LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie biel vizira, nawet Zygmunt Chajzer by się nie powstydził. I już brzuch trochę boli, wiecchyba @ bedzie w terminie.
Smutno dzis3 lata starań, 29 lat
04.2018- ciąża obumarła 9 tc- prawdopodobnie czynniki genetyczne
Ja: niedoczynność tarczycy nieimmunologiczna, wszystkie badania ok
On: badania nasienia ok
kilka cykli z Lamettą- bez efektu
09.2019- 1 IVF- 16 komórek, 0 zarodków- szukamy odpowiedzi dlaczego????? -
Malinka, Toczuszek tule mocno :** jak to sie mowi nowy cykl, niwe nadzieje, wierze w Was dziewczyny. ! Trzymma mocno kciuki
Dorot moze to plamienie implantacyjne?? U mnie w tym cyklu ciagle mam plamienia i w sumie dalej mam.. dlatego pomimo drugiej kreski na tescie to jkos sie na nastawiam na happy end.
Mnie rozlozylo, leze w lozku.. jestem zla bo na bete nie poszlam. Ale ppgadalam z M i stwierdzilismy, ze co ma byc to bedzie. Ze jak ma byc to sie utrzyma a jak biochemiczna to trudno, tak czy siak cykl z Lametta na mnie podzialal i to jest najwazniejsze
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Hej. A zrobiłam dziś test i u mnie też biel vizira albo nawet persila czy też acze haha tak że wyjazd będzie % haha ale dziwne bo @ nie mam a temp w górze a do tego cyce bolą ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 11:03
Akceptacja! -
Dzień dobry!
Dzięki dziewczyny za radę, zbadałam dziś prog, wyniki może będą wieczorem.
Współczuje wszystkim z I kreską i chorym Ja wczoraj miałam takie dreszcze, że zasnęłam dopiero pod 2 kołdrami i budziłam się (m.in. zadać wam pytanie :p). Dzisiaj jest lepiej ale czuję się jak na lekkim kacu, a nie piłam
Niestety podbrzusze okresowo boli, a szyjka dziwna i na pewno nie jest wysoko. ale czekam na rozwój wydarzeń.
Jak Almond napisała - co ma być to będzie, więc wierzę i czekam
KAL szkoda, byłam pewna, że u Ciebie 2 kreski! Ale może dobrze, masz ten wyjazd, trochę zresetujesz się szczególnie po tym cyklu ostatnim a potem raz dwa znowu zobaczysz kreskisyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Dzięki Hania nie przejęłam się tą bielą w cale, nawet pasuje mi, że małpa się spóźnia bo małż jedzie na delegacje akurat w płodne a tak to wróci i będę jeszcze przed hihi później wyjazd i będzie głowa luźna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 11:37
Akceptacja! -
_Hania wrote:Helooo
Almond ja widzę kreskę też, jak to nie zastrzyk to ciąża ) Mocno trzymam kciuki, leć na bętę albo sprawdź rano z porannego czy kreska ciemniejsza. Wiem, że jak masz plamenia to jest stres, że mimo bladziocha się nie udało, ale nie traćmy wiary
AMS dzięki, że pytasz. Który mamy dpo bo zgubiłam rachubę (a wiem, że idziemy łeb w łeb), 6 chyba.
U mnie ból brzucha niestety taki jak przed samym okresem (strasznie boje się, że dostanę wcześniej), lekki ból piersi ale to u mnie norma i straszna zgaga, ale wczoraj jedliśmy z mężem ostrą kuchnię, więc pewnie efekt tego
Och niech leci ten czas szybciej
Witam nowe dziewczyny!
Hania, dzisiaj jest 7dpo
Mnie tez non stop pobolewa brzuch jak na @, latam do lazienki co chwile...
Termin @ teoretycznie na 15, albo 17 (w zaleznosci od aplikacji )
Do tego w ogole mnie nie bola piersi, a zawsze pobolewaly juz tydzien przed... no i zawsze mialam duzo sluzu (tak, ze zawsze bylo na bieliznie),a teraz uczucie wilgoci tylo w srodku, a na zewnatrz Sahara
milej soboty !!!
KAL tak mi przykro...
Ale zaszalejecie na wyjezdzie i bedzie dobrze !!! zobaczysz :*Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Hej dziewczynki :-* współczuję wszystkim chorym, jakies okropne wirusy teraz krążą Almond kochana leż w łóżku, małż niech się Tobą opiekuje:-* i w poniedziałek idź na betke:-* KAL życzę super weekendu
Chciałam Wam podziękować za te info o zwalczeniu infekcji, jest już dużo lepiej nic mi się już nie dzieje w zasadzie:-P ale najbardziej martwi mnie teraz brak serduszkowania przez jakiś czas:-(
Ja zabieram się zaraz za kąpanie psa i sprzatanko miłej soboty wszystkim :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 11:48
ams lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Almond, Malinka, Hania- dzięki dziewczyny. Popłakałam sobie, posprzątałam chatę i jestem gotowa wrócić do życia i działac dalej.3 lata starań, 29 lat
04.2018- ciąża obumarła 9 tc- prawdopodobnie czynniki genetyczne
Ja: niedoczynność tarczycy nieimmunologiczna, wszystkie badania ok
On: badania nasienia ok
kilka cykli z Lamettą- bez efektu
09.2019- 1 IVF- 16 komórek, 0 zarodków- szukamy odpowiedzi dlaczego????? -
AMS to u mnie odwrotnie, zazwyczaj śluz jest, ale teraz co się dzieje to masakra. I taki ten śluz jak tutaj ktoś porównywał do płynu do higieny intymnej na zmiane z bardzo lepkim. Piersi też mnie bola mniej niż zwykle ale bolą. Progesteron mi powie czy wszystko OK.
Właśnie nie jestem pewna czy u mnie 7dpo czy 6 dpo. Byłam w poniedziałek to gin mówiła, że jej zdaniem dwa dni wcześniej (czyli sobota), ale mnie brzuch bolał bardzo w nd rano, więc biorę pod uwagę, że wtedy mogła być.
Tak czy siak objawy mam jak co miesiąc, za każdym razem nieco inne ale może w końcu któreś by zwiastowały ciążę!
Oby, oby
Dzisiaj nawet na tym progu przeszła mi przez myśl beta, ale szybko zrozumiałam, ze to byłoby głupiesyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Almond wrote:Malinka, Toczuszek tule mocno :** jak to sie mowi nowy cykl, niwe nadzieje, wierze w Was dziewczyny. ! Trzymma mocno kciuki
Dorot moze to plamienie implantacyjne?? U mnie w tym cyklu ciagle mam plamienia i w sumie dalej mam.. dlatego pomimo drugiej kreski na tescie to jkos sie na nastawiam na happy end.
Mnie rozlozylo, leze w lozku.. jestem zla bo na bete nie poszlam. Ale ppgadalam z M i stwierdzilismy, ze co ma byc to bedzie. Ze jak ma byc to sie utrzyma a jak biochemiczna to trudno, tak czy siak cykl z Lametta na mnie podzialal i to jest najwazniejsze
Almond..może i tak.. ciągle boli mnie podbrzusze..rwa mnie nogi i ogólnie nie czuje się za dobrze... jeżeli to plamienia implantacyjne to bardzo bym się cieszyła...w końcu coś by się zaczęło.. gratuluję tym co się powiodło A za resztę trzymam mocno kciuki..Dorka -
nick nieaktualnyKal a który test robiłaś? Tak sobie myślę, że jak to biochemiczna (bo cień już był) to może problemy z implantacja?
Dla wszystkich plamiacych: oficjalnie przestałam plamic. Trwało to 8 dni. Nie wiem czy pomogła większa dawka progesteronu czy tak po prostu.
Aktualnie mam nowe zmartwienie. Tarczyca. I tak pewnie do końca coś...SMag, ams lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny które widziały biel wizira na teście przykro mi,łącze się z Wami w bólu,tym co mają dwie kreski(nawet jak jest cień) gratuluję,bo dopóki nie ma @ jest nadzieja.A umnie w końcu test owu jest pozytywny także działam,zobaczymy(wierzę w to)że i dla mnie luty będzie szczęśliwy. Przyjemnej soboty życzę wszystkim.Niech moc będzie z Wami.
dorot lubi tę wiadomość
ignite -
Dla wszystkich plamiacych: oficjalnie przestałam plamic. Trwało to 8 dni. Nie wiem czy pomogła większa dawka progesteronu czy tak po prostu.
Aktualnie mam nowe zmartwienie. Tarczyca. I tak pewnie do końca coś...[/QUOTE]
Ja dziś z rana na papierze zobaczyłam delikatnie różowy śluz i odrazu mi się gorąco zrobiło.
Posłuchałam Cię i na poniedziałek mam już wizytę u endo. Z rana tylko szynko tsh ft3 i ft4. Oczywiście wyniki wczorajszej bety będą dopiero w poniedziałekSung lubi tę wiadomość
Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda!