LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tempka w ogóle się nie martw :-* większość chyba staraczek nie ma tej tempki powyzej 37, ja bym się nie przejmowała tym najważniejsze żeby beta ładnie przyrastala
W którym cyklu się udało? Serduszkowaliascie codziennie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 08:25
MP25 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Natala tez to przechodzilam. Widzialam rzeczy ktorych nie ma. A pozniej sie zawiodlam. Jesli wg Ciebie ten cykl jest inny niz poprzednie idz na krew. I daj znac. Trzymam kciuki zeby to bylo jednak ciaza. Chociaz znam gorycz porazki i zawod testem ktory pokazal cien cienia. Ja juz nie robie testow. Za duzo nerwow to kosztuje. Pozdrawiam
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Wiec nie wiem czy jest sens siedzieć i się katować czy zrobic test czy też nie zrobić tak chociaż bedziesz miała w głowie spokój jesli dowiesz się wczesniej a po co głowe sobie zawracać jesli nic nie pokaże na tescie ? Po co siedziec i sie zastanawiać ?
Myśle że jesli nie robiłas siku to powinnaś test powtórzyć i jeśli rzeczywiscie tam coś było to powinn cos sie pokazać a jesli nie to bedziesz miała chociaż sprawe jasną i nie bedziesz siedziała i się zastanwiała. -
MP25 wrote:Cześć dziewczyny! Tak jak wiele z was starałam sie o 1 dziecko i w tym miesiącu sie udało! Jednak jestem zupełnie zielona w tych sprawach i zastanawiam sie czy temperatura 36,85/89 nie jest za niska? Zanim zrobiłam test myślałam, ze juz po ptakach, bo zazwyczaj miałam 36.9-37 ale jednak ciąży i tak nigdy nie było. Takze jest sie czym martwić czy zupełnie nie? Progesteron w 7 dpo miałam lekko ponad 20.ignite
-
Karolcia jeszcze nie byłam siku, ale chyba to oleje.. Nie chcę się znowu nakręcić i rozczarować... Już wystarczy, że pewnie w sobotę się rozczaruje :d
Aleksandra jak cofniesz wątek parę str wcześniej to byl podany link do zdjęcia mojego testu jak o tym myślę to mam chyba serio jakieś zwidy heh.
A tak pytając z innej beczki, macie jakieś sposoby na ból piersi? Bo od 3 dni bolą mnie 24/7.. -
Mnie też w tamtym cyklu, niestety nieciazowym okropnie bolały:-( ale nic z tym nie robiłam, ulgę przynosiło zdjęcie stanika po pracy teraz, w tym cyklu bez owu też od kilku dni mnie pobolewa, ale tylko prawa ciało kobiety jest niezbadane4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Natala1906 wrote:Cześć Dziewczyny, myślę nad tym kolejnym testem, ale chyba odpuszczę... Pewnie tylko się zawiodę. A ten wczorajszy cień był tylko fabryczna kreska czy coś... Piersi mnie bolą okropnie... A i pomyliłam się @ ma być w sobotę, a nie niedzielęignite
-
Natala1906 wrote:Karolcia jeszcze nie byłam siku, ale chyba to oleje.. Nie chcę się znowu nakręcić i rozczarować... Już wystarczy, że pewnie w sobotę się rozczaruje :d
Aleksandra jak cofniesz wątek parę str wcześniej to byl podany link do zdjęcia mojego testu jak o tym myślę to mam chyba serio jakieś zwidy heh.
A tak pytając z innej beczki, macie jakieś sposoby na ból piersi? Bo od 3 dni bolą mnie 24/7..ignite -
Megsss wrote:Mysle ,ze powinnaś odpocząć i zrobić test jutro rano
I myśleć pozytywnie będę trzymać kciuki
Ogólnie dziewczyny jak czytam wasze roczniki to jesteście takie młode:)
Czuje się jak seniorka i podzielam zdanie Karolcia27
Ja pomyślałam o dziecku tak poważniej ze bym chciała jakieś pół roku temu
A w lutym skończyłam 29 lat
Hej Megsss..Ty seniorów.. A co ja mam powiedzieć
. Jestem po 40-tce i pragnę tak samo dziecka jak dziewczyny tutaj takie młode..nie udzielam się za specjalnie..ale czytam Wasze watki..gratuluje i cieszę się z kazda ktorej sie udalo i trzymam kciuki za resztę dziewczyn Także Megsss..jesteś jeszcze młodziutka i pełna sił do walkiMegsss lubi tę wiadomość
Dorka -
dorot wrote:Hej Megsss..Ty seniorów.. A co ja mam powiedzieć
. Jestem po 40-tce i pragnę tak samo dziecka jak dziewczyny tutaj takie młode..nie udzielam się za specjalnie..ale czytam Wasze watki..gratuluje i cieszę się z kazda ktorej sie udalo i trzymam kciuki za resztę dziewczyn Także Megsss..jesteś jeszcze młodziutka i pełna sił do walki
dorot
Wczoraj mnie tak złapało jak dziewczyny napisały swoje roczniki
Twój wiek to wspaniały czas na macierzyństwo mam dużo znajomych i klientek które zdecydowały się na dziecko w w okolicach 40 także trzymam kciuki również za Ciebie
Właściwie. to trzymam za was wszystkie kciuki.. na pewno każdej prędzej czy później się uda
Ja mimo , ze już przerzuciłam się na druga czesc forum to zaglądam tu do was i podczytuje której sie jeszcze uda w
lutymdorot lubi tę wiadomość
-
Natalia to już Twoja decyzja, my Ci tutaj tylko podpowiadamy co byśmy zrobily, ale myślę, że już nie ma sensu po raz któryś powtarzać to samo, bo raz piszesz, że chcesz zrobić, a za chwilkę, że jednak nie także decyzja pozostaje tylko do Ciebie my trzymamy kciuki
agniecha2101 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
KlaudyŚ wrote:Zrobiłam test i negatywny czekam aż jutro @ przyjdzie
Klaudyś miałaś robić jutro. Chyba tak samo cierpliwa jak ja jesteś Może jednak @ nie przyjdzie. Ja mam nadzieję jeszcze, chociaż wczoraj była jedna krecha tylko.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙