Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWyniki Staranek styczeń-luty 2014
Styczeń:
23 - Ciapulinka
27 - IK
28 - Smutas
29 - Ania1986 (-)
30 - malutka1989571
Luty:
1 - olitka, _Ania_(-), Iwka(-)
2 - dynamiczna
3 - czekaja(-) ,Nata(-)
4 - Pisellini(-) ,samira(-)
5 - mycha28 ,Eweloka84 ,Waniulka
6 - wirbażka ,mika85, dodinka,blue00
7 - marta83
8 - rastafanka
9 - santoocha, battinka
10 - K4lina ,Madziara, Maniuś, angela34
11 -
12 - gosiunia
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86,Dorotucha ,Dosiasta, kalitria ,XxMoniaXx, anka_a, Madziuszka,e3w3a
15 -
16 - Ewelina27
17 -
18 - agatasssss, rewelka, Gosiacu
19 -
20 - klif
21 - niutek
22 -
23 -
24 - arlenka
25 - karola_aa
26 - czarnula87
27 - Milcia, Ania1986, paaulla84
28 - Kasndra, Z.,Eweloka84, samira, anka_a lubią tę wiadomość
-
ja bym powtórzyła test wieczorem chyba bym nie wytrzymała:-) będzie zielono u wielu dziewczyn wiem o jednej nawet, ale nie będę się chwaliła za nią. Sama powie ) serdecznie Wam gratuluję i mam nadzieje,że zarażacie, bo ja teraz podejmuję ostatnią próbę i MA się udać i koniec kropka
Eweloka84, Waniulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarta83 wrote:waniulka bolaly cie piersi lub bola?
Boję się cieszyć ale musi być dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja powinnam dzis dostac @ wedlug ovu i w sume ostatnio zawsze dostawalam 26 dnia cyklu a tu na razie cisza nawet podbrzusze nie boli tak jak zawszeprzed @ i szyjka macicy tez nie jak na @ tempka wysoko ale poczekam do piatku bo niby moje cykle byly zawsze 28 dniowe ale mam jakies dobre przeczucie sama nie wiem dlaczego moze to przez te wysokie tempki jak nigdy. Nowym zafasolokowanym gratuluje z calego serca spokojnych 9 miesiecy kochane.
-
Waniulka wrote:powiem Ci że w tym cyklu dziwnie NIE bolały, a zawsze conajmniej tydzień przed to się dotknąć nie mogłam. zaczęły boleć ze dwa dni przed spodziewaną @ no i nie przyszła na szczęście a test pokazał słabą drugą kreskę.
Boję się cieszyć ale musi być dobrzemarta -
Z. wrote:Gratuluje tym co sie udało
Mam takie pytanie ogólne czy przed staraniem obserwowałyscie swoje cykle? Czy miałyscie tak, że po rozpoczęciu starań skrócił się którejś z Was cykl?marta -
nick nieaktualny
-
Hej.. widzę że tu pozytywnie, gratuluje wszystkim które są zafasolkowane Ja niestety chyba zbyt szybko się pochwaliłam plamienia znowu wróciły i to dość mocne byłam dzisiaj na badaniach czekam na wynik w poniedziałek mam lekarza. Czuję że moja fasolka ostro tam walczy o przetrwanie i mam nadzieję że jej się uda. Pani na badaniu mnie pocieszyła mówiąc że krwawiła do drugiego miesiąc i urodziła zdrowe dziecko zatem staram się nie panikować tym bardziej że temperatura się utrzymuje teraz dużo odpoczywam i czekam na poniedziałek trzymajcie kciuki żeby się udało i hcg rosło Przepraszam że tak Wam się rozkleiłam ale gdzieś się muszę uzewnętrznić, a na razie o ciąży wie tyko mąż ( i to nawet dobrze bo jakby co to nie będzie zbędnych pytań) a jego już nie mam sumienia zadręczać. Sam się bardzo martwi i robi wszystko żeby mi było lepiej.Jest kochany i cieszę się ze go mam .Dobra kończę te smutasy , trzeba myśleć pozytywnie wszystko będzie dobrze ....