LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sung wrote:Jestem. Wczoraj bolało tak, że pakowałam się do szpitala. Silny ból jajnika, który przeszedł w ból podbrzusza.
Dzisiaj... narazie nie boli. Nadal plamię, ale raczej widzę na papierze. Brąz.
Test negatywny (12 dpo).
Wspolczuje tego bolu...
Trzymaj sie Kochana !!!! :*Sung lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Sung kiedyś miałam plamienie (2 dni), dzień przerwy, w noc dostałam tak silnego bólu, że już sobie wyobrażałam, że pewnie pękła mi torbiel albo coś, miałam jechać na SOR, ale po 2-3 h ból zaczął łagodnieć. Okres przyszedł dzień później, ale juz na szczęście bezbolesny.
Życzę Ci, żeby Twój nie nadszedł, ale niestety, objawy często zwiastować moją i II kreski, i @.
Mnie teraz też ciągle boi podbrzusze i obawiam się, że nici z owulcji, szyjka już twarda się robi Jutro się okaże, trzymajcie kciuki za mnie!
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
1000 wrote:A ja mam chyba po raz pierwszy przeczucie, ze się nie udalo, poprzednie cykle mocno się natawialam i doszukiwała a w tym nic a nic. Intuicja mi podopowiada, ze nic z tego nie będzie.
Ja już też się nie nastawiam i nawet się nie zastanawiam, czy w tym cyklu może się udać, czy nie. Zrobiłam co mogłam a teraz muszę czekać
Może Twoje przeczucie działa odwrotnie? Tego Ci życzę!1000 lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Ja już też się nie nastawiam i nawet się nie zastanawiam, czy w tym cyklu może się udać, czy nie. Zrobiłam co mogłam a teraz muszę czekać
Może Twoje przeczucie działa odwrotnie? Tego Ci życzę!
Dzięki, chciałabym, ale to bardzo silne przeczucie. Odczuwam dość mocne zrezygnowanie. no ale cóż...
Miłego dnia dziewczyny! ja lecę na spacer... -
nick nieaktualny
-
JESTEM W CIĄŻY!!!
Jeszcze sama w to nie wierze, ale zrobiłam dziś rano sikańce 3 różnych firm i na wszystkich po niecałej minucie były już 2 wyraźne krechy! Idę na betę i dam Wam jeszcze znać
a tymczasem przestrzegam przed wczesnym testowaniem, u mnie w 11 dpo beta była 0,48ams, _Hania, 1000, Magda - mbc, Marryy, Ewelinaaaa, Sung, Kitkat, Helenka_mała, Ineczka, KAL, pumka1990, dorot, Natalia1984, JustynaK90, Sanka, NiecierpliwaKarolina, MałaMi90, Ewelka Elka lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
tym_janek wrote:JESTEM W CIĄŻY!!!
Jeszcze sama w to nie wierze, ale zrobiłam dziś rano sikańce 3 różnych firm i na wszystkich po niecałej minucie były już 2 wyraźne krechy! Idę na betę i dam Wam jeszcze znać
a tymczasem przestrzegam przed wczesnym testowaniem, u mnie w 11 dpo beta była 0,48
aaaaaaa!!!!
gratulacjeeeee!!!
trzymam mocno kciuki !!! i podeslij dwukreskowe wirusikitym_janek lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
a tymczasem przestrzegam przed wczesnym testowaniem, u mnie w 11 dpo beta była 0,48
jeszcze napisz nan bieżąco nam jakie mialas/masz objawy zanim ztrobiłas test? ;-P Zebysmy mogly sobie wmawiactym_janek lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja co prawda byłam wpisana na testowanie styczniowe- wtedy był negatyw. Ale 2 lutego test pokazał dwie kreski! Powtórzyłam test jeszcze 3 i 4 lutego czyli dziś - wszystkie pozytywne
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za testujące!_Hania, ams, Marryy, Ewelinaaaa, Paula_30, Sung, tym_janek, Helenka_mała, Ineczka, pumka1990, JustynaK90, Sanka, NiecierpliwaKarolina, MałaMi90, Ewelka Elka lubią tę wiadomość
-
Tym_janek, Xxboo Bardzo Wam gratuluję!! Zarażajcie nas
tym_janek, dajesz nam nadzieję i powód do pracowania nad cierpliwością z testowaniem i nietracenia wiary dopóki nie ma @tym_janek lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Tym_janek, Xxboo Bardzo Wam gratuluję!! Zarażajcie nas
tym_janek, dajesz nam nadzieję i powód do pracowania nad cierpliwością z testowaniem i nietracenia wiary dopóki nie ma @
Jutro chce isc na betę, a dopiero za 2 tygodnie do lekarza czyli ok 6 tc
-
a tymczasem przestrzegam przed wczesnym testowaniem, u mnie w 11 dpo beta była 0,48tym_janek lubi tę wiadomość
ignite -
Xxboo wrote:Cześć dziewczyny, ja co prawda byłam wpisana na testowanie styczniowe- wtedy był negatyw. Ale 2 lutego test pokazał dwie kreski! Powtórzyłam test jeszcze 3 i 4 lutego czyli dziś - wszystkie pozytywne
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za testujące!ignite -
AAA DZIEWCZYNY GRATULACJE!!!!
POZARAŻAJCIE NAS TROCHĘ NOOOO )tym_janek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytym_janek wrote:JESTEM W CIĄŻY!!!