LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny oczywiście że się zdarzają takie sytuacje że kobiety długo nie wiedzą o swojej ciąży, z racji swojego zawodu nie raz już spotkałam takie przypadki. Choć w większości tych z którymi się zetknęłam to były to skrajne wcześniaki. Po prostu te kobiety nagle zaczynały rodzić. W takiej sytuacji jestem w stanie w to uwierzyć bo te ruchy na początku są bardzo delikatne i jeśli się nie przypuszcza że można być w ciąży to można to uznać np za bulgotanie w brzuchu. Ale starsza ciąża, ponad 30-tygodniowa? Dla mnie to już jest dziwne. No może jak się jest baaaaardzo grubym to wtedy ten brzuch i tak jest duży i nie widać tej piłeczki z przodu. Ale i tak moim zdaniem coś trzeba mieć nie tak z psychika...
Paula_30 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją jutrzejszą temperaturę.. teraz mam trochę ponad 37 więc bez szału.
Boję się że się nie uda i przyjdzie @... -
SMag wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją jutrzejszą temperaturę.. teraz mam trochę ponad 37 więc bez szału.
Boję się że się nie uda i przyjdzie @...
juz teraz mocno zaciskam kciuki !!!!SMag lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Szimi wrote:Diamond, dziękuję :*
Gdzie pracujesz? Jakieś labo mikrobiologiczne?SMag, Szimi, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
MałaMi90 wrote:Musimy kupić ten profortil i walczyć dalej... Wiecie strasznie sie boje, że się to skończy in vitro czy inseminacją i jak słyszę takie info od lekarza to mi się nogi uginają...
MałaMi dla mnie to też było jak cios. Mój mąż w ogóle mówił, że nie ma takiej opcji. Potem kilka rozmów, także z lekarzem i oswoiliśmy się z tym. Czas leciał a doszło do tego, że wolałam już zrobić in vitro niż przeżywać kolejne miesiące rozczarowań. Teraz już wrzuciłam na luz. Jest nadzieja na naturalne to próbujemy i wy też się nie poddawajcie
Nasienie naprawde można poprawić a i złe wyniki nie zawsze są przeszkodąsyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
SMag wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją jutrzejszą temperaturę.. teraz mam trochę ponad 37 więc bez szału.
Boję się że się nie uda i przyjdzie @...Paula_30, SMag lubią tę wiadomość
-
Boję się że się nie uda i przyjdzie @...
KCiukiSMag lubi tę wiadomość
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
nick nieaktualny
-
Boję się że się nie uda i przyjdzie @...SMag lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam jeszcze pytanko na razie mój mąż się nie badał, ale zaczynam o tym myśleć. Niestety pali i co weekend jakiś alkohol chociaż i tak teraz ograniczył. Od początku roku zaczął uprawiać więcej sportu piłka, basen, siłownia. Co polecacie jeśli chodzi o suplementacje? Jakieś witaminy?
-
Ffilpiek wrote:Dziewczyny ja mam jeszcze pytanko na razie mój mąż się nie badał, ale zaczynam o tym myśleć. Niestety pali i co weekend jakiś alkohol chociaż i tak teraz ograniczył. Od początku roku zaczął uprawiać więcej sportu piłka, basen, siłownia. Co polecacie jeśli chodzi o suplementacje? Jakieś witaminy?
Ps: po androvidzie duzo wzrosla liczebnosci i ruchliwosc
-
nick nieaktualny
-
Ffilpiek wrote:Może mu zakupie, na pewno nie zaszkodzi a może pomoże. Chciałabym żeby się w końcu udało, ja tego tyle łykam to i on coś może
ams lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny