Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie sypie od rana...właśnie ogarnęłam chałupkę i czekam na Księdza bo dzisiaj mamy kolędę, pewnie będzie pytał "zaraz 4 lata po ślubie a dzidziusia nie ma..." ehhh nie chcę mi się tłumaczyć
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:Wyniki Staranek styczeń-luty 2014
RODZĄCE W PAŻDZIERNIKU!!!
1 - dorocia2324
2 -
3 - czekaja
4 -
5 - samira ,mycha28 ,Robotka1 ,Eweloka84
6 - wirbażka
7 -
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina, Maniuś
11 -
12 -
13 -
14 - yojiona, aniulkab86
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - Ania1986
27 - marta83
28 - Karmelek, Miśkaa
czekaja ty taka nie bądź pewna ze w październiku bo można urodzić do 3tyg przed terminem i co będzie ,wrzesień wtedy (wiadomo zależy od terminu porodu jaki wypadnie w 10.2014 bo nawet te trzy tyg. wcześniej może być ten sam miesiąc )czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNata wrote:u mnie sypie od rana...właśnie ogarnęłam chałupkę i czekam na Księdza bo dzisiaj mamy kolędę, pewnie będzie pytał "zaraz 4 lata po ślubie a dzidziusia nie ma..." ehhh nie chcę mi się tłumaczyć
dorocia2324, Nata lubią tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Cześć Dziewczyny, chętnie dołączę do październikowych porodów (mój mąż ma wtedy też urodziny). Proszę o wpisanie - testowanko 6 lutego.
Pozdrawiam i życzę wszystkim zielonych kropek!
W moje urodzinki więc mam nadzieję, że to będzie szczęśliwy dzień dla CiebieMika85 lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Iwka bardzo madrze:)
Robotka a skad wiesz że ostatecznie tej owulacji nie było??
Ja chce owulacje już etraz zaraz natychmiast!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kochana między dwoma ostatnimi monitoringami czyli różnica trzech dni , pęcherzyk urósł 1 mm...osiągnął w moją niby owulację 19mm i koniec.....
ja już księdza mam z głowy.....
mam z nim inny problem;) ślub kościelny:Psamira, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyniki Staranek styczeń-luty 2014
1 - dorocia2324
2 -
3 - czekaja ,Nata
4 -
5 - samira ,mycha28 ,Robotka1 ,Eweloka84
6 - wirbażka ,mika85
7 -
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina
11 -
12 -
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - Ania1986
27 - marta83 ,IK
28 - Karmelek, MiśkaaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 16:58
IK lubi tę wiadomość
-
Samira w sumie masz racje ale wszystkie wiemy o co chodzi;)
Robotka a może jednak pekł po ostatnim monitoringu??
W sumie to co piosze Iwka ma sens że ciałko zółte podnosi temp a jak zanika to temp spada wiec ciezko zeby tempka wzrosła bezpekniecia.
Nie wiem nie znam sie po prostu tak wydedukowałam:)samira lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hej hej Marta. u mnie za to deszczowo, i w miarę ciepło....ale nosa nie wychylam.
ostatnio widzę że wiele dziewczyn ma doła.....
ja pierwszego prawdziwego dostane jak przyjdzie @;/
depresja zimowa zaczyna łapac hehe ja wlasnie koncze @ takze bede teraz czekac na owulke oby bylamarta -
Czekaja no raczej to nie możliwe, bo po mojej owulacji wyznaczonej przez program, na monitorze u lekarza widziałam to jajo nie pęknięte....
ehhh dupiate to wszystko, niby takie proste a jednak bardzo zaskakujące;/ -
Dziewczyny chyba dostinex działa i owulka będzie wcześniej nie 18 19 dc jak zawsze tylko moze jutro?? tak bym chciała bo wtedy faza lutealna byłaby normalnej dlugosci a nie 10 dni.
test wyszedł pozytywny jajnik boli wiec moze jutro skoczy temperaturka??
tylko nie wiem czy juz dzis dzialac czy jeszcze poczekac do jutra:)
A jak było z Wami ktoras ma jakies doswiadczenie z lekami na obnizenie prolaktyny???samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny wpiszcie mnie na 3 lutego:-) fajnie by było jakby się udało, na 10 rocznicę w sam raz (14 lutego minie nam 10 raz razem)...męczą mnie już te ciągłe testy, obserwacje itd no ale mam nadzieję,że w końcu się uda!!
samira, K4lina, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nata wrote:no ja też czekam na owulkę ale jak na razie temperaturę mam na stałym poziomie, chyba mam coś nie tak z termometrem...od dzisiaj będę robić testy owu i zobaczymy,chociaż szczerze mówiąc mam jakąś chwilę zwątpienia, teraz czeka mnie nerwowy okres i już czuję w kościach że się znowu nie uda
heloł, a cóż to za optymizm u koleżanki zapałał? ))))) no moja droga no..musisz wierzyć , ze to moze sie zdarzyć, bo przecież gdzies tam jest, ktoś, kto też w to wierzy...
http://www.youtube.com/watch?v=mJde6RTz6U8Nata lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc