Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Iwka czy ty się na manie gniewasz,kurcze bo takie mam odczucia ale może się mylę ??
Nie od tego tu jestemczekaja, samira, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Czujesz się winna za mój wątek Słońce ja się nie gniewam
Nie od tego tu jestem
a ja dziś mam piękny + owulacyjny teścik a gin kazał robić dwa razy dziennie robiłam o 11 a jeszcze zrobię ok.17 no i G wzięłam w obroty przed jego pracą a wieczorem jak da rade też zwerbujęEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Martuś płacę 30 zł za jeden monitoring(wczoraj zapłaciłam 40zł ale to pewnie przez to że mi receptę na pregnyl wypisał)
a normalna wizyta kosztuje 50-60zł u tego konkretnego lekarza.
ja po monitorku.
jajnik mnie zmylił.
mówię że mnie już pobolewa z lewej strony, on patrzy a w lewym jajaniku nic, pełno małych jajeczek.... dla mnie była to załamka, przecież bardziej mnie lewa strona boli, gienek stwierdził że mi jajnik psikusa zrobił....
mówię mu, panie ja tu po dobre wieści przyszłam więc niech się pan postara:)
zajrzał do prawego a tam dwa śliczne tłuściutkie pęcherzyki:)
jeden 2.51 a drugi 1.88 endo też w porządku, w 10dc 9 mm.
jutro jadę rano sprawdzić co się tam dzieje, i pregnyl który zaraz lecę wykupić.
mąż mnie trochę zmartwił....powiedział że jak się teraz nie uda to żebym przerwała te wizyty bo widzi ile mnie to kosztuje i kasy i zdrowia. no w szoku byłam....ale ja się nie poddam. nie teraz.
dostałam zielone światełko, receptę na pregnyl i jutro rano idę na kontrolę, jak jeden pęknie to dobrze, a w razie czego mamy drugi;) którego przyatakujemy pregnylem. jeśli żaden nie pęknie mogą być bliźniaki
jestem dobrej myśli, tak się wczoraj ucieszyłam że prawie zapomniałam zapłacić za wizytę
przede mną musiała być dziewczyna która dowiedziała się o ciąży i była niezadowolona, lekarz mówi jak to jest że jedni chcą tak jak pani a inni nie? na to pytanie nikt nie umie odpowiedzieć.
mówił że będziemy się starać ale sami....boshhhh jak on nic nie rozumie.....
dziś jeszcze wrócę do tematu.
aaa i wczoraj testowaliśmy concesive, dla mnie może być, było nawilżenie ale nic extra nie czułam;) może troszkę chłodu.
dla mnie neutralny, to może i dobrze:)
przepraszam ale skopiowałam wam moją wypowiedź z innego wątku bo nie chciało mi się znowu tego wszystkiego układać w całość
CZEKAJA jak test pozytywny to nic tylko działac:)
ja musze się bez testów obyć, przegapiłam moment i miałam tylko dwa.....a nie bede3 w aptece kupować takich drogich;/
to fajnie że takie duże jajca są ,niech pękają
ja też stosuję żelik i jest git -
Wyniki Staranek styczeń-luty 2014
1 - dorocia2324
2 -
3 - czekaja ,Nata
4 -
5 - samira ,mycha28 ,Robotka1 ,Eweloka84
6 - wirbażka ,mika85
7 -
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina, santoocha
11 -
12 -
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - Ania1986
27 - marta83 ,IK
28 - Karmelek, Miśkaa
To ja się dopisuję na 10 lutego. I jestem pewna, że nie będę miała potrzeby wpisywać się na listę testujących w marcu ;P
Kończy się @, więc zaraz zaczynamy, a Mąż napalony, więc będzie ostro
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny to mój pierwszy cykl kiedy mierzę temperaturę dlatego proszę o pomoc :)czy po temperaturze można określić na pewno czy była owulacja? niestety testy wyszły mi negatywne i nie czułam się jak na owulację a temperatura poszła trochę w górę. co o tym myślicie?
samira lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja sie wlasnie dzisiaj zapisalam na monitoring pierwszy raz na takie cos ide zapisalam sie w 11dc bo ostatnio tak mi wyszedl pierwszy test owulacyjny takze rano pojde i zobacze mam nadzieje ze powie mi cos pozytywnego ciekawe czy moze juz byc ten pecherzyk duzy ? czy on moze go przebic zeby sie nie wchlonal?marta
-
nick nieaktualny
-
Hej,
mogłabym trochę polemizować, że czas po owulacji, jest fajny, ja go nie znoszę, to czekanie zastanawianie się, jest dobijające, o dziwo najbardziej lubię, między ! a owulacją, wtedy wszystko jest na spokojnie i nic od niczego nie zależy.
Jak na razie się nie dopisuję, bo @ mam zaplanowaną na 27, chociaż po moich plamieniach bardzo wątpię aby coś z tego było.
Santoocha uwielbiam tulipany, super masz to zdjęcie jak zrobiłaś?