LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
maja2024 wrote:Witajcie dziewczyny:) Wszystkiego najlepszego z okazji walentynek:)
A ja dziś dzwoniłam do lekarza i mam termin wyznaczony na 25 lutego, wcześniej powiedział, że nie ma sensu bo i tak nic nie będzie widać. Zapytałam też czy betę powtarzać powiedział że nie muszę chyba że bardzo chcę, teraz mam się cieszyć a nie martwić. Powiedzcie co myślicie iść czy nie i czekać na wizytę???
Poczekaj do 25. Na pewno jesteś w ciąży, a robienie testów w kółko i tak nic nie zmieni Tak ja myślę Ja czekam cierpliwie do 26.02 -
nick nieaktualny
-
Ja czekam na sobotę, ale coś krucho to widzę. W tym cyklu 2,5 tygodnia chorowałam na zapalenie płuc. Temperatura skakała, śluz dopiero pojawił się po chorobie. Moje obserwacje w tym cyklu poszły na marne. Detektor wykrył owulacje 26 dnia cyklu Nadzieja jednak zostaje, bo w końcu na zwolnieniu byłam bardziej wypoczęta, mniej zestresowana, to może coś zaskoczyło. Słyszałam też, że niektóre kobiety zaszły w ciąże właśnie podczas infekcji.
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
darijka wrote:dziewczyny dużo miłości w ten walentynkowy wieczór. czekam na mojego z kolacyjką walentynkową, a potem zobaczymy co będzie:)owocnych staranek
oby sie udalo kochana trzymam kciuki mocno i nie puszczam za was wszystkie rowniez trzymam kciuki do jutra dziewczyny -
nick nieaktualny
-
Ja byłam wczoraj u ginki i tylko kolejny raz pokazała mi,że jest beznadziejna i że więcej do niej nie pójde. Powiedziała,że na robienie wykresików i mierzenie temp to jeszcze za wcześnie, no co za głupia baba. Dziś ide prywatnie.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia na obserwacje nigdy nie jest za wcześnie, także olej tą gin i zasuwaj do innego może będzie jakiś mądrzejszy i bardziej pomocny.
Libra, maja2024 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Cześć dziewczyny jak tam po walentynkach?
My nie świętowaliśmy bo dopadło mnie przeziębienie, mam strasznie zatkany nos.
Asia też myślę, że na obserwacje nigdy nie jest zbyt wcześnie, nawet nie starając się można się obserwować i poznawać swój organizm.
Libra lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki!
ann2224 - wcale Ci się nie dziwię, że czekasz z niecierpliwością, bo Twój wykresik wygląda bardzo obiecująco!
Ja po dzisiejszym kolejnym wzroście siedzę jak na szpilkach już. Termin @ na jutro, chociaż wiem, że może być przesunięta przez Luteinkę. Ale dzisiaj kupię testy i jutro zatestuję znowu. Chociaż pewnie jako, że odstawiłam już lutkę to jutro tempka spadnie Ale głupia jestem bo siedzę w internecie (zamiast pracować ) i szukam wszelkich informacji, które mogłyby mi podpowiedzieć, czy ten mój wykresik to ciążowy jest... Myślicie, że ten mały dołek 8dpo mógł być oznaką implantacji? Bo w sumie to mój wykres zaczyna coraz bardziej wyglądać na trójfazowy Jak myślicie? Zerknijcie prooooszęęęę!!! Każda opinia mile widziana! Ja dzisiaj tego baaaardzo potrzebuję!samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam po walentynkach
Też uważam, że na obserwację nigdy nie jest za wcześnie. Mi odkrywanie swojego organizmu daje dużo radości.
Dzisiaj nareszcie 2 kreski na owlulacyjnym (14 dc). Jadę w delegację co prawda, ale poranek wykorzystany jestem pełna energii, to będzie dobry dzień! Miłego piątku wszystkim życzę!