluz strasznie marny i w ogóle nie ma rozciągliwego, tylko wodnisty. Mam zamiar zakupić. Bierzecie ten oeparol czy jakiś inny ???
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:dziewczyny któraś z Was bierze wiesiołka??? I pomaga?? Bo u mnie śluz strasznie marny i w ogóle nie ma rozciągliwego, tylko wodnisty. Mam zamiar zakupić. Bierzecie ten oeparol czy jakiś inny ???
mi pomogła taka kuracja, bo ze śluzem też miałam kiepsko....
stosuję oeparol femina od pierwszego dnia miesiączki do pierwszego dnia wyższych temperatur... a do tego lactowaginal codziennie wieczorem po jednej globulce przez 3-4 dni zaraz po miesiączce, by zrównoważyć ph, bo ja mam szybko owulację
efekt zarąbisty, śluz mega rozciągliwy, przeźroczysty, badania wyszły mi super (cytologia i posiew)!
dodam tylko, że efekt został uzyskany od 3 cylku kuracji... w 1 i 2 cyklu stosowania drgnęło niewieleMeginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:szczerze to wolalabym zeby wyszlo ze nie miewam owulacji lub cos podobnego bo gin dalby mi leki i moze by pomoglo a tak to nie wiem na czym stoje!!!
a robiłaś jakieś badania? od tego trzeba zacząć... poproś gina o skierowanie... bez określania podstawowych hormonów nawet nie ma jak gadać o terapii hormonalnej... -
Dzięki dziewczyny, jak usłyszałam,że na wykresiki za wcześnie to chciałam jej parsknąć w twarz i wyjść, a mój mąż jak sie oburzył
Byłam już prywatnie, mam torbiel (bo to już nawet nie niepęknięty pęcherzyk) dostałam metformax. Mam mieszane uczucia
Olej z wiesiołka tez biore 2 cykl,ale chyba jak skończe to kupie siemie lniane, sama już nie wiem, tyle tego wszytskiegoSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
sylwia1985 wrote:szczerze to wolalabym zeby wyszlo ze nie miewam owulacji lub cos podobnego bo gin dalby mi leki i moze by pomoglo a tak to nie wiem na czym stoje!!!
Pogadaj z ginem, może monitoring?Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualnyAsia87 wrote:Dzięki dziewczyny, jak usłyszałam,że na wykresiki za wcześnie to chciałam jej parsknąć w twarz i wyjść, a mój mąż jak sie oburzył
Byłam już prywatnie, mam torbiel (bo to już nawet nie niepęknięty pęcherzyk) dostałam metformax. Mam mieszane uczucia
Olej z wiesiołka tez biore 2 cykl,ale chyba jak skończe to kupie siemie lniane, sama już nie wiem, tyle tego wszytskiego
spróbuj oeparol... on w sobie zawiera wyciąg z wiesiołka i siemienia -
nick nieaktualnya ja nie mam już siły, spadek tempki ale dziwnie jest bo jakby dziś wróciła @ na razie spore plamienie i boję się ze znów się cykl pitoli,dawno temu tez tak miałam 2razy @ w miesiącu ,już mi ręce opadają, płakać mi się chce i nie wiem co myśleć a najpierw tez tak pomyślałam to może owulka bo taki spadek ale to lekkie krwawienie -plamienie za jakieś dwie godziny po mierzeniu tempki ,nie wiem jak to nazwać
i zaznaczyłam plamienie bo bardzo lekkie krwawienie to odznacza kolejny cykl a ja nie wiem co to !? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Samirka, jeżeli się nie nasili, to poczekaj do jutra... zobaczymy jak jutro się będzie sprawa klarować... bo teraz to cholercia ciort wie:/
aon czekam tylko mnie to trochę martwi
a u ciebie ładny skok ,niech tak idzie aż do zielonej kropeczkiLibra lubi tę wiadomość
-
No to jak w tym cyklu się nie uda (tfu tfu) to zacznę brać ten oeparol i może pomoże chociaż mam nadzieję, że nie będę musiała... ehhh oby te Walentynki wczorajsze przyniosły same fasoleczki
agula, Libra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Libra wrote:Samirka, jeżeli się nie nasili, to poczekaj do jutra... zobaczymy jak jutro się będzie sprawa klarować... bo teraz to cholercia ciort wie:/
aon czekam tylko mnie to trochę martwi
a u ciebie ładny skok ,niech tak idzie aż do zielonej kropeczki
no wiem... to czekanie... łatwo powiedzieć trudniej wykonać... ot cała filozofia
hehehe... skok i teraz trzeba czekać jeszcze z 10 dni;) o matko;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2013, 15:01
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:dziewczyny któraś z Was bierze wiesiołka??? I pomaga?? Bo u mnie śluz strasznie marny i w ogóle nie ma rozciągliwego, tylko wodnisty. Mam zamiar zakupić. Bierzecie ten oeparol czy jakiś inny ???
ja tez mam zawsze z tym śluzem problem i mówiła kiedyś ginka ze to może być niski poziom estrogenów ... -
nick nieaktualnyMeginka wrote:No to jak w tym cyklu się nie uda (tfu tfu) to zacznę brać ten oeparol i może pomoże chociaż mam nadzieję, że nie będę musiała... ehhh oby te Walentynki wczorajsze przyniosły same fasoleczki
ja zaczęłam brać od listopada... a efekt dopiero w styczniu... ale cieszę się, że cierpliwie przyjmowałam, bo efekt w moim przypadku jest rewelacyjny:) czego i Tobie życzę -
Libra wrote:sylwia1985 wrote:szczerze to wolalabym zeby wyszlo ze nie miewam owulacji lub cos podobnego bo gin dalby mi leki i moze by pomoglo a tak to nie wiem na czym stoje!!!
a robiłaś jakieś badania? od tego trzeba zacząć... poproś gina o skierowanie... bez określania podstawowych hormonów nawet nie ma jak gadać o terapii hormonalnej...
robilam prolaktyne tarczyce Tsh i usg wszystko ok -
nick nieaktualnysamira wrote:Meginka wrote:dziewczyny któraś z Was bierze wiesiołka??? I pomaga?? Bo u mnie śluz strasznie marny i w ogóle nie ma rozciągliwego, tylko wodnisty. Mam zamiar zakupić. Bierzecie ten oeparol czy jakiś inny ???
ja tez mam zawsze z tym śluzem problem i mówiła kiedyś ginka ze to może być niski poziom estrogenów ...
z estrogenów miałam badany tylko estriadol... i miałam wysoki, a ze śluzem lipa... u mnie owulka szybka jest, więc ph pochwy jeszcze się nie zdążyło ustabilizować po miesiącze, a tu owulka już... mi pomógł też laktowaginal... teraz mam tyle, że spokojnie mogłabym sie podzielićMeginka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Libra wrote:sylwia1985 wrote:szczerze to wolalabym zeby wyszlo ze nie miewam owulacji lub cos podobnego bo gin dalby mi leki i moze by pomoglo a tak to nie wiem na czym stoje!!!
a robiłaś jakieś badania? od tego trzeba zacząć... poproś gina o skierowanie... bez określania podstawowych hormonów nawet nie ma jak gadać o terapii hormonalnej...
robilam prolaktyne tarczyce Tsh i usg wszystko ok
do stymulacji hormonalnej potrzeba jeszcze inne hormony... lh, fsh, estradiol, testosteron... względnie androstendion, dehydroepiandrosteron (DHEA)