Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczyny, musiałam do Was dołączyć w poprzednim się nie udało, tak więc rodzę z Wami w październiku jeśli można ? ))
1 - dorocia2324
2 -
3 - czekaja
4 -
5 - samira ,mycha28 ,Robotka1 ,Eweloka84
6 - wirbażka
7 -
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina
11 -
12 -
13 -
14 - yojiona, aniulkab86
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - Ania1986
27 - marta83
28 - Karmelek, Miśkaaczekaja, Iwka lubią tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
Witam się z rana a kawa znowu zimna ;/
K4lina testujemy tego samego dnia i przy 10 lutym będą dwa . Oczywiście wróciłam wczoraj do domu i o wynikach zapomniałam. Muszę sobie na czole to napisać i mam nadzieję że dzisiaj wieczorem je tu wstawię.
Kochane Toruń biały u nas to pierwszy śnieg tej zimyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 09:16
czekaja, samira, Eweloka84, K4lina lubią tę wiadomość
-
dzień dobry:)
dziewczynki ja jestem żywym przykładem że wszystko wskazuje na owu łącznie z temperaturą a owu brak....
pęcherzyk urósł i potem przestał rosnąć.... tak że dla mnie tylko i wyłącznie monitoring się liczy.
jak to ładnie brzmi, będziemy rodzić w październiku:)
ja już po kawce:) za to przed porcją kolejnych leków;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyniki Staranek styczeń-luty 2014
1 - dorocia2324
2 -
3 - czekaja
4 -
6 - wirbażka
7 -
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina
11 -
12 -
13 -
14 - yojiona, aniulkab86
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - Ania1986
27 - marta83
28 - Karmelek, Miśkaa -
Robotka1 wrote:dzień dobry:)
dziewczynki ja jestem żywym przykładem że wszystko wskazuje na owu łącznie z temperaturą a owu brak....
pęcherzyk urósł i potem przestał rosnąć.... tak że dla mnie tylko i wyłącznie monitoring się liczy.
jak to ładnie brzmi, będziemy rodzić w październiku:)
ja już po kawce:) za to przed porcją kolejnych leków;)
Nie chce mi się pracować, ale bałwana bym ulepiłakaarolaa, czekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:No to dziwne, właśnie temperatura i monitoring daje pewność pękniętego pęcherzyka
Nie chce mi się pracować, ale bałwana bym ulepiłaIwka, czekaja lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:chodz Iwka razem ulepimy mam prawie 24 lata, ale czesto czeje sie jakbym miała raptem 10
czekaja, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Wyniki Staranek styczeń-luty 2014
RODZĄCE W PAŻDZIERNIKU!!!
1 - dorocia2324
2 -
3 - czekaja
4 -
6 - wirbażka
7 -
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina, Maniuś
11 -
12 -
13 -
14 - yojiona, aniulkab86
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - Ania1986
27 - marta83
28 - Karmelek, Miśkaasamira lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:No to dziwne, właśnie temperatura i monitoring daje pewność pękniętego pęcherzyka
Nie chce mi się pracować, ale bałwana bym ulepiła
temperatura zachowała się w dzień monitoringu jakby była owulacja, a monitoring potwierdził tylko to że pęcherzyk przestał rosnąć.....
gdybym go nie miała to byłabym święcie przekonana ze owulacja wystąpiła i głowiłabym się czemu znów nie jestem w ciąży....
ja mam skończone 28 lat i też chętnie ulepiłabym bałwana;) tylko śniegu brak;) w moich okolicachIwka lubi tę wiadomość
-
no ja też czekam na owulkę ale jak na razie temperaturę mam na stałym poziomie, chyba mam coś nie tak z termometrem...od dzisiaj będę robić testy owu i zobaczymy,chociaż szczerze mówiąc mam jakąś chwilę zwątpienia, teraz czeka mnie nerwowy okres i już czuję w kościach że się znowu nie uda...
-
czekaja wrote:Kaarolaa ja tez prawie 24:)
ale sniegu nie mam na bałwana:(
Iwka czyli mówisz ze skok temp i jej utrzymywanie sie swiadczy o prawidłowej owulce??czekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Witaj Mika:) ja tam nic szczególnego na październik nie mam ale jak ma być piekna złota jesień to się piszę hihi:)
dziewczyny ale powtarzam wam:) temperatura w poprzednim cyklu wyznaczyła owulację, utrzymała się do dnia przed okresem na wysokim poziomie a monitoring dopiero pokazał że owulacji tak na prawdę nie było;)
więc jak mam być szczera to mnie sama temperatura by nie zadowoliła:)
ale ja mam PRL wysoką więc nie dziwne że owulek brak.Iwka lubi tę wiadomość