LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny :*
Dziś się pewnie w domu rozkleje i mi przejdzie. Ale jak słyszę że ktoś się nie starał, nie liczył ile cykli ale że szybko zaskoczyło to mnie to jeszcze bardziej Dołuje. A człowiek staje na rzęsach, same wiecie...
Jeszcze moja biedna siostra ma wyrzuty teraz że mi się udało za pierwszym razem a my się dalej staramy.. a nie chciałam jej urazić. Poprostu się jej zwierzam...tak jak wam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 13:11
-
Natalia91! wrote:Marryy a jak lekarz ustalił u Ciebie PCOS? Na jakiej podstawie? Jeśli można wiedzieć
Nadmierne owłosienie, wygląd jajników na usg, do tego przed braniem anty powiększały się, nieregularne @, zaburzenia owulacji, lh/fsh, testosteron, tsh. Brałam przed dłuższy czas anty i trochę się uspokoiło ale po odstawienu już wracaja objawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 13:39
Natalia91! lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Nadmierne owłosienie, wygląd jajników na usg, do tego przed braniem anty powiększały się, nieregularne @, zaburzenia owulacji, lh/fsh, testosteron, tsh. Brałam przed dłuższy czas anty i trochę się uspokoiło ale po odstawienu już wracaja objawy.
Dzieki za odpowiedz, tak podpytywalam bo balam się ze mnie tez spotkał ten problem ale gin wczoraj mnie trochę uspokoił...
Marryy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwaKarolina wrote:Jaki?
Co do piersi to spokojnie. Ja też ich za bardzo nie czuję (może chwilami uczucie ciężkości i pełności, ale bólu zero). W pierwszej ciąży też mnie nie bolały. Także nie każda musi to mieć
Taki wstydliwy w sumie w ciążach, już od samego początku, znikają wszelkie moje problemy jelitowe wynikające z nietolerancji. Nic mnie, ekhm, nie rusza
Ale może to przypadek. Muszę się nażreć owoców i się okaże
A piersi w ostatniej zero... no ale to była pozamaciczna...
SMag wrote:Ja się właśnie dowiedziałam, że koleżanka jest w ciąży... I jakoś mnie to zdolowalo, że wszystkim w około się udaje tylko nie mi...
Wczoraj się dowiedziałam o 2 ciążach (jedna wpadka, druga nie wiem), w tym jedna bliźniacza... -
Sung wrote:Wczoraj się dowiedziałam o 2 ciążach (jedna wpadka, druga nie wiem), w tym jedna bliźniacza...
To łącze się w bólu..
Sung lubi tę wiadomość
-
Robiłam dwoma różnymi, jeden w poniedziałek wieczorem, drugi dzisiaj rano..nie wiem o co moze chodzic. Mi się nigdy okres nie spoznial 4 dni
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
MeggiGirl ja miałam przez rok regularne ok 27-28 dni a poprzedni trwał 32 dni. Czasem się coś przestawi i tyle.
-
Dziewczyny byłam na wizycie... nie mam owulacji bez stymulacji... 14 dzien cyklu i nie ma pecherzyków dostałam zastrzyki na porost pęcherzyków i mam przyjść za tydzień, a odnośnie tarczycy przerwałam leczenie z winy innej Pani dr, i musimy zaczac od najnizszej dawki, może brak owulacji tylko spowodowany jest za wysokim TSH?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy. Ogólnie dzisiaj jest moj 28dc. 14 dpo. Jestem po poronieniu we wrześniu, wyluzowałam o starania. Nie mierze temp. Nie prowadzę wykresu.
Dzisiaj o 11 od biedy zrobiłam test o czułości 10ml.
Wyszło takie nie wiadomo co.
Potrzebuje Waszej opini ale nie wiem jak wstawić tutaj zdjęcie! Pomocy!
-
Zuuziaaaa wrote:Dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy. Ogólnie dzisiaj jest moj 28dc. 14 dpo. Jestem po poronieniu we wrześniu, wyluzowałam o starania. Nie mierze temp. Nie prowadzę wykresu.
Dzisiaj o 11 od biedy zrobiłam test o czułości 10ml.
Wyszło takie nie wiadomo co.
Potrzebuje Waszej opini ale nie wiem jak wstawić tutaj zdjęcie! Pomocy!
https://m.fotosik.pl/dodaj-zdjecie -
a i mowie ze mąż zaczął wyjezdzać w delegacje powiedziala ze sprawa utrudniona... jak trafi owu na weekend to ok a jak nie to ciezko, że można pomyśleć o zamrożeniu nasienia i inseminacji .. co o tym sądzicie?
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Zuuziaaaa wrote:Zobaczcie same co myślicie..
https://www.fotosik.pl/zdjecie/8a2e1eea9d0c5688
Widać kreseczkę!NatkaZ lubi tę wiadomość
28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Zuuziaaaa wrote:Zobaczcie same co myślicie..
https://www.fotosik.pl/zdjecie/8a2e1eea9d0c5688
Gratulacje :*Zuuziaaaa, Ikulinka29 lubią tę wiadomość
-
Tez ja widzę ale oduczyłam się już popadać w paranoje i tu taka niespodzianka?! W ogóle nie byłam na to przygotowana, bo odpuściliśmy starania, po prostu szliśmy na żywioł. Powinnam zrobić betę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 15:04
Marryy lubi tę wiadomość
-
Zuuziaaaa no kreski jak się patrzy! Jakie "nie wiadomo co" Zrób betę
Marryy lubi tę wiadomość
-
Zuuziaaaa wrote:Tez ja widzę ale oduczyłam się już popadać w paranoje i tu taka niespodzianka?! W ogóle nie byłam na to przygotowana, bo odpuściliśmy starania, po prostu szliśmy na żywioł. Powinnam zrobić betę?
Zuzia krecha jak się patrzyZuuziaaaa lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017