Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWyniki Staranek styczeń-luty 2014

Styczeń:
23 - Ciapulinka
27 - IK
28 - karola_aa
29 - Ania1986
Luty:
1 - dorocia2324
2 - dynamiczna
3 - czekaja ,Nata ,Waniulka ,Robotka1
4 - Pisellini
5 - samira ,mycha28 ,Eweloka84
6 - wirbażka ,mika85
7 - marta83
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina, santoocha ,Madziara, Maniuś, angela34
11 -
12 -
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86 ,blue00 ,Dorotucha ,Dosiasta, kalitria
15 -
16 - Ewelina27
17 -
18 - agatasssss, rewelka, Gosiacu
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - Czarnula87
27 - marta83 ,Milcia
28 - Miśkaa ,Kasndra
Iwka, Eweloka84, niutek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No na lutowych kociaka jeszcze ode mnie nie dostałaśCiapulinka wrote:Hihihi, ja jestem druga z serduszkiem
Za wcześnie spisałam na straty cykl styczniowy, bo tempka jednak odbiła do góry 
więc proszę
i jeszcze raz moje najszczersze GRATULACJE!!!!!
Ciapulinka, dorocia2324, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
No dziewczynki teraz każda po kolei piękne serduszko na lutowej liście

Iwka tak mnie rozbawiłaś tym kocurkiem, słucham muzy, patrze a on dokładnie tańczy do jej rytmu. Hihihihihihi. Jejku teraz już mi nie zejdzie uśmiech z twarzy. Skąd Wy bierzecie takie rzeczy?? Hihihhihihhi
Iwka, samira lubią tę wiadomość
-
Wyniki Staranek styczeń-luty 2014

Styczeń:
23 - Ciapulinka
27 - IK
28 - karola_aa
29 - Ania1986
Luty:
1 - dorocia2324
2 - dynamiczna
3 - czekaja ,Nata ,Waniulka ,Robotka1
4 - Pisellini
5 - samira ,mycha28 ,Eweloka84
6 - wirbażka ,mika85
7 - marta83
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina, santoocha ,Madziara, Maniuś, angela34
11 -
12 -
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86 ,blue00 ,Dorotucha ,Dosiasta, kalitria
15 -
16 - Ewelina27
17 -
18 - agatasssss, rewelka, Gosiacu
19 -
20 -
21 - niutek
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 - marta83 ,Milcia
28 - Miśkaa ,Kasndra
Iwka lubi tę wiadomość
-
Nie liczcie na mnieRobotka1 wrote:hahaha ten kot jest zaje.bisty:D ja Ci go skopiuję jak bedzie trzeba:D
jutro Karola i po jutrze Ania:D
zaczyna mi się to podobać
ja już skreśliłam ten cykl
-
nick nieaktualnyhej kochane, a u mnie powotrka z rozrywki wczoraj ostatni dzien z duphastonem, a dzis jazdy z deprechą i płaczem ehh...tez tak reagujecie na ostawienie duphastonu? po luteinie nie miałam takich cudow, a teraz juz drugi cykl z rzedu...
swoją droga ja juz czekam na @ znow idealny wykres zakonczy sie @ , to jest moj 6 cykl staran i wysiadam psychicznie , podziwiam dziewczyny ktore maja 30 nawet 60 ktorys cykl...ja to bym prędzej w psychiatryku wylądowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 16:52
samira lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie można się załamywać. Wierzę, że każdej prędzej czy później się uda. Może każda z nas ma tam gdzieś zapisane jak ma być w życiu. Trzeba myśleć pozytywnie bo takie zamartwianie się w niczym nam nie pomaga. Dopóki nie ma naszej kochanej @ to nadzieja jest i musi być! Głowy do góry!!

santoocha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze a co ja mam powiedzieć jak to jest mój 26 cyklAnia1986 wrote:hej kochane, a u mnie powotrka z rozrywki wczoraj ostatni dzien z duphastonem, a dzis jazdy z deprechą i płaczem ehh...tez tak reagujecie na ostawienie duphastonu? po luteinie nie miałam takich cudow, a teraz juz drugi cykl z rzedu...
swoją droga ja juz czekam na @ znow idealny wykres zakonczy sie @ , to jest moj 6 cykl staran i wysiadam psychicznie , podziwiam dziewczyny ktore maja 30 nawet 60 ktorys cykl...ja to bym prędzej w psychiatryku wylądowała

wyluzuj kochana bo masz 10dpo a ty już się martwisz ze zonk ,jak przyjdzie @ to będzie kolejna szansa ...:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 17:08
Iwka lubi tę wiadomość
-
Właśnie, nie dołować tu!
Są tu przecież beznadzieje przypadki, które jednak zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci. Da się!
Połowa sukcesu to pozytywne nastawienie. Nawet gdy nie wychodzi. Jak psychika siądzie to i owulka i seks nie pomoże!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 17:09
Iwka lubi tę wiadomość
-
Moja faza lutealna wynosi 11 dni więc jutro mój ostatni dzień przed @ i właśnie przez temp wysiadlam z wagonu ciążowego. Ale zaczekam do jutra jak jutro temp bedzie wyglądać. ...ale chciałabym bardzoRobotka1 wrote:KAROLA!! daj spokój, dopiero jest 10dpo!! powinnaś zatestować moim zdaniem za jakieś 2-3 dni. jesteś pewna że nic z tego?? dlaczego? przez temperaturę?
samira, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe no ja jestem beznadziejnym przypadkiem, 32 miesiace staran nic nie dało i w koncu zgłosiłam sie do in vitro...jesli wszystko sie powiedzie to od ok 20 lutego ruszam ze stymulacja...kochane nie wolno sie poddawac tylko walczyc za wszelka cene...mysle, ze jak powstanie watek marcowe mamusie to ja sie zapiszesantoocha wrote:Właśnie, nie dołować tu!
Są tu przecież beznadzieje przypadki, które jednak zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci. Da się!
Połowa sukcesu to pozytywne nastawienie. Nawet gdy nie wychodzi. Jak psychika siądzie to i owulka i seks nie pomoże!
i napewno bede w ciazy, kochane głowa do gory
samira, Iwka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynkji byłam u gina i powiedział że to może byc ciąza ale nie musi. Na pewno była owulacja a test mam zrobić w dniu spodziewanej @ czyli jutro rano. Nadzieje mam ale nic nie czuje wiec pewnie lipa. A do tego jestem przeziebiona
samira lubi tę wiadomość

[/url