LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaL ja mam często pdobnie jak Ty. Tyle że u mnie nie dochodzi do zaplodnienia w ogóle. Byłam na zabiegu, na operacji. Na głowie nie stanę żeby się udało. Tez często myślę że może mam nie być w tej drugiej ciąży w ogóle i często sobie zadaje to pytanie czy jestem gotowa na drugie dzieco i czy chce. Trochę paraliżuje mnie strach, jakieś przeciwności losu. Tylko z drugiej strony jak nie teraż to czy później będzie lepiej ? Tez nie mam już powoli mocy na szukanie przyczyn. Badań nie będę już robić genetycznych, sprawdzać witamin i innych. Juz teraz sama czuje ze odpuszczam bo nic na siłę widocznie nie jest nam pisane mieć więcej niż jedno dziecko . Ciesze się bardzo ze jest to jedno. Nie staralismy się o pierwsze, i tylko po części rozumeim staraczki które się starają o pierwszą ciążę. Trzymam kciuki za Was dziewczyny podwójnie.
-
A można wiedzieć ile lat masz ?
Ja swojego musiałam długo prosić ,tez wtedy był jeszcze moim chłopakiem/narzeczonym.
I u mnie też podobno w moim pokoleniu mają rodzic się bliźniaki i podobno wtedy co zaszłam były dwa jajeczka jednak jedno było zapłodnione -
21 lat skończę w marcu
Ja mojego nie musiałam on sam okropnie chce także pod tym względem mam fajnie
Zastanawiają mnie te moje objawy ostatnie i ta krew na papierze 7-8 dni po owulacji, ale z drugiej strony ta kreska na teście mogła się pojawić np godzinę po i nic nie znaczy. Już mi przeszło przez myśl, żeby iść i zrobić test... jakby nie mogło być od zaraz pewnego wyniku. Jestem pechowa hehe -
nick nieaktualnyPodczytuję was i się podłączę do rozmowy.
Co do testu ja niestety nie widzę żadnej drugiej kreski/cienia ani białego sladu może to efekt monitora nie wiem.
Nalalio jesli ty tam cos widzisz i inne dziewczyny też to polecam powtórzyc jutro test / są też testy elektroniczne droższe które wykrywaja ciaze już 6 dni przed spodziewaną @ ja taki test kupowalam jak nie mogłam się doczekać @ i zrobiłam równo 6 dni przed @ który pokazął mi ciąże jak staralismy sie o rodzenstwo dla syna. Zawsze też możesz isc na bete z tego co widzę z wiadomosci to beta juz ci pokaże prawidłowy wynik.
Jesteś młodziutka Ja też jestem z marca. -
Test z czułością 10 nie zawsze jest lepszy niż zwykły test dziewczyny
Wiem co mówię .. test dycha wyszedł mi praktycznie biały a dwa zwykle
Płytkowe pokazały ładne blade ale ładne kreski
Natalia poczekaj do rana .. wiem ze ciężko ale rano jest większa szansa na wynik na który czekasz
Wg mnie na zdjęciu faktycznie jest cień drugiej kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 21:25
KlaudyŚ, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
Megsss wrote:Test z czułością 10 nie zawsze jest lepszy niż zwykły test dziewczyny
Wiem co mówię .. test dycha wyszedł mi praktycznie biały a dwa zwykle
Płytkowe pokazały ładne blade ale ładne kreski
Ooo tego to nie słyszałam a zawsze kupowalam 10 -
Właśnie mam tylko z czułością 25
Byłam właśnie na innym wątku i tam jedna z dziewczyn stwierdziła, że każdy test ciążowy ma coś takiego i to są jakieś wypustki... Oglądałam inne testy które mam i nie zauważyłam czegoś takiego. Może ma i rację i mnie się zwyczajnie wydaje -
Ja jak zrobiłam dwa testy 25 i wyszły mi Pozytywne to poleciałam na betę i wracając z badań ( głupia ja;) )
Wleciałam do apteki żeby kupić trzeci inny test .. Pani mi dała najczulszy jaki miała
Jak wyszedł mi biały to do wieczora do wyników obgryzalam paznokcieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 21:33
ams, Helenka_mała, dorot lubią tę wiadomość
-
Omatkoicórko gdzie ja w tym wieku myślałam o dzieciach heh mój instynkt dopiero uaktywnil się z 4 miesiące temu:-P heh Natalka powtorz test koniecznie jutro rano:-)
Magda - mbc, ams lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Dziewczyny! Sa wyniki bety - 14 dpo - 189
Ciesze sie, moge juz chyba powiedziec mężowi?
Kiedy powinnam iść na następna betę aby widzieć czy dobrze przyrasta?1000, ams, Ola_45, MałaMi90, AleksandraW, dorot, Diamond92, pumka1990, Ewelinaaaa lubią tę wiadomość
8 cs - ten szczęśliwy 🤱🏻:
25.04 - 12 dpo - Beta 37,40, Progesteron - 27,20,
27.04 - 14 dpo - Beta 150,90, Progesteron - 31,43,
29.04 - 16 dpo - Beta 403,60,
02.05 - 19 dpo - Beta 1090,30, Progesteron - 21,91,
04.05 - 21 dpo - Beta 1710,10, Progesteron - 21,33,
08.05 - pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy 🍀
15.05 - 3 mm dzidzia i ❤️
29.05 - 1,89 cm 🦄 (8w2d)
26.06 - 6 cm
30.06 - 6,5 cm ryzyka niskie i na 80% 👦🏻💙
27.07 - wizyta 🍀