LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzis 22 dc a owulacja byla idealnie 14 dc czulam jajnik i pelno sluzu a od 2 dni czuje w nocy takie sciskania po srodku do jajnika trqa max 3 min i poznien tylko kuje po srodku co jakis czas dzis jak rana moj N na mnie leżał to później ściskalo na dole cos i kuje w ciągu dnia po srodku a piersi co kiesiac bolay od polowy cyklu a w tym cyklu dopiero teraz moze jednak cos sie uda9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualnyChyba nie miałam owu... niby apka mi zaznaczyła, ale słabe te temperatury. Piersi nie czuję ( 8 dpo) a zwykle czuję od 7 dpo. Boli podbrzusze. Wydaje mi się że rano lekko zabarwiony papier był.
Mam takie stresy teraz, że pewnie się wszystko pokaszanilo...
Przenosimy się już ze stycznia? -
Ja też nie będę testować,dziś dostałam okresu, pierwszego od 23 miesięcy.
-
Ataga78 wrote:Jestem zupełnie „nowa” proszę o podpowiedz gdzie jest tabelka na luty testowanie i jak mam się zapisać . Testowanie planuje na 11.02ignite
-
Dziewczyny, wpiszcie mnie! 10 luty, 14cs.3 lata starań, 29 lat
04.2018- ciąża obumarła 9 tc- prawdopodobnie czynniki genetyczne
Ja: niedoczynność tarczycy nieimmunologiczna, wszystkie badania ok
On: badania nasienia ok
kilka cykli z Lamettą- bez efektu
09.2019- 1 IVF- 16 komórek, 0 zarodków- szukamy odpowiedzi dlaczego????? -
Drogie dziewczyny uzupełniłam tabelkę (link u mnie w stopce TABELKA TESTEREK) jak kogoś pominęłam to proszę o zacytowanie posta i spisanie na kiedy dopisać i który to cykl starań ( cs )
Ataga78 zapisałam cię jak chcesz to podaj który to cykl starańMagda - mbc lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
U mnie dzisiaj 17dc i poki co bez owulacji... Cykle mam dlugie, ale martwie sie, ze nic z tego nie bedzie...
Temeratura nie rosnie... Smutno mi.
Jescze Maz jutro wyjezdza na 4 dni, takze pewnie ten cykl tez stracony...Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
KAL wrote:Drogie dziewczyny uzupełniłam tabelkę (link u mnie w stopce TABELKA TESTEREK) jak kogoś pominęłam to proszę o zacytowanie posta i spisanie na kiedy dopisać i który to cykl starań ( cs )
Ataga78 zapisałam cię jak chcesz to podaj który to cykl starań
KAL, jak tam nastroje w 6cs, uda nam się?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 13:14
KAL lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Jestem druga na liście testowania, ale nie wiem czy zatestuję od 4 dni mam burdzenia dzisiaj jakby mocniej chyba @ się rozkręca mimo że nic mnie nie boli . Pozostaje cicha nadzieja jutro 12dp trochę szybko bo owu jednak się przesunela.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 13:58
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Ja pewnie w ogóle nie zatestuję w lutym, przy tych moich długich cyklach przeskoczę cały miesiąc a to mój urodzinowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 14:17
-
dziewczyny pisze tu bo na styczniowym juz wszytskie chyba sie tu przenoszą
powiedzcie mi jakie macie śluzy pare dni po owulacji? Czy taki wodnisty lekko żółty jest niepokojący? Dodam,ze mialam zastrzyk z ovitrelle i o=pekniecie zostalo potwierdzone na usg wiec nie iwem czy taka moja natura czy mam niedomoge czegos:-/Macy, Martshia lubią tę wiadomość
-
Kurcze a ja nadal nie mam mojego drugiego styczniowego okresu. Trzy dni spóźnienia, jeden wieczorny test poniedziałkowy negatywny. Jutro rano ostatnia szansa.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Hej Dziewczyny !
Melduje się na lutym z wiarą i nadzieją że się udalo, jeszcze tydzień i się dowiem
Paula u mnie po owulacji właśnie jest taki śluz, kremowy, żółtawy .Paula_30, ams lubią tę wiadomość