LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Zdecydowanie Facelle z Rossmanna. W pierwszej ciąży miałam cień w 8dpo, a teraz w 11 dpo wieczorem same widziałyście.
NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
-
ams wrote:bedziemy testowac mniej wiecej w tym samym czasie z nadzieja, ze wszystkie ujrzymy II
Dziewczyny powiedzcie, czy czasie okoloowulacyjnym tez Was boli raz z jednej raz z drugiej strony???
nie jest to bol jakis ogromny, raczej tak zakluje i koniecams lubi tę wiadomość
-
Mnie też często pobolewa po 2 stronach ale w tym cyklu czuję tylko tę stronę po owulacji i to dość silnie (łącznie z bólem krzyża).
Nova współczuję @. Oby szybko się skończyła, byś mogła wznowić działania
U mnie na razie nie było jeszcze takiego silniejszego bólu jak zawsze w owu więc mam nadzieję, że z się wstrzelimysyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Dziewczyny kciuki i wiruski.Co do problemów u facetów na naszej grupie fb są dwie dziewczyny,które właśnie są w ciąży a jeszcze pół roku temu usłyszały, ze z takimi wynikami faceta nie ma opcji z naturalna ciąża i cio? Można dodam, ze jedna miała 0% druga mniej niż 2% Ponowie odstawili alkohol, papierosy zdrowy tryb życia wł plus witaminki akurat oni brali ten Fertilman na temat innych się nie wypowiem bo nie wiem.A wcxorsj jedna dziewczyna zaskoczyła po pierwszej inseminacji
Paula_30, Magda - mbc, MałaMi90 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dziewczyny!!
Powtórzyłam dziś test, z mojego urojonego cienia, jest (co prawda delikatna), ale na pewno jest druga kreseczka!!!
Pati88, dorot, ams, _Hania, Malinka23x, Paula_30, Mordeczka, Szimi, Marryy, MiSia :), pumka1990, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
Witajcie.. Byłam wczoraj na drugim monitoringu.. I było już ciałko żółte więc pecherzyk pękł ❤ przed i po owy.. teraz będę czekać na wyniki tego wszystkiego.. Gin przepisał mi od 16 dc duphaston..mam brać przez 10 dni..
SMag, NiecierpliwaKarolina, Mordeczka lubią tę wiadomość
Dorka -
Dorot trzymam kciuki bardzo mocno :*
Martshia gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 19:18
Martshia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorot wrote:Witajcie.. Byłam wczoraj na drugim monitoringu.. I było już ciałko żółte więc pecherzyk pękł ❤ przed i po owy.. teraz będę czekać na wyniki tego wszystkiego.. Gin przepisał mi od 16 dc duphaston..mam brać przez 10 dni..
Jeśli mogę spytać to przepisał dupka z jakiś konkretnych wskazan ? masz za niski progesteron? -
nick nieaktualnydorot wrote:Niby wszystko jest dobrze...mam normalnie owu i pecherzyk ktory peka i jest cialko..Ale to już któryś cykl z kolei że nie mogę zajść w ciaze..Tak naprawdę to wogole nie zapytałam z jakich powodów mam to brać..
Pytam z ciekawosci bo też mam za sobą już tyle cykli i myślałam żeby iść do gina I spytać o tego dupka. Jak terax się nie uda to pójdę przed następna owulacja. Choć proga mam ponad 20 zawsze po owu a jedną nie zaskakuje. Miałam problem z blizna po cc, wg lekarza ona mogła być przyzna niepowodzeń. Zobaczymy za 10 dni. Powodzenia życzę a to starania o pierwszego szkraba? -
Ineczka wrote:Dziewczyny kciuki i wiruski.Co do problemów u facetów na naszej grupie fb są dwie dziewczyny,które właśnie są w ciąży a jeszcze pół roku temu usłyszały, ze z takimi wynikami faceta nie ma opcji z naturalna ciąża i cio? Można dodam, ze jedna miała 0% druga mniej niż 2% Ponowie odstawili alkohol, papierosy zdrowy tryb życia wł plus witaminki akurat oni brali ten Fertilman na temat innych się nie wypowiem bo nie wiem.A wcxorsj jedna dziewczyna zaskoczyła po pierwszej inseminacji
-
Dziewczyny, w poprzednich postach informowałam Wasno swoich dwóch kreskach i niskiej becie, ale dzisiaj zrobiła druga i same zobaczcie:
1.02 - 41
3.02 - 171
Trzymam za Was kciuki i zostawiam wiruski! Każda z Was zobaczy dwie kreski już w krotce!ams, klitra, Joanna_blondi, SMag, _Hania, NiecierpliwaKarolina, Mordeczka, Szimi, Malinka23x, Ineczka, pumka1990, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
hejo ppamiętcie mnie? meldujr ze @ zawotala 1.02. i nie wyglada jalby miala sie skonczyc. przy tym endo co mialam to nie dziwie sie. ja w lutym nie testuje ale za was trzymam kciuki. moje testowanie bedzie gdzies7-10.03 pozdrawiam was wszystkie i gratuluje tym ktorym sie udalo :-*Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Zuzia piekna beta:-)! Rosnijcie zdrowo i oczywiscie lapie wszystkie wiruski:) mam nadzieje, ze Nas pozarażasz:D
Zuuziaaaa lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Staraczka bardzo współczuję! Takie endo miałaś, że hoho! U mnie przy 9,5 mm lekarz powiedział, że enometrium mam już jak w 2 fazie cyklu i myślał, że już może jestem po owu, ale pęcherzyk jeszcze rósł.
Trzymam kciuki za następny Twój cykl, ważne chyba, że pojawiła się owu bez stymulacji, nie?
Zuzia beta rewelka! Zaraź mnie! :p
Paula po zastrzyku wszystkie odczucia mogą się poprzestawiać, więc nie wiem czy jest sens porównywać to do inyych cykli, kiedy testujesz?syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ?