LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sung wrote:Jestem. Wczoraj bolało tak, że pakowałam się do szpitala. Silny ból jajnika, który przeszedł w ból podbrzusza.
Dzisiaj... narazie nie boli. Nadal plamię, ale raczej widzę na papierze. Brąz.
Test negatywny (12 dpo).
Wspolczuje tego bolu...
Trzymaj sie Kochana !!!! :*Sung lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Sung kiedyś miałam plamienie (2 dni), dzień przerwy, w noc dostałam tak silnego bólu, że już sobie wyobrażałam, że pewnie pękła mi torbiel albo coś, miałam jechać na SOR, ale po 2-3 h ból zaczął łagodnieć. Okres przyszedł dzień później, ale juz na szczęście bezbolesny.
Życzę Ci, żeby Twój nie nadszedł, ale niestety, objawy często zwiastować moją i II kreski, i @.
Mnie teraz też ciągle boi podbrzusze i obawiam się, że nici z owulcji, szyjka już twarda się robiJutro się okaże, trzymajcie kciuki za mnie!
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
1000 wrote:A ja mam chyba po raz pierwszy przeczucie, ze się nie udalo, poprzednie cykle mocno się natawialam i doszukiwała a w tym nic a nic. Intuicja mi podopowiada, ze nic z tego nie będzie.
Ja już też się nie nastawiam i nawet się nie zastanawiam, czy w tym cyklu może się udać, czy nie. Zrobiłam co mogłam a teraz muszę czekać
Może Twoje przeczucie działa odwrotnie?Tego Ci życzę!
1000 lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Ja już też się nie nastawiam i nawet się nie zastanawiam, czy w tym cyklu może się udać, czy nie. Zrobiłam co mogłam a teraz muszę czekać
Może Twoje przeczucie działa odwrotnie?Tego Ci życzę!
Dzięki, chciałabym, ale to bardzo silne przeczucie. Odczuwam dość mocne zrezygnowanie.no ale cóż...
Miłego dnia dziewczyny!ja lecę na spacer...
-
nick nieaktualny
-
JESTEM W CIĄŻY!!!
Jeszcze sama w to nie wierze, ale zrobiłam dziś rano sikańce 3 różnych firm i na wszystkich po niecałej minucie były już 2 wyraźne krechy! Idę na betę i dam Wam jeszcze znać
a tymczasem przestrzegam przed wczesnym testowaniem, u mnie w 11 dpo beta była 0,48ams, _Hania, 1000, Magda - mbc, Marryy, Ewelinaaaa, Sung, Kitkat, Helenka_mała, Ineczka, KAL, pumka1990, dorot, Natalia1984, JustynaK90, Sanka, NiecierpliwaKarolina, MałaMi90, Ewelka Elka lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
tym_janek wrote:JESTEM W CIĄŻY!!!
Jeszcze sama w to nie wierze, ale zrobiłam dziś rano sikańce 3 różnych firm i na wszystkich po niecałej minucie były już 2 wyraźne krechy! Idę na betę i dam Wam jeszcze znać
a tymczasem przestrzegam przed wczesnym testowaniem, u mnie w 11 dpo beta była 0,48
aaaaaaa!!!!
gratulacjeeeee!!!
trzymam mocno kciuki !!! i podeslij dwukreskowe wirusikitym_janek lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
a tymczasem przestrzegam przed wczesnym testowaniem, u mnie w 11 dpo beta była 0,48
jeszcze napisz nan bieżąco nam jakie mialas/masz objawy zanim ztrobiłas test? ;-P Zebysmy mogly sobie wmawiactym_janek lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja co prawda byłam wpisana na testowanie styczniowe- wtedy był negatyw. Ale 2 lutego test pokazał dwie kreski! Powtórzyłam test jeszcze 3 i 4 lutego czyli dziś - wszystkie pozytywne
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za testujące!_Hania, ams, Marryy, Ewelinaaaa, Paula_30, Sung, tym_janek, Helenka_mała, Ineczka, pumka1990, JustynaK90, Sanka, NiecierpliwaKarolina, MałaMi90, Ewelka Elka lubią tę wiadomość
-
Tym_janek, Xxboo Bardzo Wam gratuluję!!
Zarażajcie nas
tym_janek, dajesz nam nadzieję i powód do pracowania nad cierpliwością z testowaniem i nietracenia wiary dopóki nie ma @tym_janek lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Tym_janek, Xxboo Bardzo Wam gratuluję!!
Zarażajcie nas
tym_janek, dajesz nam nadzieję i powód do pracowania nad cierpliwością z testowaniem i nietracenia wiary dopóki nie ma @
Jutro chce isc na betę, a dopiero za 2 tygodnie do lekarza czyli ok 6 tc
-
a tymczasem przestrzegam przed wczesnym testowaniem, u mnie w 11 dpo beta była 0,48tym_janek lubi tę wiadomość
ignite -
Xxboo wrote:Cześć dziewczyny, ja co prawda byłam wpisana na testowanie styczniowe- wtedy był negatyw. Ale 2 lutego test pokazał dwie kreski! Powtórzyłam test jeszcze 3 i 4 lutego czyli dziś - wszystkie pozytywne
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za testujące!ignite -
AAA DZIEWCZYNY GRATULACJE!!!!
POZARAŻAJCIE NAS TROCHĘ NOOOO)
tym_janek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytym_janek wrote:JESTEM W CIĄŻY!!!