LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondas_29 wrote:Przy jakim tsh jaka dawkę brałaś?
-
1000 wrote:Jesli mocno swędzi i piecze to smigaj do gina. Postrasze Cię trochę i powiem, ze jak za długo będziesz zwlekać to może się skończyć tak, ze będziesz się męczyć pół roku z ta infekcja. Nie ma co bagatelizować.
Właśnie nie tak bardzo, zapach też normalny, więc to może dopiero początek. W sumie to od rana to zaczelo się dziać, zrobiłam ta nasiadowke to trochę lepiej. Sama już nie wiem, obiecałam siostrze że zostanę jej z dzieckiem popoludniu bo kupiła bilety do kina więc już nie chce jej odmówić, jak już zapłaciła. A do gina mam z 30km, a małż wziął samochód. Kurczę nie wiem co robić, jak pójdę jutro do szpitala Medicor to pewnie z infekcja mnie nie przyjema w ogóle?4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
nick nieaktualnyBlondas koniecznie zrób tą trójce. Zwykle natychmiast trzeba podnieść dawkę. A tsh masz wysokie a dawkę maleńką.
Karolcia spróbuj z nasiadowkami. Ja tak córkę leczylam jak była mała. Marzecianka, kora dębu. Są też takie gotowe zioła w aptekach ale nie pamiętam nazwy.Karolcia27, Blondas_29 lubią tę wiadomość
-
Cześć, jestem tak wykończona że już ledwo żyję, chodzę półprzytomna nie miałam nawet kiedy zaglądać na forum więc z tego co wyłapałam:
KAL trzymam kciuki żeby @ nie przylazła i za dwie kreseczki i piękną betę jutro!
SMag tulę mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl!
Sung gratuluję pięknego przyrostu!
Gratuluję nowym mamusiom - Mamusia_Ksawusia, Blondas_29, spokojnych i nudnych ciąż wam życzę!
Przepraszam że nie o wszystkich wspomniałam i nie pogratulowałam ale czytam i po chwili już nic nie pamiętam
Ja w ten cykl nie wierzę - najpierw przedłużające się plamienia (miałam je jeszcze w 8 i 9dc) gdzie normalnie 5 dni @ i koniec, teraz temp wciąż niska (11dc) więc znowu cykl będzie długi i bezowulacyjny. Jestem tak zmęczona że nawet na nie mam ochoty i siły, już od ponad 2 tygodni nie było żadnego. Więc w tych warunkach nie ma mowy o owulacji...Mamusia_Ksawusia, Sung, KAL lubią tę wiadomość
-
Sanka wrote:Cześć, jestem tak wykończona że już ledwo żyję, chodzę półprzytomna nie miałam nawet kiedy zaglądać na forum więc z tego co wyłapałam:
KAL trzymam kciuki żeby @ nie przylazła i za dwie kreseczki i piękną betę jutro!
SMag tulę mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl!
Sung gratuluję pięknego przyrostu!
Gratuluję nowym mamusiom - Mamusia_Ksawusia, Blondas_29, spokojnych i nudnych ciąż wam życzę!
Przepraszam że nie o wszystkich wspomniałam i nie pogratulowałam ale czytam i po chwili już nic nie pamiętam
Ja w ten cykl nie wierzę - najpierw przedłużające się plamienia (miałam je jeszcze w 8 i 9dc) gdzie normalnie 5 dni @ i koniec, teraz temp wciąż niska (11dc) więc znowu cykl będzie długi i bezowulacyjny. Jestem tak zmęczona że nawet na nie mam ochoty i siły, już od ponad 2 tygodni nie było żadnego. Więc w tych warunkach nie ma mowy o owulacji...
moja koleżanka też miała cykl bezowulacyjny i sobie odpuścili, i ten cykl bezowulacyjny przyjdzie na świat za ok 3 tygodnie, także wiara umiera ostatnia!MałaMi90, Sung lubią tę wiadomość
-
Mamusia_Ksawusia wrote:moja koleżanka też miała cykl bezowulacyjny i sobie odpuścili, i ten cykl bezowulacyjny przyjdzie na świat za ok 3 tygodnie, także wiara umiera ostatnia!
-
Mamusia_Ksawusia wrote:moja koleżanka też miała cykl bezowulacyjny i sobie odpuścili, i ten cykl bezowulacyjny przyjdzie na świat za ok 3 tygodnie, także wiara umiera ostatnia!
Bardzo mi się podoba Twój tok myślenia moja droga, bo ja mam właśnie bezowulacyjny, ale niestety stwierdzony na monitoringuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 15:28
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Blondas_29 wrote:Przy jakim tsh jaka dawkę brałaś?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ja jakoś przeżyłam.. tabletki działają .
Pedze do domku, dziś dzień pizzy więc będę robić, rodzinka ma przyjechać więc akurat -
Dzisiaj naszła mnie trochę refleksja na temat życia,ogólnie. Niektóre osoby zjawiają się w naszym życiu z jakiegoś konkretnego powodu i tak jak szybko się pojawiły tak szybko znikają,zostawiając po sobie wspomnienia dobre i złe .Dobry kolega( mojego brata) popełnił samobójstwo, uratowali go ale za długo był niedotleniony i dziś zmarł,miał zaledwie skończone 17 lat.Dlaczego jak ktoś potrzebuje pomocy to nie prosi o nią tylko zamyka się w sobie?,dusi to w sobie?.Świat stał przed nim otworem.Przykro że tak młode życie tak wcześnie(o wiele za wcześnie) się skończyło.ignite
-
nick nieaktualnyignite wrote:Dzisiaj naszła mnie trochę refleksja na temat życia,ogólnie. Niektóre osoby zjawiają się w naszym życiu z jakiegoś konkretnego powodu i tak jak szybko się pojawiły tak szybko znikają,zostawiając po sobie wspomnienia dobre i złe .Dobry kolega( mojego brata) popełnił samobójstwo, uratowali go ale za długo był niedotleniony i dziś zmarł,miał zaledwie skończone 17 lat.Dlaczego jak ktoś potrzebuje pomocy to nie prosi o nią tylko zamyka się w sobie?,dusi to w sobie?.Świat stał przed nim otworem.Przykro że tak młode życie tak wcześnie(o wiele za wcześnie) się skończyło.
Tak bardzo mi przykro Ignite.ignite lubi tę wiadomość
-
ignite wrote:Dzisiaj naszła mnie trochę refleksja na temat życia,ogólnie. Niektóre osoby zjawiają się w naszym życiu z jakiegoś konkretnego powodu i tak jak szybko się pojawiły tak szybko znikają,zostawiając po sobie wspomnienia dobre i złe .Dobry kolega( mojego brata) popełnił samobójstwo, uratowali go ale za długo był niedotleniony i dziś zmarł,miał zaledwie skończone 17 lat.Dlaczego jak ktoś potrzebuje pomocy to nie prosi o nią tylko zamyka się w sobie?,dusi to w sobie?.Świat stał przed nim otworem.Przykro że tak młode życie tak wcześnie(o wiele za wcześnie) się skończyło.
masakra taki młody chłopak... -
Wszystkim dziewczynom, które zobaczymy II kreski gratuluję i upraszam grzecznie o wysłanie wirusów
Tymczasem dziś/jutro termin @. Więc od dziś zaczęło się chodzenie do toalety z duszą na ramieniu co tam zobaczę... Jak się nie pojawi @ to jutro testuje.Sung, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
3 lata starań, 29 lat
04.2018- ciąża obumarła 9 tc- prawdopodobnie czynniki genetyczne
Ja: niedoczynność tarczycy nieimmunologiczna, wszystkie badania ok
On: badania nasienia ok
kilka cykli z Lamettą- bez efektu
09.2019- 1 IVF- 16 komórek, 0 zarodków- szukamy odpowiedzi dlaczego????? -
Ffilpiek wrote:To jest straszne, słysząc takie rzeczy człowiek zastanawia się co tak na prawdę kieruje ludźmi, którzy odbierają sobie życie. Jak bardzo musiało być im ciężko żeby poodjąć taką decyzję.
Tak bardzo mi przykro Ignite.
Z naszej perspektywy zastanawiamy się "co kieruje ludźmi, którzy odbierają sobie życie" i często a prawie zawsze nie rozumiemy tego. Niestety takie osoby w większości przypadków nie są sobą. Osoby chorujące na depresje, czy pod wpływem silnych emocji nie potrafią racjonalnie myśleć, mają zaburzoną percepcję, często nawet nie potrafią zrozumieć konsekwencji swoich czynów. W chwili samobójstwa osoby podobno nie mają już takich odruchów, że myślą co poczuje rodzina, że komuś złamią życie, nie zdają sobie z tego sprawy a już decyzji podjętej w impulsie, czy chorobie nie da się niestety cofnąć.
To bardzo straszne i smutne, szczególnie, że tyle przypadków, gdzie ktoś zupełnie z pozoru zdrowy, wesoły odbiera sobie życie.
ignite lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Toczuszek trzymam kciuki żeby @ nie przyszła i były jutro dwie krechy!
SMag tuuule Cię mocno:* jak zobaczyłam Twój wpis ze @ przyszła to aż mi się przykro zrobiło bo serio miałam jakies przeczucie ze nastał Twój czas... ale nie załamuj się, następny cykl jest naszToczuszek lubi tę wiadomość
-
Toczuszek wrote:Wszystkim dziewczynom, które zobaczymy II kreski gratuluję i upraszam grzecznie o wysłanie wirusów
Tymczasem dziś/jutro termin @. Więc od dziś zaczęło się chodzenie do toalety z duszą na ramieniu co tam zobaczę... Jak się nie pojawi @ to jutro testuje.
Dawaj znać, oby @ nie przyszła Kciuki!!Toczuszek lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ?