LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny sama już nie wiem mam tendencję do wmawiania sobie różnych objawów, choć w tym cyklu staram się tego nie robić to jednak dziś te żyłki jakoś zwróciły moją uwagę.
Almond tak, dziś 10dpo. Zamierzam testować chyba 15 albo 16 dpo. Czyli czwartek albo piątek. Na środę jest przewidziana @ według OF. 14 dni po wyznaczonej owulacji.
Ja mam w domu ten super czuły z Rossmana ale chyba zaopatrze się jeszcze w bobo test. Skoro ten o większej czułości czasami nie wykrywa.
My się właśnie zbieramy na małe zakupy, w aucie nowy audio book więc wyłączę może głowę
Potem jedziemy na obiad z moją siostra i szwagrem i mamy gdzieś wyskoczyć wspólnie ma miasto więc zapowiada się przyjemne popołudnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 10:51
-
Sung to dawaj znać Mocno trzymamy kciuki za pozytyw, ale jeśli wczorajsze plamienie to zagnieżdżenie to jutro może jeszcze nic nie pokazać test sikany, chyba, że te co dziewczyny piszą są naprawdę dobre
Almond a Ty ktory dpo?Sung lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Almond wrote:Smag to byl moj jedynie objaw 1szej ciazy dlatego pomimo negatywnych testow az do 15dpo, wiedzialam ze jestem w ciazy:-)
Dajesz nadzieję ale postaram się nie nakręcać -
nick nieaktualny
-
Hania u mnie pozna owulacja jak zawsze, nawet w cyklu stymulowanym 18/19dc wiec dzis dopiero 3 dpo:) wydaje mi sie ze wczoraj pekl 3 prcherzyk, bo mialam taki sma bol jak w sr przy tych dwoch. Hania w pon masz podglad?
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualny
-
Sung czyli masz taki sam termin @jak ja i ffilpiek;) ja bylam wcziraj na lyzwach i na kolacji ze znajomymi dzis do kuzyna jedziemy brzuch na dole wczoraj na wieczor pobolewal i teraz tez piersi przy dotyku bolala a tak nic zobaczymy;) trzymam kciuki sung za 2 kreseczki!9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Słuchajcie który test jest najwcześniejszy i wiarygodny?
Muszę jutro zrobić, bo się wykończę psychicznie. Nic się nie rozkręca a jajnik boli
Jest jeszcze szansa, że to przedokresowe bóle i plamienia...
Zdecydowanie Facelle z Rossmanna. W pierwszej ciąży miałam cień w 8dpo, a teraz w 11 dpo wieczorem same widziałyście. -
Almond wrote:Hania u mnie pozna owulacja jak zawsze, nawet w cyklu stymulowanym 18/19dc wiec dzis dopiero 3 dpo:) wydaje mi sie ze wczoraj pekl 3 prcherzyk, bo mialam taki sma bol jak w sr przy tych dwoch. Hania w pon masz podglad?
Właśnie ja też pomimo stymulacji owulacja jak w zwykłym cyklu Lekarz powiedział, że powinniśmy zwiększyć dawkę albo zmienić lek jak się teraz nie uda, bo np mój aktywny jajnik w ogóle nie zareagował.
Jeszcze się nie zapisałam, ale chyba się zapiszę na poniedziałek, nie mogę już się doczekać wieści, szczególnie, że endometrium miałam te 2-3 dni przed owulacją takie jak zwykle mam po, więc jakaś nadzieja się we mnie rodzi.
Tobie życzę kochana żeby jak najszybciej zleciał czas do testowania i żebyś ujrzała II kreski. Jestes po zastrzyku więc chyba za wcześnie nie możesz testować, tak?syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
SMag wrote:Dajesz nadzieję ale postaram się nie nakręcać
Smag doipero odkryłam Twój wykres, wygląda nieźle Kiedy testujesz, 10. tak?syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Hania zobaczysz ze beda piekne wiesci:)! A to z mamy pozniejsza owulcje to w zaden sposob nie powinno nam przeszkadzac ! Ja wlasnie bralam lamette bo nie uposledza endometrium i jakby sie teraz nie udało to dalej mamy zalecenie jak teraz, bo ladnie zareagowalam:)
Ja mam robic bete 14 dni po zastrzyku bo tyle sie moze utrzymywac albo test 15-16dpo i mam nadzieje, ze @ dluugo mnie juz nie odwiedzi!!! Bo jest nieproszonym gosciem:)_Hania lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
_Hania wrote:Smag doipero odkryłam Twój wykres, wygląda nieźle Kiedy testujesz, 10. tak?
-
A jak leki na stymulacje mogą upośledzać endometrium? Chodzi o grubość? Bo u mnie mimo stymulacji zapowiada się najlepsze w życiu
Almond to lepiej poczekać z testem, ja jak obędę się bez zastrzyku chyba zatestuję 12 dpo, czyli pewnie w podobnym czasie co ty (15.02).
Smag też uważam, że nei ma co sugerować się tempkąsyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Almond to lepiej poczekać z testem, ja jak obędę się bez zastrzyku chyba zatestuję 12 dpo, czyli pewnie w podobnym czasie co ty (15.02).
bedziemy testowac mniej wiecej w tym samym czasie z nadzieja, ze wszystkie ujrzymy II
Dziewczyny powiedzcie, czy czasie okoloowulacyjnym tez Was boli raz z jednej raz z drugiej strony???
nie jest to bol jakis ogromny, raczej tak zakluje i koniec_Hania lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyams wrote:bedziemy testowac mniej wiecej w tym samym czasie z nadzieja, ze wszystkie ujrzymy II
Dziewczyny powiedzcie, czy czasie okoloowulacyjnym tez Was boli raz z jednej raz z drugiej strony???
nie jest to bol jakis ogromny, raczej tak zakluje i koniec
Mnie boli i to dość mocno. Czasami podczas ♡ musimy zmieniać pozycję przez mega bolace jajnik. W tym cyklu bolaly mnie oba jajniki i tak myślę czy nie z dwóch była owu. Nie mogłam iść na monitoring
A może Wy mi podpowiecie bo wiem ze jest już po owu wczoraj temp skoczyła a dziś była już trochę niższa. Mógł ją zakłócić przerywany sen i to ze zmierzylam ja wcześniej niż zwykle ?