Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczynki!
U mnie wszystko wskazuje na to, że dzisiaj owulacja. Intensywne starania od przedwczoraj, a w tym miejscu chciałabym napisać "już się nie nastawiam", ale moja durna głowa jest przeciwko mnie i znowu w kółko mówi: "uda się, uda!!!"
Miłego dnia Wam życzęsamira lubi tę wiadomość
-
Nata wrote:u mnie sypie od rana...właśnie ogarnęłam chałupkę i czekam na Księdza bo dzisiaj mamy kolędę, pewnie będzie pytał "zaraz 4 lata po ślubie a dzidziusia nie ma..." ehhh nie chcę mi się tłumaczyć
samira lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Pati pochwal się za co tego męża tak kochasz:D???
czekaja, Mika85, Iwka, aniulkab86, samira, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
PATI suuuuper:D to rozumiem ze wieczorkiem się mu odwdzięczyłaś
u mnie chłop przy garach i obowiązkach domowych to norma;) więc już się nie podniecam:D a szkoda bo to właśnie fajnie wygląda jakby się przyjrzećIwka, pati2704 lubią tę wiadomość
-
Pati teraz to ja mam oczy jak 5 złotych:) doceniaj doceniaj bo skarb ci sie trafił
a ja pierwszy raz widze że moj mąż naprawde chce dzieci:)
tak to miałam wrazenie ze mu to obojetne
Robotka udanego monitoringu:)Mika85, pati2704 lubią tę wiadomość
-
Mój przed ślubem mówił, że chciałby dwoje dzieci, a po ślubie zauważyłam że chyba niekoniecznie. Przedwczoraj jak się wieczorem rozkleiłam, powiedziałam co mi leży na sercu i poryczałam, to chyba mu się odmieniło, zrozumiał parę rzeczy i powiedział, że chce się postarać. Nic tylko czekać na efekty
Iwka, pati2704 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Mi ovu jakoś dziwnie tą owulkę wyznaczyło, ale ja polegam na swoim doświadczeniu i myślę, że dobrze serduszkowaliśmy Czas pokaże. Ja w ogóle się nie nastawiam. Oczywiście było by cudownie jakby się udało. Mam dużo nauki, mój mały jest bardzo żywiołowym dzieckiem i ciężko za nim nadążyć, więc jakoś mi czas leci
A co do facetów to mój bardzo się stara. Sprząta, czasem coś ugotuje i zajmuje się synkiem. Ostatnio mieliśmy kryzys ale wszystko sobie wyjaśniliśmy i jest cudownie, tak jak na początkusamira lubi tę wiadomość
-
ja tez trzymam kciuki za Twój monitoring:-) ksiądz na szczęście nie zadawał zbędnych pytań, zapytał jedynie kiedy ślub braliśmy, widać może jakiś życiowy człowiek i pomyślał że może kogoś zranić:-)mój mąż też czasem mnie zaskoczy;)aaa od wczoraj daje mojemu witaminy i kwas foliowy, spojrzał na mnie najpierw tak jakoś dziwnie ale powiedziałam,że skoro ja biorę to on też może na pewno nie zaszkodzi a może pomóc:-)grzecznie połknął ja już czuję że owulacja się zbliża, bo mam takie dziwne "bóle" w podbrzuszu...
czekaja, Iwka lubią tę wiadomość
-
Nata wrote:ja tez trzymam kciuki za Twój monitoring:-) ksiądz na szczęście nie zadawał zbędnych pytań, zapytał jedynie kiedy ślub braliśmy, widać może jakiś życiowy człowiek i pomyślał że może kogoś zranić:-)mój mąż też czasem mnie zaskoczy;)aaa od wczoraj daje mojemu witaminy i kwas foliowy, spojrzał na mnie najpierw tak jakoś dziwnie ale powiedziałam,że skoro ja biorę to on też może na pewno nie zaszkodzi a może pomóc:-)grzecznie połknął ja już czuję że owulacja się zbliża, bo mam takie dziwne "bóle" w podbrzuszu...
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwka no nie pytał, ale w 2011 pamiętam że zapytał, ale też nie jakoś tak z naciskiem, bo ja wtedy pracy szukałam więc wiadomo...teraz jesteśmy w innej parafii więc się troszkę obawiałam:-) ale dało radę.
Iwka lubi tę wiadomość
-
nie nie kochana, ja dopiero o 17 kończe pracę więc wtedy podjadę do lekarza. wysiedzę się pewnie do 19-20;) więc zdam relację jak było jutro rano:) troszkę mnie w brzuchu ściska jakieś zdenerwowanie mnie ogarnia