LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mocno trzymamy kciuki na pewno się uda zobaczysz
U mnie mija już 12 miesiąc starań i niby wszystko ok badania w porządku a tak się nie udaje. Teraz w lutym mam monitoring zobaczymy co mi lekarz powie. mam 7 dni do okresu a tempka pomału spada wczoraj było 36,89 a dzisiaj 36,82 może to jeszcze nie tragedia ale idzie w dół. -
nick nieaktualny
-
Hej, mnie można wykreślić z testowania. Miałam dostać@ 1 lutego. Od 6-10 stycznia brałam CLO a dziś pojawiło się krwawienie. W zeszłym mc cykl z CLO trwał 28 dni, a teraz klops...
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Cześć
Podczytuje was od kilku miesięcy, jestem mamą 13 miesięcznej dziewczynki. I duuużostarszej jej siostry.
Staramy sie od 6 miesiecy, ja cały czas karmie maluszke czasami nawet do 6 razy na dobę.
Okres wrócił mi juz 3 cykle po porodzie, owulacja potwierdzona na usg czyli niby wszystko ok a nadal nic
Wydaje mi sie ze problem lezy w krótkiej fazie lutealnej.
No nic walczymy
Testowanie wypada na 6 lutego proszę o wpisanie.
Widziałam kilka dziewczyn karmiących bedzie mi raźniejsmeg lubi tę wiadomość
-
Hugolina87 wrote:Hej. U mnie się cykl kończy właśnie i od jutra zaczynam nowy testowanie akurat bedzie w walentynki także proszę o dopisanie na 14.02
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny
Ja na 12.luty Może uda się zrobić prezent naszym na walentynkiHugolina87 lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Hej, zrobiłam już tabelkę na luty, jeśli ktoś już wie, że styczeń mu przepadł i chce się zapisywać na luty, zapraszam!
Życzę wszystkim || i trzymam kciuki!
P.S. Walentynki na pewno będą nam sprzyjać
ide za Toba na kolejny miesiac zapisz mnie proszeMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Dominisia883 wrote:Hej dopisuję się i ja . Rozpoczynam 17cs i nawet nie robie już sobie nadziei, że będzie szczęśliwy... zdecydowanie za długo już to trwa i opadam z sił. Proszę wpiszcie mnie na 5.02.
-
Hugolina87 wrote:Hej. U mnie się cykl kończy właśnie i od jutra zaczynam nowy testowanie akurat bedzie w walentynki także proszę o dopisanie na 14.02
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczynyHugolina87 lubi tę wiadomość
-
Tym_janek, RainbowBaby, Marryy, Hugolina87, Kitra, Kajkaa, Ewi28, Paula_30 wszystko uzupełnione a do pisania zapraszamy jeszcze na styczniowy wątek tam póki się styczeń nie skończy piszemy wspólnie a z 1 lutym tu się przeniesiemy
Tym_janek super wiadomości u Ciebue podczytuje czasem krakowianki i mocno mocno Ci kibicuje :)może bliźniaki ustrzeliszWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 19:59
tym_janek, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Akceptacja!