Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
Odpowiedz

Lutowe Zielone Kropki 2014 :)

Oceń ten wątek:
  • marta83 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    marta83 uciekam <3 Jak masz jeszcze jakieś pytanka to pisz śmiało ale odpisze Ci jutro :)
    a powyzej ? a te badanie moze pokazac ciaze ? dzieki kochana za pomoc <3 do juterka:)

marta
  • e3w3a Przyjaciółka

Wysłany: 24 stycznia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane odzywam sie po jakims czasie bo w tym cyklu postanowilam wrzucic na luz nie prowadzic wykresu,choc czesto wchodze was poczytac bo to juz moje uzaleznienie;) mi juz skonczyla sie @, w srode wyjezdzamy z mezem na weekend wW góry akurat na przewidywana owulke, mam nadzieje ze to nam pomoze,ostatnio w Ciaze zaszlam w podrozy poslubnej zero stresu zlych mysli,niestety nasze szczescie nie trwalo dlugo...ale teraz jestem pelna nadziei;)w walentynki mysle ze bede mogla zatestowac wspanialy to bylby prezent. Zycze go sobie i wam to miesiac milosci wiec uda sie :)
    Goraco was kochane pozdrawiam i zycze powodzenia
    Ps przepraszam za pisownie ale moj laptop pojechal do naprawy i uzywam tableta mamy ktorego nie znosze;)

marta83, Iwka, Eweloka84 lubią tę wiadomość

enopka
  • marta83 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e3w3a wrote:
    Hej kochane odzywam sie po jakims czasie bo w tym cyklu postanowilam wrzucic na luz nie prowadzic wykresu,choc czesto wchodze was poczytac bo to juz moje uzaleznienie;) mi juz skonczyla sie @, w srode wyjezdzamy z mezem na weekend wW góry akurat na przewidywana owulke, mam nadzieje ze to nam pomoze,ostatnio w Ciaze zaszlam w podrozy poslubnej zero stresu zlych mysli,niestety nasze szczescie nie trwalo dlugo...ale teraz jestem pelna nadziei;)w walentynki mysle ze bede mogla zatestowac wspanialy to bylby prezent. Zycze go sobie i wam to miesiac milosci wiec uda sie :)
    Goraco was kochane pozdrawiam i zycze powodzenia
    Ps przepraszam za pisownie ale moj laptop pojechal do naprawy i uzywam tableta mamy ktorego nie znosze;)
    TO TRZYMAM KOCHANA KCIUKI ZEBY CI SIE UDALO, MI JAK SIE UDA W TYM CYKLU A TO NIE POWIEM MEZOWI OD RAZU TYLKO BEDZIE MIAL PREZENT NA WALENTYNKI :) ALE TO JUZ CZAS POKAZE.

samira lubi tę wiadomość

marta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta83 wrote:
    a w ktorym dniu po owu mozna go zbadac?????i ile to kosztuje?
    przeważnie bada się go w 21dc lub jak wiesz kiedy owulka była to jak pisała Iwka w 7-8dpo

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Witam w ten zimny sobotni poranek, energia jest aż trochę za dużo. Strzeliłam sobie w kolano kupując ten test kilka dni temu bo teraz mnie korci. ale tak pomyślałam że możne w przyszłym tygodniu zrobię bete, na pewno jest bardziej wiarygodna. Miłego dnia wszystkie lutowym testerkom :)

samira lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej lutowe kropki:D

mnie już też test kole w oczy hahaha:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki to byłoby zbyt piekne zeby mogło byc prawdziwe. Ide zaraz do gina. Jutro wam napisze o co z tym chodzi :) u mnie gin kazał zrobić żeby wiedzieć czy jajeczko pęka. W mazowieckim wojewódzztwie to koszt 13zł

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O,jest nadzieja :)
    Daj znać koniecznie! A testu nie robisz? to już 11dpo, może coś być widać ;)

• Nata Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    postanowiłam sobie, że nie będę testowała dopóki nie spóźni mi się miesiączka:-) ciekawe czy wytrzymam? test w szafce jest, od paru miesięcy mam zawsze w zapasie...w styczniu mnóstwo <3 mam nadzieję, że u nas będzie podobnie:-) mówią, że nadzieja umiera ostatnia tak więc trzymam się tej myśli i żyję dalej.
    Ehhh czasem fajnie byłoby zasnąć i obudzić się dopiero w dniu @ ;-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś skok temperatury, ale prawdę mówiąc czuje, że @ nadciąga wielkimi krokami :( Jeszcze chwila cierpliwości :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    Miłego Dnia

ja tez mam testy dwa jeszcze z allegro co miałam przy owulacyjnych i strumieniowy taki z Rossmanna, były dwa za 15zł to kiedyś kupiłam :) Ten z Rossmanna fajny bo strumieniowy długi i z taka szybka w miejscu wyniku

A wiecie ze mam nawet test z przed prawie dziewiętnastu lat jak zaszłam w ciążę z synem i nawet w dobrym stanie ,mimo tak długiego czasu prawie wcale nie wyblakł ,nie mam na nim daty ale robiłam go pod koniec lutego i tylko jeden.

Teraz jak się udało ;) to termin tez byłby na październik :D

Matylda36, santoocha, marta83, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• marta83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :):) jak tam samopoczucia dzisiaj?

marta
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam mega nerwy az sama ze sobą wytrzymać nie mogę ciągle się czepiam i krzyczę chyba muszę już iść spać żeby to przeczekać :/

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w południe musiałam się położyć. Spałam aż 2,5 godz. Trzeba trochę winka się napić dziś :) Moi mężczyźni szaleją teraz :)3`

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • marta83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czemu dwa dni po owu boli mnie strasznie prawy jajnik, taki bol pojawiajcy sie i znikajacy masakra jakas, a ja niewiem co sie dzieje, :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 20:21

marta
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dziś dzień rezygnacji... Jakoś mam dziwne przeczucie, że mam cykl bezowulacyjny. Śluzu mało, testy ovu wychodzą non stop z jedną kreską, drugiej widać bardzo słaby cień... Będzie ta owulacja czy nie będzie? :(

• marta83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    A ja mam dziś dzień rezygnacji... Jakoś mam dziwne przeczucie, że mam cykl bezowulacyjny. Śluzu mało, testy ovu wychodzą non stop z jedną kreską, drugiej widać bardzo słaby cień... Będzie ta owulacja czy nie będzie? :(
    dzisiaj masz spadek tempki wiec moze jutro nadejdzie glowa do gory :)ja mam zawsze malo sluzu a jednak owu jest potwierdzona u gina :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 21:42

marta
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby! Z ciekawości zmierzyłam temp i mam 36,07.
    Ale to nie miarodajne o tej porze. Czekam na męża aż posłusznie się ogoli, z rumcajsem nie będę się kochała ;)

marta83 lubi tę wiadomość

• marta83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Ale to nie miarodajne o tej porze. Czekam na męża aż posłusznie się ogoli, z rumcajsem nie będę się kochała ;)
    hehehe dobra jestes ja ci mowie jutro bedzie owu :)

marta
  • marta83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    hehehe dobra jestes ja ci mowie jutro bedzie owu :) wiec do dziela kochana :)

marta
‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ