Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWyniki Staranek styczeń-luty 2014
Styczeń:
23 - Ciapulinka
27 - IK
28 - karola_aa
29 - Ania1986
Luty:
1 - dorocia2324
2 - dynamiczna
3 - czekaja ,Nata ,Waniulka ,Robotka1
4 - Pisellini
5 - samira ,mycha28 ,Eweloka84
6 - wirbażka ,mika85
7 - marta83
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina, santoocha ,Madziara, Maniuś, angela34
11 -
12 -
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86 ,blue00 ,Dorotucha ,Dosiasta, kalitria
15 -
16 - Ewelina27
17 -
18 - agatasssss, rewelka, Gosiacu
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - Czarnula87
27 - marta83 ,Milcia
28 - Miśkaa ,KasndraIwka, Eweloka84, niutek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciapulinka wrote:Hihihi, ja jestem druga z serduszkiem Za wcześnie spisałam na straty cykl styczniowy, bo tempka jednak odbiła do góry
Ciapulinka, dorocia2324, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
No dziewczynki teraz każda po kolei piękne serduszko na lutowej liście
Iwka tak mnie rozbawiłaś tym kocurkiem, słucham muzy, patrze a on dokładnie tańczy do jej rytmu. Hihihihihihi. Jejku teraz już mi nie zejdzie uśmiech z twarzy. Skąd Wy bierzecie takie rzeczy?? HihihhihihhiIwka, samira lubią tę wiadomość
-
Wyniki Staranek styczeń-luty 2014
Styczeń:
23 - Ciapulinka
27 - IK
28 - karola_aa
29 - Ania1986
Luty:
1 - dorocia2324
2 - dynamiczna
3 - czekaja ,Nata ,Waniulka ,Robotka1
4 - Pisellini
5 - samira ,mycha28 ,Eweloka84
6 - wirbażka ,mika85
7 - marta83
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina, santoocha ,Madziara, Maniuś, angela34
11 -
12 -
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86 ,blue00 ,Dorotucha ,Dosiasta, kalitria
15 -
16 - Ewelina27
17 -
18 - agatasssss, rewelka, Gosiacu
19 -
20 -
21 - niutek
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 - marta83 ,Milcia
28 - Miśkaa ,KasndraIwka lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hahaha ten kot jest zaje.bisty:D ja Ci go skopiuję jak bedzie trzeba:D
jutro Karola i po jutrze Ania:D
zaczyna mi się to podobać -
nick nieaktualnyhej kochane, a u mnie powotrka z rozrywki wczoraj ostatni dzien z duphastonem, a dzis jazdy z deprechą i płaczem ehh...tez tak reagujecie na ostawienie duphastonu? po luteinie nie miałam takich cudow, a teraz juz drugi cykl z rzedu...
swoją droga ja juz czekam na @ znow idealny wykres zakonczy sie @ , to jest moj 6 cykl staran i wysiadam psychicznie , podziwiam dziewczyny ktore maja 30 nawet 60 ktorys cykl...ja to bym prędzej w psychiatryku wylądowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 16:52
samira lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie można się załamywać. Wierzę, że każdej prędzej czy później się uda. Może każda z nas ma tam gdzieś zapisane jak ma być w życiu. Trzeba myśleć pozytywnie bo takie zamartwianie się w niczym nam nie pomaga. Dopóki nie ma naszej kochanej @ to nadzieja jest i musi być! Głowy do góry!!
santoocha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:hej kochane, a u mnie powotrka z rozrywki wczoraj ostatni dzien z duphastonem, a dzis jazdy z deprechą i płaczem ehh...tez tak reagujecie na ostawienie duphastonu? po luteinie nie miałam takich cudow, a teraz juz drugi cykl z rzedu...
swoją droga ja juz czekam na @ znow idealny wykres zakonczy sie @ , to jest moj 6 cykl staran i wysiadam psychicznie , podziwiam dziewczyny ktore maja 30 nawet 60 ktorys cykl...ja to bym prędzej w psychiatryku wylądowała
wyluzuj kochana bo masz 10dpo a ty już się martwisz ze zonk ,jak przyjdzie @ to będzie kolejna szansa ...:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 17:08
Iwka lubi tę wiadomość
-
Właśnie, nie dołować tu!
Są tu przecież beznadzieje przypadki, które jednak zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci. Da się! Połowa sukcesu to pozytywne nastawienie. Nawet gdy nie wychodzi. Jak psychika siądzie to i owulka i seks nie pomoże!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 17:09
Iwka lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:KAROLA!! daj spokój, dopiero jest 10dpo!! powinnaś zatestować moim zdaniem za jakieś 2-3 dni. jesteś pewna że nic z tego?? dlaczego? przez temperaturę?
samira, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Właśnie, nie dołować tu!
Są tu przecież beznadzieje przypadki, które jednak zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci. Da się! Połowa sukcesu to pozytywne nastawienie. Nawet gdy nie wychodzi. Jak psychika siądzie to i owulka i seks nie pomoże!samira, Iwka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynkji byłam u gina i powiedział że to może byc ciąza ale nie musi. Na pewno była owulacja a test mam zrobić w dniu spodziewanej @ czyli jutro rano. Nadzieje mam ale nic nie czuje wiec pewnie lipa. A do tego jestem przeziebiona
samira lubi tę wiadomość