LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wielkie gratulacje
Po cichu meeega zazdroszcze :*:*
Pozytywnie! Wszystkiego dobrego dziewczyny! "Nudnych" ciąż!tym_janek lubi tę wiadomość
-
tym_janek wrote:JESTEM W CIĄŻY!!!
Jeszcze sama w to nie wierze, ale zrobiłam dziś rano sikańce 3 różnych firm i na wszystkich po niecałej minucie były już 2 wyraźne krechy! Idę na betę i dam Wam jeszcze znać
a tymczasem przestrzegam przed wczesnym testowaniem, u mnie w 11 dpo beta była 0,48tym_janek lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Ffilpiek wrote:Gratulacje ogromne. Jak przeczytałam to aż się śmiałam do telefonu. Przywracasz wiarę chociaż ja wiem że to jednak nie ten cykl, ale następny będzie nasz, teraz tylko czekam na @
To jestesmy w takiej samej sytuacji:) ten cykl na straty ale w przyszłym musi się udać u mnie @ zaplanowana na środę, od wczoraj już odczuwam jej dolegliwości a u Ciebie kiedy powinna być?
Karolcia ja ten cykl miałam bez owulacyjny Ale przyznam szczerze że nie zauważyłam żadnej różnicy z poprzednim gdzie owulację miałam stwierdzoną na monitoringu - tak samo miałam płodny śluz bolały mnie jajniki właściwie nic innego się nie wydarzyło... teraz tez już objawy @ odczuwam... -
nick nieaktualnyNatalia91! wrote:To jestesmy w takiej samej sytuacji:) ten cykl na straty ale w przyszłym musi się udać u mnie @ zaplanowana na środę, od wczoraj już odczuwam jej dolegliwości a u Ciebie kiedy powinna być?
Karolcia ja ten cykl miałam bez owulacyjny Ale przyznam szczerze że nie zauważyłam żadnej różnicy z poprzednim gdzie owulację miałam stwierdzoną na monitoringu - tak samo miałam płodny śluz bolały mnie jajniki właściwie nic innego się nie wydarzyło... teraz tez już objawy @ odczuwam...Natalia91! lubi tę wiadomość
-
Natalia91! wrote:To jestesmy w takiej samej sytuacji:) ten cykl na straty ale w przyszłym musi się udać u mnie @ zaplanowana na środę, od wczoraj już odczuwam jej dolegliwości a u Ciebie kiedy powinna być?
Karolcia ja ten cykl miałam bez owulacyjny Ale przyznam szczerze że nie zauważyłam żadnej różnicy z poprzednim gdzie owulację miałam stwierdzoną na monitoringu - tak samo miałam płodny śluz bolały mnie jajniki właściwie nic innego się nie wydarzyło... teraz tez już objawy @ odczuwam...
Nooo co za... myślałam, że jak bez owulki to też nie ma "płodnych" objawów... głupia ja:P
Czyli pozostaje mi tylko czekać na wtorkowy monitoring.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 17:23
Natalia91! lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
KArolcia ja mialam prawdopodobnie wiekszosc cykli bezowulacyjnych o zarowno testy owulcyjne ja wskazywaly, sluz byl oraz bol jajnikow... porownujac do tego cyklu hdzie owulacja potwierdzona monitoringiem, to nie zauwazylam wiekszych roznic:D ja przy cyklach bezowulacyjnych mialam okres jak w zegarlu oraz skok temperatury w drugiej fazie cyklu...
Dziewczyny gratulacje!!!!!!
Tym_janek dajesz nadzieje, ja tez w tym cyklu stymulacja i zastrzyk:-)!! Lapie wszystkie wirusiki:-)!tym_janek lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond wrote:KArolcia ja mialam prawdopodobnie wiekszosc cykli bezowulacyjnych o zarowno testy owulcyjne ja wskazywaly, sluz byl oraz bol jajnikow... porownujac do tego cyklu hdzie owulacja potwierdzona monitoringiem, to nie zauwazylam wiekszych roznic:D ja przy cyklach bezowulacyjnych mialam okres jak w zegarlu oraz skok temperatury w drugiej fazie cyklu...
Dziewczyny gratulacje!!!!!!
Tym_janek dajesz nadzieje, ja tez w tym cyklu stymulacja i zastrzyk:-)!! Lapie wszystkie wirusiki:-)!
Kurczę no to jak możliwy jest ten skok temperatury? Gin to jakoś wyjaśnił?4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Ffilpiek wrote:Jutro ostatni dzień biorę lutka więc mam nadzieję 3 dni i przyjdzie @. Ja już dziś zrealizowalam na clo, bromka i lutka. I po dzisiejszej mszy świętej odzyskałam nadzieję, że po prostu przyjdzie ciąża ale w swoim czasie i musimy się uzbroić w cierpliwość.
Ja dziś jestem zrezygnowana ale jak się modlę albo usiądę na spokojnie to też jestem sobie to w stanie jakoś racjonalnie wytłumaczyć ... Ze muszę jeszcze trochę poczekać na to największe szczęście i bezwarunkowa miłość. Choć dziś mam naprawdę jakieś załamanie.. cały dzień zaryczana chodzę..
Patrzyłam na różne wykresy ... Czasami bywały takie spadki jak u mnie a potem test pozytywny.. nadzieja się jeszcze tli. -
nick nieaktualnySMag wrote:Ja dziś jestem zrezygnowana ale jak się modlę albo usiądę na spokojnie to też jestem sobie to w stanie jakoś racjonalnie wytłumaczyć ... Ze muszę jeszcze trochę poczekać na to największe szczęście i bezwarunkowa miłość. Choć dziś mam naprawdę jakieś załamanie.. cały dzień zaryczana chodzę..
Patrzyłam na różne wykresy ... Czasami bywały takie spadki jak u mnie a potem test pozytywny.. nadzieja się jeszcze tli.
Wszystko będzie dobrze po prostu tym razem musimy dłużej poczekać, ale musimy być silne! -
Xxboo tobie również wielkie Gratulacje ja 7.02 powinnam mieć @ ale nie zamierzam testoweać wcześniej w sumie żadnych objawów nie mam szyjka dość nisko cyce nie bolą jak w marcu się nie uda to kwiecień odpuszczę bo nie chce dziecka w grudniu na święta rodzic
Paula_30 lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Ffilpiek wrote:Gratulacje ogromne. Jak przeczytałam to aż się śmiałam do telefonu. Przywracasz wiarę chociaż ja wiem że to jednak nie ten cykl, ale następny będzie nasz, teraz tylko czekam na @9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
KAL wrote:Xxboo tobie również wielkie Gratulacje ja 7.02 powinnam mieć @ ale nie zamierzam testoweać wcześniej w sumie żadnych objawów nie mam szyjka dość nisko cyce nie bolą jak w marcu się nie uda to kwiecień odpuszczę bo nie chce dziecka w grudniu na święta rodzic
-
Ffilpiek wrote:SMag dziś pomodlę się też za Ciebie, aby Bóg dał Ci siłę w dążeniu do spełnienia marzenia o dziecku.
Wszystko będzie dobrze po prostu tym razem musimy dłużej poczekać, ale musimy być silne!
Malinka Tobie też ;* -
Dziewczyny, spojrzalam w tabelke i juz mamy cztery pozytywy !!!
Luty zapowiada sie pieknie !!!!
Ale by bylo, jakby w najkrotszym miesiacu bylo najwiecej podwojnych kresek !!!
Trzymam za wszystkie 'testerki' mocno kciuki !!! ( a i przy okazji za siebie hehe )Paula_30, Szimi, Joanna_blondi, Almond, JustynaK90, tym_janek, MałaMi90 lubią tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
ams wrote:Dziewczyny, spojrzalam w tabelke i juz mamy cztery pozytywy !!!
Luty zapowiada sie pieknie !!!!
Ale by bylo, jakby w najkrotszym miesiacu bylo najwiecej podwojnych kresek !!!
Trzymam za wszystkie 'testerki' mocno kciuki !!! ( a i przy okazji za siebie hehe )ams, dorot, JustynaK90 lubią tę wiadomość
ignite -
Karolcia27 wrote:Dziewczyny a są tu jakieś staraczki które owulacji nie miały w którymś cyklu? Czym się różnił ten cykl od innych cykli? Oczywiście, prócz temperatury, bo akurat w tym miesiącu nie mierzę:p a od rana mnie tak jajniki napierdzielają, że myślałam w kościele, że zdechnę ale dla tych co nie pamiętają, to mój pęcherzyk był bardzo mały i gin mówił, że być może to cykl bez owu, więc zastanawiają mnie te dość silne bóle, które utrzymują się w zasadzie już od wczoraj przez cały czas.
-
Karolcia27 wrote:Kurczę no to jak możliwy jest ten skok temperatury? Gin to jakoś wyjaśnił?