Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane odzywam sie po jakims czasie bo w tym cyklu postanowilam wrzucic na luz nie prowadzic wykresu,choc czesto wchodze was poczytac bo to juz moje uzaleznienie;) mi juz skonczyla sie @, w srode wyjezdzamy z mezem na weekend wW góry akurat na przewidywana owulke, mam nadzieje ze to nam pomoze,ostatnio w Ciaze zaszlam w podrozy poslubnej zero stresu zlych mysli,niestety nasze szczescie nie trwalo dlugo...ale teraz jestem pelna nadziei;)w walentynki mysle ze bede mogla zatestowac wspanialy to bylby prezent. Zycze go sobie i wam to miesiac milosci wiec uda sie
Goraco was kochane pozdrawiam i zycze powodzenia
Ps przepraszam za pisownie ale moj laptop pojechal do naprawy i uzywam tableta mamy ktorego nie znosze;)marta83, Iwka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
enopka -
e3w3a wrote:Hej kochane odzywam sie po jakims czasie bo w tym cyklu postanowilam wrzucic na luz nie prowadzic wykresu,choc czesto wchodze was poczytac bo to juz moje uzaleznienie;) mi juz skonczyla sie @, w srode wyjezdzamy z mezem na weekend wW góry akurat na przewidywana owulke, mam nadzieje ze to nam pomoze,ostatnio w Ciaze zaszlam w podrozy poslubnej zero stresu zlych mysli,niestety nasze szczescie nie trwalo dlugo...ale teraz jestem pelna nadziei;)w walentynki mysle ze bede mogla zatestowac wspanialy to bylby prezent. Zycze go sobie i wam to miesiac milosci wiec uda sie
Goraco was kochane pozdrawiam i zycze powodzenia
Ps przepraszam za pisownie ale moj laptop pojechal do naprawy i uzywam tableta mamy ktorego nie znosze;)samira lubi tę wiadomość
marta -
nick nieaktualny
-
Witam Witam w ten zimny sobotni poranek, energia jest aż trochę za dużo. Strzeliłam sobie w kolano kupując ten test kilka dni temu bo teraz mnie korci. ale tak pomyślałam że możne w przyszłym tygodniu zrobię bete, na pewno jest bardziej wiarygodna. Miłego dnia wszystkie lutowym testerkom
samira lubi tę wiadomość
-
postanowiłam sobie, że nie będę testowała dopóki nie spóźni mi się miesiączka:-) ciekawe czy wytrzymam? test w szafce jest, od paru miesięcy mam zawsze w zapasie...w styczniu mnóstwo mam nadzieję, że u nas będzie podobnie:-) mówią, że nadzieja umiera ostatnia tak więc trzymam się tej myśli i żyję dalej.
Ehhh czasem fajnie byłoby zasnąć i obudzić się dopiero w dniu @ -
nick nieaktualnywitam
Miłego Dnia
ja tez mam testy dwa jeszcze z allegro co miałam przy owulacyjnych i strumieniowy taki z Rossmanna, były dwa za 15zł to kiedyś kupiłam Ten z Rossmanna fajny bo strumieniowy długi i z taka szybka w miejscu wyniku
A wiecie ze mam nawet test z przed prawie dziewiętnastu lat jak zaszłam w ciążę z synem i nawet w dobrym stanie ,mimo tak długiego czasu prawie wcale nie wyblakł ,nie mam na nim daty ale robiłam go pod koniec lutego i tylko jeden.
Teraz jak się udało to termin tez byłby na październikMatylda36, santoocha, marta83, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:A ja mam dziś dzień rezygnacji... Jakoś mam dziwne przeczucie, że mam cykl bezowulacyjny. Śluzu mało, testy ovu wychodzą non stop z jedną kreską, drugiej widać bardzo słaby cień... Będzie ta owulacja czy nie będzie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 21:42
marta -
santoocha wrote:Oby! Z ciekawości zmierzyłam temp i mam 36,07.
Ale to nie miarodajne o tej porze. Czekam na męża aż posłusznie się ogoli, z rumcajsem nie będę się kochałamarta