LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KAL wrote:Marryy, Klitra, Hugolina87, RainbowBab który to Wasz cykl starań? pytam do uzupełnienia tabelki
U mnie to zagmatwana sprawa, staram się od wakacji ale ciągle uniemożliwają mi to choroby, zapalenia itp. Ostatnio miałam grypę żołodkową.
Teoretycznie 6 nawet 7cykl a w praktyce wychodzi że takich cykli bez zakłóceń to miałam może 3. Proszę mnie nie dopisywać do tabelki ja sobie będe Was podczytywac i udzielać się a w tabelce nie musze być -
Witam ! i ja będę testować 2.02
jestem 13 msc po porodzie i czekam na pierwszy okres jak na zbawienie, a ostatnio miałam tyle objawów owulacji, że jest nadzieja.
Zajść w ciąże bez pierwszej miesiączki - marzenie
NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
-
Cześć wam dopiszcie i mnie prosze będę testować 22.02 .. były dwie kreseczki ale jednak biochem prawdopobnie .. za szybko po stracie chciałam ... 2 cs teraz po stracie ale ogólnie to 3 tylko pierwszy zakończony terminacja . Ale luty będzie mój ! Wiem o tym w końcu dni płodne wypadają w moje urodziny ;p❤️❤️
klitra lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualnyHej,
Dziewczyny jak tam dni płodne i starania?
Ja już jestem pod taką presją - w weeekend dowiedzieliśmy się o jednej ciąży w rodzinie i tak mnie to jakoś dobiło, że jednego dnia nie mogliśmy nic podziałać, bo było za sucho... Boję się, że pokładam za duże nadzieje w tym cyklu i nic z tego nie będzie. Już nawet wczoraj poleciałam do apteki po Conceive. Boję się, że za dużo tego wszystkiego i jak będę taka nakręcona to nic z tego nie będzie i się rozczaruje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Przycupnę i pokibicuję Wam w testowaniu Jestem wrześniówką 2017, moja dzidzia ma dopiero 4 miesiące a 20 stycznia miałam rocznicę szczęśliwego testu chcielibyśmy mieć drugie dziecko z małą różnicą wieku, ale karmię piersią i nie miałam jeszcze okresu po porodzie. Mimo to zamierzam zatestować towarzysko 5 lutego, bo dwa dni po ostatnim serduszkowaniu ogarnęło mnie jakieś dziwne przeczucie. Pewnie sobie wkręcam, więc wstyd o tym komukolwiek powiedzieć, a tutaj zawsze raźniej Starania o pierwsze dziecko też mieliśmy z ovufriend, udało się w 2 cyklu. Powodzenia dla wszystkich staraczek!
Mała_Mii lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:Cześć dziewczyny! Przycupnę i pokibicuję Wam w testowaniu Jestem wrześniówką 2017, moja dzidzia ma dopiero 4 miesiące a 20 stycznia miałam rocznicę szczęśliwego testu chcielibyśmy mieć drugie dziecko z małą różnicą wieku, ale karmię piersią i nie miałam jeszcze okresu po porodzie. Mimo to zamierzam zatestować towarzysko 5 lutego, bo dwa dni po ostatnim serduszkowaniu ogarnęło mnie jakieś dziwne przeczucie. Pewnie sobie wkręcam, więc wstyd o tym komukolwiek powiedzieć, a tutaj zawsze raźniej Starania o pierwsze dziecko też mieliśmy z ovufriend, udało się w 2 cyklu. Powodzenia dla wszystkich staraczek!
Hej, wpiszę Cię dla towarzystwa💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Kolejny cykl starań, ale pierwszy z monitoringiem owulacji. 1 lutego usg, to będzie 13d.c., owulacja ostatnio była tak 14,15d.c. więc mam nadzieję, że to usg coś wyjaśni. U mnie to już 5 cykl z clo i luteiną, coraz mniej szans, ale próbować trzeba i starć się wierzyć, że się uda.13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
https://zapodaj.net/a6359dfee0545.jpg.html a to wyniki toxoplazmozy dobrze rozumiem ze mialam a juz nie mam?9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualnyHej,
Ja we wtorek byłma u gina - endo super 10mm i owu była, bo widział ciałko żółte, więc czekamy czy się uda w tym cyklu. Od jutra czyli 18dc mam brać luteinę 2 razy dziennie po 2 tabletki pod językowo. Czy któraś z was to stosowała jak to wygląda?
Mam zatestować 28dc więc jeszcze mnóstwo czasu, bo dopiero 5 lutego. Nie wiem czy tyle wytrzymam... Tak bym chciała żeby się udało.... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:48
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
I ja przechodzę na luty, testować będę pewnie w dniu @ czyli 17 luty
Nie wiem tylko jak liczyć cykle starań, w pierwszym zaskoczyłam ale było puste jajo, potem 4 msc przerwy, w 5 cyklu miałam chyba biochemiczną (bo plamiłam od 6dpo, wyglądało na to że zarodek się zagnieżdzał i nic z tego nie wyszło), więc teraz jest 6 cykl, ale starań się po łyżeczkowaniu dopiero 2gi Także chyba 2 cykl starań, testowanie 17 luty
26.08- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego