LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w lutym. Test znowu negatywny. Czemu @ nie przychodzi? Ona nie ma zwyczaju się spóźniac. Chociaż szanse na ciążę były małe to zaczęłam już w nią wierzyć. Dzisiaj zaczynam obniżać tsh. Może wtedy...
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
nick nieaktualny
-
Mnie się tak poprzestawiało w tym cyklu, że wydaje mi się, że owu była poniedziałek/wtorek a powinnam mieć 3.02 biorąc pod uwagę, że od 3 miesięcy mam 33 dniowe cykle. Także zobaczymy co z tego wyniknie.
Almond, może z Tobą zatestuję tego 12.02Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 08:51
KAL lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja luty bardzo lubię - za chwile mam imieniny i urodziny a do tego w lutym już tak jakoś czuję tą zbliżającą się wiosnę choć aktualnie padam na twarz ze zmęczenia to mam nadzieję że wkrótce już będzie u mnie lepiej. Pewnie też dlatego nam się nie udaje - niewyspanie, przemęczenie i karmienie piersią pewnie w moim przypadku nie sprzyja występowaniu owulacji
-
Kusi mnie żeby się wpisać na luty, ale zaraz po tym rozsądek mi mówi, że to nie ma sensu, bo na 12 mam laparoskopię i czekam tak na tę @ i czekam... i zapiszę się no właśnie na marzec chyba nie będę mogła bo to za wcześnie będzie, jak myślicie dziewczyny kiedy po laparoskopi można się starać? trzymam za Was mocno kciuki
Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda!
-
Ja też witam się w lutym. I bardzo chcę żeby to był ostatni cykl:) aktualnie jestem w 12dc. Może dziś test owulacyjny będzie pozytywny. Ale od weekendu już tam co drugi dzień staramy sie "spontanicznie". Nie wiem kiedy i czy testuje bo zawsze jak zatestuje to @ wywołuje:) Powodzenia!
KAL lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
I mamy luty. Melduję że przyszła @ więc z testowania nici. Rozkrecala się 5 dni chyba nie jest to prawidłowe? W ostatnim Było plamienie dwa dni przed a tutaj tyle czasu. Nie piszę się na nowy termin bo w lutym już nie zdarze zapewne i nie wiem jak w marcu.
Jestem oczywiście z wami przez luty.
Trzymam Mocno kciuki za każdą!2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Ja tez sie witam w lutym:-)! Licze na ten cykl bardzo mocno i za wszytskie trzymam kciuki!
Magda mysle ze 12.02 to moze byc Nasza data
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Marry a długie masz cykle? Bo może jeszcze się załapiesz na końcówkę lutego?
Ja wczoraj byłam na wizycie i na wieczor przyjęłam pierwsze pol tabletki bromergonu na te moją prolaktyne mam nadzieje ze mimo tego przerośniętego pęcherzyka @ szybko przyjdzie (wczoraj już mnie zaczęły cycki i brzuch pobolewac) i zacznę nowy cykl a póki co czekam na dobre wieści od wasWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 09:27
-
Hej dziewczyny
Ja zaczęłam dziś testowanie 11dpo...
Generalnie cień cienia pod lampę i ledwo widoczny... właściwie ja tylko widzę Jednak jestem dobrej myśli w sobotę zrobię podejście nr 2, może się zaciemni kreseczka
Pozdrowienia dla wszystkich z takich jak ja - z urojeniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 09:34
MałaMi90, Helenka_mała, NiecierpliwaKarolina, Sung, Ewelka Elka, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
SMag wrote:Hej Dziewczyny !
Melduje się na lutym z wiarą i nadzieją że się udalo, jeszcze tydzień i się dowiem
Paula u mnie po owulacji właśnie jest taki śluz, kremowy, żółtawy .ignite -
Hej dziewczyny.
Meggi A jednym testem testujrsz czy różnymi?? Bo np u mnie dzisiaj wyszło tak https://m.fotosik.pl/zdjecie/ef0a3742782cff68 co nie ukrywam trochę mnie martwi. Jedna taka ładna kreseczka A drugiej brak... -
Natalia91! wrote:Marry a długie masz cykle? Bo może jeszcze się załapiesz na końcówkę lutego?
Ja wczoraj byłam na wizycie i na wieczor przyjęłam pierwsze pol tabletki bromergonu na te moją prolaktyne mam nadzieje ze mimo tego przerośniętego pęcherzyka @ szybko przyjdzie (wczoraj już mnie zaczęły cycki i brzuch pobolewac) i zacznę nowy cykl a póki co czekam na dobre wieści od was2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Szimi wrote:Hej dziewczyny.
Meggi A jednym testem testujrsz czy różnymi?? Bo np u mnie dzisiaj wyszło tak https://m.fotosik.pl/zdjecie/ef0a3742782cff68 co nie ukrywam trochę mnie martwi. Jedna taka ładna kreseczka A drugiej brak...
Szimi co to za test co noc na nim nie widać? Bo muszę omijać go szerokim łukiem nie przejmuj się w pierwszym piękna krecha co to za test?Akceptacja!