Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:tak się liczy wynik LH dzielimy przez w. FSH
-
nick nieaktualny
-
dziękuję .... to jest mój 6 cs po śmierci córeczki i 2 po poronieniu , wcześniej były jeszcze 2... choruje na Hashimoto ale dowiedziałam się niedawno moje tsh prawie uregulowane więc mam nadzieje że tym razem się udakocham Cię córeczko (*)(*)(*) 22.05.2013
-
ojjj karola przykro mi .. tez jestem po poronieniu i po ciązy pozamacicznej z usunieciem prawego jajowodu.. jakie to życie niesprawiedliwe..
mam nadzieje, że zobaczysz upragnioną zieloną kropkę, wykres masz łądny życzę Ci z całego serduszka zeby było wszystko dobrze -
czesc kochane a ja jestem po wizycie u gina pecherzyk moj ma 19mm dzisiaj test owulacyjny pozytywny owulka tuz za rogiem:)ginekolog zapisal mi znowu pregnyl pytalam po co skoro mi pecherzyki pekaja a on ze jesli same pekna to on nie przeszkadza w tym a nawet pomooga bo ma jakies wartosciowe hormony ktore pomagaja tam we wrzystkim no to sie okaze nie dlugo czy sie sprawidzilo;.
Eweloka84, czekaja, samira, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
oliwia85 wrote:czesc kochane a ja jestem po wizycie u gina pecherzyk moj ma 19mm dzisiaj test owulacyjny pozytywny owulka tuz za rogiem:)ginekolog zapisal mi znowu pregnyl pytalam po co skoro mi pecherzyki pekaja a on ze jesli same pekna to on nie przeszkadza w tym a nawet pomooga bo ma jakies wartosciowe hormony ktore pomagaja tam we wrzystkim no to sie okaze nie dlugo czy sie sprawidzilo;.
-
nick nieaktualny
-
Tak czytam o tych pecherzykach i do tej pory byłam pewna że u mnie z owulacja nie ma problemow. Zawsze temp ladnie skacze bol na jajeczkowanie jest ale teraz nie wiem czy to sa wystarczajace dowody na to ż ejajeczkowanie sie odbyło prawidłowo.
W 18 dc mam ginekologa wprawdzie na NFZ ale mam nadzieje ze usg bedzie na tyle wyrazne że powiem mi co tam sie dzieje i jak z owulacja.
Zawszze miałam pozna owulacja kolo 18 dc ale nie wiem jak bedzie w tym cyklu z dostinexem i witamina B6 w duzych dawkach na wydluzenie fazy lutealnej bo moja ma tylko 10 dni dlugosc:(
Karola kiedyś usłyszłam piękne zdanie że dzieci nie odchodzą od nas tylko zmieniają datę swojego przyjscia i ja w to głeboko wierze:)
oliwia wszystkie w pazdierniku bedziemy miały nieprzespane noce:)Eweloka84, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyniki Staranek styczeń-luty 2014
1 - dorcia2324
2 -
3 - czekaja
4 -
5 - samira ,mycha28 ,Robotka1 ,Eweloka84
6 - wirbażka
7 -
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka
11 -
12 -
13 -
14 - yojiona, aniulkab86
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - Ania1986
27 - marta83
28 - Karmelek, Miśkaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 21:58
-
oliwia85 wrote:czesc kochane a ja jestem po wizycie u gina pecherzyk moj ma 19mm dzisiaj test owulacyjny pozytywny owulka tuz za rogiem:)ginekolog zapisal mi znowu pregnyl pytalam po co skoro mi pecherzyki pekaja a on ze jesli same pekna to on nie przeszkadza w tym a nawet pomooga bo ma jakies wartosciowe hormony ktore pomagaja tam we wrzystkim no to sie okaze nie dlugo czy sie sprawidzilo;.
Również trzymam kciuki i czekam na pozytywne wieści -
samira wrote:kochana byłam ,mam 18letniego syna
powiedziała mi endo że jest lekko powiększona ale guzków nie ma !! (pytała czy mam gulkę w gardle i tak jest)
mi kochanie gin po poronieniu jak zobaczyl anty-tpo kazal brac acard i mam go brac caly czas a jesli na tescie wyjda mi dwie kreski ten acard mam brac dalej przez 2 miechy i odrazu tel do niego i da mi cos na podtrzymanie, nawet mam nie czekac do czasu miesiaczki tylko robic testy tak z 5,4 dni przedsamira lubi tę wiadomość
marta