LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie chyba nic z tego nie będzie... Temperatura poleciała na leb na szyję... Zaznaczyłam w otwartym kółku bo obudziłam się przed czwartą jakoś , nie mogłam spać i zmierzyłam o 4 a nie jak zwykle o 4:40.
Łudzę się jeszcze ze to może jakaś implantacja czy coś, albo to że spalam do tej czwartej nie cale 5 godzin.. ale chyba nie ma się co łudzić..
Piersi już nie bolą tak jak wczoraj nawet..
Ovarin może mi cykl skrocil i dostanę pewnie jutro @...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 07:54
-
Ja po wczorajszym przytulanku miałam śluz różowy wiec idzie@ chyba nie ma sensu jutro testowac:( dziś dzień smutku i tak do środy az przyjdzie a w środę już w ogóle będzie płacz;(9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Hugolina87 wrote:Pytam z ciekawosci bo też mam za sobą już tyle cykli i myślałam żeby iść do gina I spytać o tego dupka. Jak terax się nie uda to pójdę przed następna owulacja. Choć proga mam ponad 20 zawsze po owu a jedną nie zaskakuje. Miałam problem z blizna po cc, wg lekarza ona mogła być przyzna niepowodzeń. Zobaczymy za 10 dni. Powodzenia życzę a to starania o pierwszego szkraba?
Niewiem jaki mam progesteron..będę dopiero teraz robić wynik... Ale żeby blizna też była przyczyną? To takie trochę dziwne Hugolina ..najlepiej zapytaj giną czytałam że dupek też pomaga w zagniezdzeniu.. Tobie również życzę powodzenia i trzymam.kciuki...mam dwoje dzieci i jestem po dwóch poronieniach.Dorka -
nick nieaktualnydorot wrote:Niewiem jaki mam progesteron..będę dopiero teraz robić wynik... Ale żeby blizna też była przyczyną? To takie trochę dziwne Hugolina ..najlepiej zapytaj giną czytałam że dupek też pomaga w zagniezdzeniu.. Tobie również życzę powodzenia i trzymam.kciuki...mam dwoje dzieci i jestem po dwóch poronieniach.
Nie dziękuję -
Hugolina87 wrote:Blizna była niezrosnieta i był tam ubytek do którego wg gina wpadły żołnierze, że to była taka zapora. Miałam też zrost dość duży. No nic narazie zobaczymy bez leków.
Nie dziękuję
Będzie wszystko dobrze..pewnie teraz jak już jest ok z ta blizna..to masz większe szanse nie poddawaj sięDorka -
Dziewczyny co to może być za ból? Jestem 6 dpo a od wczoraj bola mnie jajniki raz jeden raz drugi ale np przy naciąganiu,przykładowo jak się wyciągam w łóżku albo jak kładę się na inny bok,to wtedy jakby uciskam ten jajnik i boli. Jak nagle wstaje to też zakluje. Wcześniej miewałam bóle owulacyjne bądź pms-owe jajników i te przed @. A te to jakaś nowość,nazwałam je naciąganiem jajników;p któras z Was tak może miała?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 09:49
-
Smag temperatura nie jest wyznacznikiem. Widziałam wykresy, gdzie temp leciała w dół a test pozytywny. Spokojniem dopóki nie ma @ nie można odpuszczać.
Paula mam tak często w 2 fazie cyklu. Macica pracuje Mój gin poprzedni mówił, że jajniki nie bolą, bo nie są unerwione i oto co czuje, to macica w 2 fazie cyklu, ale przy owulacji czuje je punktowo więc nie wiem ;p
Wiele dziewczyn jednak takie ciągnięcie w pachwinach opisuje jako pierwszy objaw ciąży, ale 6dpo to dopiero się maleństwo może zagnieżdżać.
A u mne ból silny brzucha, zawsze jak miałam owulacje to miałam takie mocniejsze ukłucie i ból dość mocny ale krótki. A dzisiaj odkąd wstałam pulsuje mi ta strona z owulacją, aż noga mnie boli. Już zaczęłam myśleć, że to może wyrostek. Czy któraś ma takie dłuższe i silniejsze bóle okołowulacyjne? Zapisałam się już do lekarza.Paula_30 lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Smag moja gin mi ciagle powtarza, termometr to nie jest wyznacznik! Wiec ja bym sie nim nie sugerowala! Wiele dziewczyn mialo duze spadki a testy byly pozytywne! Wiec nie martw sie i zobaczysz, ze @ nie przyjdzie!!!
Paula, Hania mnie tez mecza bole „poowulacyjne” zawsze mialam silny bol podczas owulacji ale tera ciagle cos pobolewa, ja to alurat zrzucam na skutki uboczne pozastrzyku i szczerze, to teraz wiem co dziewczyny opisuja jako ciagniecie w pchwinach bo mam to na non stopiePaula_30 lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond wrote:Smag moja gin mi ciagle powtarza, termometr to nie jest wyznacznik! Wiec ja bym sie nim nie sugerowala! Wiele dziewczyn mialo duze spadki a testy byly pozytywne! Wiec nie martw sie i zobaczysz, ze @ nie przyjdzie!!!
Paula, Hania mnie tez mecza bole „poowulacyjne” zawsze mialam silny bol podczas owulacji ale tera ciagle cos pobolewa, ja to alurat zrzucam na skutki uboczne pozastrzyku i szczerze, to teraz wiem co dziewczyny opisuja jako ciagniecie w pchwinach bo mam to na non stopie