LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Szimi rzeczywiście nic nie widać... Masakra jak to test testowi nierówny.
Ja na testowanie mam pinktest z Rossmana chyba ten o dużej czułości. Mam nadzieję że będzie mi dane użyć go w tym cyklu a co więcej zobaczę piękne II kreski !Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 10:19
dorot lubi tę wiadomość
-
Cześć laski pęcherzyk pękł, kiedy to nie wiadomo, ale pękł niestety nie udało się ostatniego zleconego przez gina uskutecznic, wiec nie wiem co będzie z tego, ale od dziś włączam na 15 dni dupka a potem mam zrobić betę. Pewnie i tak zatestuje wcześniej proszę, wpiszcie mnie na 16 lutego
Karolcia27, SMag, Almond, Paula_30 lubią tę wiadomość
-
1000 wrote:Cześć laski pęcherzyk pękł, kiedy to nie wiadomo, ale pękł niestety nie udało się ostatniego zleconego przez gina uskutecznic, wiec nie wiem co będzie z tego, ale od dziś włączam na 15 dni dupka a potem mam zrobić betę. Pewnie i tak zatestuje wcześniej proszę, wpiszcie mnie na 16 lutego
Załatwione1000 lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Martshia wrote:Hej dziewczyny
Ja zaczęłam dziś testowanie 11dpo...
Generalnie cień cienia pod lampę i ledwo widoczny... właściwie ja tylko widzę Jednak jestem dobrej myśli w sobotę zrobię podejście nr 2, może się zaciemni kreseczka
Pozdrowienia dla wszystkich z takich jak ja - z urojeniami
PokażSung lubi tę wiadomość
-
Hej kochane! Ja również witam się w lutowym wątku
Ciągle biję się z myślami - odpuścić czy nie odpuścić w lutym?
Waleczna natura mówi - nie odpuszczaj, a nuż się uda! Ale zaraz za nią pojawia się głosik - po co Ci kolejne rozczarowanie?
Sama już nie wiem ;/28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
missb wrote:Hej dziewczyny,
Do tej pory unikalam spędzania czasu na forum... Ale staraniowa frustracja zwyciężyła i chyba potrzebuje wsparcia...
Wpiszcie mnie proszę na 19.02.
To mój 7cs o drugiego bąbelka... -
Hello Dziewczyny! Witam w Lutym! Ja testuję 17.02, ale pewnie już 15.02 będę próbować :p Do rozważenia.
Dzisiaj dowiem się, czy w ogóle jest sens, bo mam monitoring.
Marry - co do plamień przed okresem, mi gin mówiła, że to najczęściej jest kwestia spadającego za wcześnie proga. Ale może być też związane z prolaktyną. Badałaś hormony? Myślę, że jednorazowy taki cykl nie jest powodem do obaw, ale powtarzające się trzeba skonsultować na pewno.
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Hania o której wizyta ? Będę trzymać kciuki
_Hania lubi tę wiadomość
-
Marryy wrote:Natalia bardzo chciałabym, ale niestety na luty napewno nie i prawdopodobnie na marzec też nie. Moje cykle są coraz dłuższe obecny mial 53. Na ostatniej wizycie przypisal mi euthyrox więc zacznę chyba dzisiaj i clostilbegyt ale mówił żeby z nim poczekać jeszcze jeden cykl może się uda... Tylko jak u mnie nie wiadomo kiedy jest owu bo testy wychodzą jak chcą. Może już zacząć od tego cyklu?
Marryy chodzisz na monitoring? I wiadomo czemu te cykle takie długie? Na lekach ja się za bardzo nie znam, sama dopiero odcteraz zaczynam przyjmowanie bromergonu ale to na prolaktyne, z ten Twoj to chyba na tarczyce?
Szimi nie patrz w ogole ba ten negatyw, skoro na drugim wychodzi tzn. ze tamten musi być jakiejs kijowej czułości piza tym beta była piękna i to najważniejsze, jutro najwyżej ją powtórz żeby się upewnic czy ładnie rośnie, bądź dobrej myśli! :*
Hania trzymam kciuki za monitoring!
-
Dzięki Kochane! Ja mam dzisiaj o 18.30 wizytę ale zawsze są obsuwy, więc nie wiem, o której wejdę. Klinika do 21, więc do tej pory na pewno :p
Nie nastawiam się. Najgorzej, że wczoraj byłam tak zmęczona już o 20, że jak tylko wieczorem połozyłam się na chwilę do łóżka czekając aż mąż zwolni łazienkę to zasnęłam i obudziłam się o 2 w nocy i zmywałam make up. nie było. No ale, nie chcę z kalendarzem w ręku wyliczać, nie było to trudno, może dzisiaj będą, najwyżej się nie wstrzelimy
Szimi ja tez widze na drugim teście taką krechę, że hoho. Nie przejmuj się negatywnym, betę powtarzasz jutro?
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Hello Dziewczyny! Witam w Lutym! Ja testuję 17.02, ale pewnie już 15.02 będę próbować :p Do rozważenia.
Dzisiaj dowiem się, czy w ogóle jest sens, bo mam monitoring.
Marry - co do plamień przed okresem, mi gin mówiła, że to najczęściej jest kwestia spadającego za wcześnie proga. Ale może być też związane z prolaktyną. Badałaś hormony? Myślę, że jednorazowy taki cykl nie jest powodem do obaw, ale powtarzające się trzeba skonsultować na pewno.
Hania po owulacji nie badalam. Tak długie plamienia to w tym cyklu tylko ale wczesniej były 2-3 dni przed @.
Trzymam kciuki za monitoring.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 11:50
_Hania lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Natalia91! wrote:Marryy chodzisz na monitoring? I wiadomo czemu te cykle takie długie? Na lekach ja się za bardzo nie znam, sama dopiero odcteraz zaczynam przyjmowanie bromergonu ale to na prolaktyne, z ten Twoj to chyba na tarczyce?
Szimi nie patrz w ogole ba ten negatyw, skoro na drugim wychodzi tzn. ze tamten musi być jakiejs kijowej czułości piza tym beta była piękna i to najważniejsze, jutro najwyżej ją powtórz żeby się upewnic czy ładnie rośnie, bądź dobrej myśli! :*
Hania trzymam kciuki za monitoring!
Potwierdzone jest pcos, w tym cyklu owulacja była bo poszłam akurat po skoku temp w 41dc i potwierdził. A euthyrox przypisal bo tsh 3,8.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Potwierdzone jest pcos, w tym cyklu owulacja była bo poszłam akurat po skoku temp w 41dc i potwierdził. A euthyrox przypisal bo tsh 3,8.
To jak owulacja była to jest nadzieja! trzymam kciuki, jeżeli test ma przynieść dwie krechy to warto czekac -
nick nieaktualnyMartshia wrote:Hej dziewczyny
Ja zaczęłam dziś testowanie 11dpo...
Generalnie cień cienia pod lampę i ledwo widoczny... właściwie ja tylko widzę Jednak jestem dobrej myśli w sobotę zrobię podejście nr 2, może się zaciemni kreseczka
Pozdrowienia dla wszystkich z takich jak ja - z urojeniami
pokaż!!!