Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUTOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

LUTOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SMag wrote:
    Kupiłam dziś. Oby przyniósł szczęście ;)
    Musi <3

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też powtarzałam dziś betę. Ale więcej nie robię :-P
    Wynik z dziś - 480,29.
    Przedwczoraj 226,48.

Paula_30, Szimi, ams, pumka1990, Sanka, MałaMi90 lubią tę wiadomość

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczorajsze cienie na tescie to byly zwidy :( dzis rozpoczynam nowy cykl, kolejny....ile jeszcze? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2018, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    wczorajsze cienie na tescie to byly zwidy :( dzis rozpoczynam nowy cykl, kolejny....ile jeszcze? :(
    Tule. Pamiętaj nowy cykl bowe szanse...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 23:19

stresant lubi tę wiadomość

• Szimi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuziaaa gratulacje!!!:)

31.01.2018- dwie kreski. Cudzie rośnij zdrowo <3
    zi133e3kabsyhy15.png
  • SMag Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba nic z tego nie będzie... Temperatura poleciała na leb na szyję... Zaznaczyłam w otwartym kółku bo obudziłam się przed czwartą jakoś , nie mogłam spać i zmierzyłam o 4 a nie jak zwykle o 4:40.
    Łudzę się jeszcze ze to może jakaś implantacja czy coś, albo to że spalam do tej czwartej nie cale 5 godzin.. ale chyba nie ma się co łudzić.. :(
    Piersi już nie bolą tak jak wczoraj nawet..
    Ovarin może mi cykl skrocil i dostanę pewnie jutro @... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 07:54

LISTA STARACZEK

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też tempka spadła jutro będzie @

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Martusia9 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wczorajszym przytulanku miałam śluz różowy wiec idzie@ chyba nie ma sensu jutro testowac:(:( dziś dzień smutku i tak do środy az przyjdzie a w środę już w ogóle będzie płacz;(

9cs o 1 dzidziusia
    22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
    24lata
    Tsh 1.13
    1 cykl z CLO-luty
    Wkoncu nam sie uda
    Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie
  • Malinka23x Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia Gratulacje ;*
    Smag nie zalamuj sie. Moze implantacja nie ma co sie juz zle nakrecac ;* a jak sie czujesz ?

4de4da5bbbe6e996e17a2a8aaf94d399.png
  • Malinka23x Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smag : A jak te Twoje piersi ?
    Bo i mi sie sutki zmienily, otoczka i zylki mam...

• Malinka23x Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia9 ja tak mialam w 2 ciazy. Szyjka byla bardzo ukrwiona napuchnieta i plamilam do 3 miesiaca po stosunkachm mialam wstrzemiezliwosc zachowac do 13.tc

• dorot Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    Pytam z ciekawosci bo też mam za sobą już tyle cykli i myślałam żeby iść do gina I spytać o tego dupka. Jak terax się nie uda to pójdę przed następna owulacja. Choć proga mam ponad 20 zawsze po owu a jedną nie zaskakuje. Miałam problem z blizna po cc, wg lekarza ona mogła być przyzna niepowodzeń. Zobaczymy za 10 dni. Powodzenia życzę :) a to starania o pierwszego szkraba?

Niewiem jaki mam progesteron..będę dopiero teraz robić wynik... Ale żeby blizna też była przyczyną? To takie trochę dziwne ;-) Hugolina ..najlepiej zapytaj giną ;-) czytałam że dupek też pomaga w zagniezdzeniu.. ;-) Tobie również życzę powodzenia i trzymam.kciuki...mam dwoje dzieci i jestem po dwóch poronieniach.

Dorka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorot wrote:
    Niewiem jaki mam progesteron..będę dopiero teraz robić wynik... Ale żeby blizna też była przyczyną? To takie trochę dziwne ;-) Hugolina ..najlepiej zapytaj giną ;-) czytałam że dupek też pomaga w zagniezdzeniu.. ;-) Tobie również życzę powodzenia i trzymam.kciuki...mam dwoje dzieci i jestem po dwóch poronieniach.
    Blizna była niezrosnieta i był tam ubytek do którego wg gina wpadły żołnierze, że to była taka zapora. Miałam też zrost dość duży. No nic narazie zobaczymy bez leków.
    Nie dziękuję :)

• dorot Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    Blizna była niezrosnieta i był tam ubytek do którego wg gina wpadły żołnierze, że to była taka zapora. Miałam też zrost dość duży. No nic narazie zobaczymy bez leków.
    Nie dziękuję :)

Będzie wszystko dobrze..pewnie teraz jak już jest ok z ta blizna..to masz większe szanse ;-) nie poddawaj się ;-)

Dorka
  • dorot Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2018, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj odebrałam wyniki z Wit.b6
    34.2 5.0-30.0 czy jak jest trochę podniesiona to jest źle??

Dorka
  • Martusia9 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka to dalas mi nadzieje;) zobaczymy;)

Malinka23x lubi tę wiadomość

9cs o 1 dzidziusia
    22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
    24lata
    Tsh 1.13
    1 cykl z CLO-luty
    Wkoncu nam sie uda
    Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie
  • Paula_30 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co to może być za ból? Jestem 6 dpo a od wczoraj bola mnie jajniki raz jeden raz drugi ale np przy naciąganiu,przykładowo jak się wyciągam w łóżku albo jak kładę się na inny bok,to wtedy jakby uciskam ten jajnik i boli. Jak nagle wstaje to też zakluje. Wcześniej miewałam bóle owulacyjne bądź pms-owe jajników i te przed @. A te to jakaś nowość,nazwałam je naciąganiem jajników;p któras z Was tak może miała?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 09:49

860i3e5edambhnvb.png
  • _Hania Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smag temperatura nie jest wyznacznikiem. Widziałam wykresy, gdzie temp leciała w dół a test pozytywny. Spokojniem dopóki nie ma @ nie można odpuszczać.

Paula mam tak często w 2 fazie cyklu. Macica pracuje ;-) Mój gin poprzedni mówił, że jajniki nie bolą, bo nie są unerwione i oto co czuje, to macica w 2 fazie cyklu, ale przy owulacji czuje je punktowo więc nie wiem ;p
    Wiele dziewczyn jednak takie ciągnięcie w pachwinach opisuje jako pierwszy objaw ciąży, ale 6dpo to dopiero się maleństwo może zagnieżdżać.

A u mne ból silny brzucha, zawsze jak miałam owulacje to miałam takie mocniejsze ukłucie i ból dość mocny ale krótki. A dzisiaj odkąd wstałam pulsuje mi ta strona z owulacją, aż noga mnie boli. Już zaczęłam myśleć, że to może wyrostek. Czy któraś ma takie dłuższe i silniejsze bóle okołowulacyjne? :( Zapisałam się już do lekarza.

Paula_30 lubi tę wiadomość

syn 2019
    ____

03.2021 wpadka - biochem
    06.2021 - starania czas start!
    07.2021 - biochem
    08.2021 - przerwa
    11.2021 - ?
  • Almond Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smag moja gin mi ciagle powtarza, termometr to nie jest wyznacznik! Wiec ja bym sie nim nie sugerowala! Wiele dziewczyn mialo duze spadki a testy byly pozytywne! Wiec nie martw sie i zobaczysz, ze @ nie przyjdzie!!!

Paula, Hania mnie tez mecza bole „poowulacyjne” :D zawsze mialam silny bol podczas owulacji ale tera ciagle cos pobolewa, ja to alurat zrzucam na skutki uboczne pozastrzyku i szczerze, to teraz wiem co dziewczyny opisuja jako ciagniecie w pchwinach bo mam to na non stopie :)

Paula_30 lubi tę wiadomość

f2w3dqk36x7eedzr.png

7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

1cs z Lametta - cb 02.2018
    2 cs z Lametta - Chyba się udało :)

• Paula_30 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almond wrote:
    Smag moja gin mi ciagle powtarza, termometr to nie jest wyznacznik! Wiec ja bym sie nim nie sugerowala! Wiele dziewczyn mialo duze spadki a testy byly pozytywne! Wiec nie martw sie i zobaczysz, ze @ nie przyjdzie!!!

Paula, Hania mnie tez mecza bole „poowulacyjne” :D zawsze mialam silny bol podczas owulacji ale tera ciagle cos pobolewa, ja to alurat zrzucam na skutki uboczne pozastrzyku i szczerze, to teraz wiem co dziewczyny opisuja jako ciagniecie w pchwinach bo mam to na non stopie :)
    Ja też ma owulacyjny ból nieraz trwający cały dzień i jeszcze następny. A ostatnio nawet po owu miałam takie bóle aż do @ ale podejrzewałam że pęcherzyk nie pękł.Zawsze po owu bolały mnie sutki z 2-3 dni teraz tylko po bokach jak ucisne,w majtkach mam mokro i ciągną mi jajniki. Pewnie dzieki zastrzyków będą już wiedziała jak sie powinno czuć w ciąży:D

860i3e5edambhnvb.png
‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ