Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:dzień dobry:)
u mnie dziś monitoring....mam stresa.... ale tak jak ANIA - moja głowa podpowiada że się uda:) ale co tam, pozytywne nastawienie trzeba mieć zawsze.....
kochana ile plcisz za monitoring? jaka jest roznica miedzy cena wizyty a monitoringiem?marta -
marta83 wrote:kochana ile plcisz za monitoring? jaka jest roznica miedzy cena wizyty a monitoringiem?
Martuś płacę 30 zł za jeden monitoring(wczoraj zapłaciłam 40zł ale to pewnie przez to że mi receptę na pregnyl wypisał)
a normalna wizyta kosztuje 50-60zł u tego konkretnego lekarza.
ja po monitorku.
jajnik mnie zmylił.
mówię że mnie już pobolewa z lewej strony, on patrzy a w lewym jajaniku nic, pełno małych jajeczek.... dla mnie była to załamka, przecież bardziej mnie lewa strona boli, gienek stwierdził że mi jajnik psikusa zrobił....
mówię mu, panie ja tu po dobre wieści przyszłam więc niech się pan postara:)
zajrzał do prawego a tam dwa śliczne tłuściutkie pęcherzyki:)
jeden 2.51 a drugi 1.88 endo też w porządku, w 10dc 9 mm.
jutro jadę rano sprawdzić co się tam dzieje, i pregnyl który zaraz lecę wykupić.
mąż mnie trochę zmartwił....powiedział że jak się teraz nie uda to żebym przerwała te wizyty bo widzi ile mnie to kosztuje i kasy i zdrowia. no w szoku byłam....ale ja się nie poddam. nie teraz.
dostałam zielone światełko, receptę na pregnyl i jutro rano idę na kontrolę, jak jeden pęknie to dobrze, a w razie czego mamy drugi;) którego przyatakujemy pregnylem. jeśli żaden nie pęknie mogą być bliźniaki
jestem dobrej myśli, tak się wczoraj ucieszyłam że prawie zapomniałam zapłacić za wizytę
przede mną musiała być dziewczyna która dowiedziała się o ciąży i była niezadowolona, lekarz mówi jak to jest że jedni chcą tak jak pani a inni nie? na to pytanie nikt nie umie odpowiedzieć.
mówił że będziemy się starać ale sami....boshhhh jak on nic nie rozumie.....
dziś jeszcze wrócę do tematu.
aaa i wczoraj testowaliśmy concesive, dla mnie może być, było nawilżenie ale nic extra nie czułam;) może troszkę chłodu.
dla mnie neutralny, to może i dobrze:)
przepraszam ale skopiowałam wam moją wypowiedź z innego wątku bo nie chciało mi się znowu tego wszystkiego układać w całość
CZEKAJA jak test pozytywny to nic tylko działac:)
ja musze się bez testów obyć, przegapiłam moment i miałam tylko dwa.....a nie bede3 w aptece kupować takich drogich;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 08:59
Eweloka84, czekaja, samira lubią tę wiadomość
-
ja mam to samo:-) głupia jestem bo czasem już myślę, w jaki zabawny sposób powiedzieć mężowi że się udało...ja dzisiaj testuję (owulka) po raz 3 jak wyjdzie pozytywny to chyba poczekam do jutra, bo męża męczyłam wczoraj:-) ma zapowiedziane, że co drugi dzień i nie ma zmiłuj hehehe ale jak wyjdzie pozytyw to koniecznie, jutro i pojutrze:-) Robotka trzymam kciuki za Twoje piękne pęcherzyki:-)
Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość