Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUTOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

LUTOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • SMag Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szimi rzeczywiście nic nie widać... Masakra jak to test testowi nierówny.
    Ja na testowanie mam pinktest z Rossmana chyba ten o dużej czułości. Mam nadzieję że będzie mi dane użyć go w tym cyklu a co więcej zobaczę piękne II kreski !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 10:19

dorot lubi tę wiadomość

LISTA STARACZEK

• 1000 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski :) pęcherzyk pękł, kiedy to nie wiadomo, ale pękł :) niestety nie udało się ostatniego <3 zleconego przez gina uskutecznic, wiec nie wiem co będzie z tego, ale od dziś włączam na 15 dni dupka a potem mam zrobić betę. Pewnie i tak zatestuje wcześniej ;) proszę, wpiszcie mnie na 16 lutego :)

Karolcia27, SMag, Almond, Paula_30 lubią tę wiadomość

abebc6b312.png
    6814342a4e.png
  • KAL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1000 wrote:
    Cześć laski :) pęcherzyk pękł, kiedy to nie wiadomo, ale pękł :) niestety nie udało się ostatniego <3 zleconego przez gina uskutecznic, wiec nie wiem co będzie z tego, ale od dziś włączam na 15 dni dupka a potem mam zrobić betę. Pewnie i tak zatestuje wcześniej ;) proszę, wpiszcie mnie na 16 lutego :)

Załatwione :)

1000 lubi tę wiadomość

Akceptacja!
  • NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martshia wrote:
    Hej dziewczyny :)

Ja zaczęłam dziś testowanie 11dpo...

Generalnie cień cienia pod lampę i ledwo widoczny... właściwie ja tylko widzę ;) Jednak jestem dobrej myśli w sobotę zrobię podejście nr 2, może się zaciemni kreseczka :D

Pozdrowienia dla wszystkich z takich jak ja - z urojeniami :D <3

Pokaż ;-)

Sung lubi tę wiadomość

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szimi, spokojnie, pewnie jakieś mało czułe gówno. Masz ładną betę i progesteron także bądź dobrej myśli ;-)

Szimi lubi tę wiadomość

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • missb Debiutantka

Wysłany: 1 lutego 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Do tej pory unikalam spędzania czasu na forum... Ale staraniowa frustracja zwyciężyła i chyba potrzebuje wsparcia...

Wpiszcie mnie proszę na 19.02.

To mój 7cs o drugiego bąbelka...

• Madame_butterly Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! Ja również witam się w lutowym wątku ;)

Ciągle biję się z myślami - odpuścić czy nie odpuścić w lutym?
    Waleczna natura mówi - nie odpuszczaj, a nuż się uda! Ale zaraz za nią pojawia się głosik - po co Ci kolejne rozczarowanie?

Sama już nie wiem ;/

28 lat
    6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
    W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
    Grudzień 2017 - cytologia (ok)
    Luty 2018 - USG (ok)

"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach"
  • KAL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1000 który to u Ciebie cs?

Akceptacja!
  • SMag Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    missb wrote:
    Hej dziewczyny,

Do tej pory unikalam spędzania czasu na forum... Ale staraniowa frustracja zwyciężyła i chyba potrzebuje wsparcia...

Wpiszcie mnie proszę na 19.02.

To mój 7cs o drugiego bąbelka...
    Hej :) jesteś wpisana :) powodzenia !

LISTA STARACZEK

• _Hania Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello Dziewczyny! Witam w Lutym! Ja testuję 17.02, ale pewnie już 15.02 będę próbować :p Do rozważenia.
    Dzisiaj dowiem się, czy w ogóle jest sens, bo mam monitoring.

Marry - co do plamień przed okresem, mi gin mówiła, że to najczęściej jest kwestia spadającego za wcześnie proga. Ale może być też związane z prolaktyną. Badałaś hormony? Myślę, że jednorazowy taki cykl nie jest powodem do obaw, ale powtarzające się trzeba skonsultować na pewno.

syn 2019
    ____

03.2021 wpadka - biochem
    06.2021 - starania czas start!
    07.2021 - biochem
    08.2021 - przerwa
    11.2021 - ?
  • SMag Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania o której wizyta ? Będę trzymać kciuki :)

_Hania lubi tę wiadomość

LISTA STARACZEK

• Natalia91! Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marryy wrote:
    Natalia bardzo chciałabym, ale niestety na luty napewno nie i prawdopodobnie na marzec też nie. Moje cykle są coraz dłuższe obecny mial 53. Na ostatniej wizycie przypisal mi euthyrox więc zacznę chyba dzisiaj i clostilbegyt ale mówił żeby z nim poczekać jeszcze jeden cykl może się uda... Tylko jak u mnie nie wiadomo kiedy jest owu bo testy wychodzą jak chcą. Może już zacząć od tego cyklu?

Marryy chodzisz na monitoring? I wiadomo czemu te cykle takie długie? Na lekach ja się za bardzo nie znam, sama dopiero odcteraz zaczynam przyjmowanie bromergonu ale to na prolaktyne, z ten Twoj to chyba na tarczyce?

Szimi nie patrz w ogole ba ten negatyw, skoro na drugim wychodzi tzn. ze tamten musi być jakiejs kijowej czułości :/ piza tym beta była piękna i to najważniejsze, jutro najwyżej ją powtórz żeby się upewnic czy ładnie rośnie, bądź dobrej myśli! :*

Hania trzymam kciuki za monitoring! <3

7u22ugpj8heetxf1.png
  • 1000 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAL wrote:
    1000 który to u Ciebie cs?

8 :) co prawda, pierwszych czterech nie powinnam raczej liczyć, bo starania przez rozjazdy były mało intensywne, ale ta ósemka motywuje do staranniejszych działań :D

abebc6b312.png
    6814342a4e.png
  • dorot Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny.. witam w lutym testowaniu i życzę powodzenia ;-)

Dorka
  • Kathrine Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szimi wrote:
    Ten dziadowski test to novatest :/ kupiony w rossmanie
    Nie przejmuj się. Miałam dokładnie to samo ten test jest jakiś kijowy na innym wyszła mi ciemna kreska a na nim ledwo co widoczna ;p I tez spanikowałam heh

oar89jcgyxqv0eft.png
    syy28ribb69g96nw.png
  • _Hania Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kochane! Ja mam dzisiaj o 18.30 wizytę ale zawsze są obsuwy, więc nie wiem, o której wejdę. Klinika do 21, więc do tej pory na pewno :p

Nie nastawiam się. Najgorzej, że wczoraj byłam tak zmęczona już o 20, że jak tylko wieczorem połozyłam się na chwilę do łóżka czekając aż mąż zwolni łazienkę to zasnęłam i obudziłam się o 2 w nocy i zmywałam make up. <3 nie było. No ale, nie chcę z kalendarzem w ręku wyliczać, nie było to trudno, może dzisiaj będą, najwyżej się nie wstrzelimy :)

Szimi ja tez widze na drugim teście taką krechę, że hoho. Nie przejmuj się negatywnym, betę powtarzasz jutro?

syn 2019
    ____

03.2021 wpadka - biochem
    06.2021 - starania czas start!
    07.2021 - biochem
    08.2021 - przerwa
    11.2021 - ?
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hania wrote:
    Hello Dziewczyny! Witam w Lutym! Ja testuję 17.02, ale pewnie już 15.02 będę próbować :p Do rozważenia.
    Dzisiaj dowiem się, czy w ogóle jest sens, bo mam monitoring.

Marry - co do plamień przed okresem, mi gin mówiła, że to najczęściej jest kwestia spadającego za wcześnie proga. Ale może być też związane z prolaktyną. Badałaś hormony? Myślę, że jednorazowy taki cykl nie jest powodem do obaw, ale powtarzające się trzeba skonsultować na pewno.

Hania po owulacji nie badalam. Tak długie plamienia to w tym cyklu tylko ale wczesniej były 2-3 dni przed @.
    Trzymam kciuki za monitoring.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 11:50

_Hania lubi tę wiadomość

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • Marryy Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia91! wrote:
    Marryy chodzisz na monitoring? I wiadomo czemu te cykle takie długie? Na lekach ja się za bardzo nie znam, sama dopiero odcteraz zaczynam przyjmowanie bromergonu ale to na prolaktyne, z ten Twoj to chyba na tarczyce?

Szimi nie patrz w ogole ba ten negatyw, skoro na drugim wychodzi tzn. ze tamten musi być jakiejs kijowej czułości :/ piza tym beta była piękna i to najważniejsze, jutro najwyżej ją powtórz żeby się upewnic czy ładnie rośnie, bądź dobrej myśli! :*

Hania trzymam kciuki za monitoring! <3

Potwierdzone jest pcos, w tym cyklu owulacja była bo poszłam akurat po skoku temp w 41dc i potwierdził. A euthyrox przypisal bo tsh 3,8.

2019 ♥️👩🏻

Starania od 09.2017
  • Natalia91! Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marryy wrote:
    Potwierdzone jest pcos, w tym cyklu owulacja była bo poszłam akurat po skoku temp w 41dc i potwierdził. A euthyrox przypisal bo tsh 3,8.

To jak owulacja była to jest nadzieja! ;) trzymam kciuki, jeżeli test ma przynieść dwie krechy to warto czekac :)

7u22ugpj8heetxf1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martshia wrote:
    Hej dziewczyny :)

Ja zaczęłam dziś testowanie 11dpo...

Generalnie cień cienia pod lampę i ledwo widoczny... właściwie ja tylko widzę ;) Jednak jestem dobrej myśli w sobotę zrobię podejście nr 2, może się zaciemni kreseczka :D

Pozdrowienia dla wszystkich z takich jak ja - z urojeniami :D <3

pokaż!!!

‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ