Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Waniulka wrote:Ewelok84 ja mam dokładnie takiego samego bladziocha, aż boję się nakręcić.
Kochana GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochana oby to było to!!!
też cichutko Tobie gratuluje!!! :* -
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:Waniulka ja tez się boję nakręcac!!! może ten test jakis zwietrzały albo cos hahaha jutro robię powtórke i an bete pojde
Kochana oby to było to!!!
też cichutko Tobie gratuluje!!! :*Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Waniulka wrote:Ja też jutro zrobię z porannego moczu a w piątek pójdę na bete. chyba zwariuję ze szczescia jak nam się potwierdzi
Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Ja jestem po całej nie przespanej nocy Mój synek przed spaniem spadł z łóżka. Płacz straszny. Skończyło się na pogotowiu i mały ma złamany lewy obojczyk Na razie nie ma założonego gipsu ale jest cały obwiązany. Za tydzień wizyta u lekarza. Masakra I zobaczymy jak to będzie ze staraniami
-
Kobietki trzymam kciuki za pozytywne testy
Waniulka,Eweloka- po cichu gratuluje tych "cieni" na teście , też miałam cień na teście z neta a na drugi dzień na teście kupionym w drogerii już 2 kreskiEweloka84, Waniulka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
nick nieaktualny
-
blue00 ja robiłam test 9dpo wieczorem ale czuły pepino 10mlu i 20mlu wyszły bladziutkie kreski 10dpo czyli 26dc zrobiłam tym 10mlu i była bardziej widoczna kreska poszłam na betę i wynik był 35,19 powtórkę bety zrobiłam 14dpo w 30dc i było już 232,7 a progesteron 50.29 tak więc wam życzę tych upragnionych grubych kresek ja dopiero jutro zrobię test taki pożądny co będą 2 grube krechy na pamiątkę schowane do pudełka:)czekam na wasze wyniki
Eweloka84, blue00, Ciapulinka lubią tę wiadomość
udało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyniki Staranek styczeń-luty 2014
Styczeń:
23 - Ciapulinka
27 - IK
28 - Smutas
29 - Ania1986 (-)
30 - malutka1989571
Luty:
1 - olitka, _Ania_(-), Iwka(-)
2 - dynamiczna
3 - czekaja(-) ,Nata(-) ,Waniulka(-)
4 - Pisellini(-) ,samira(-)
5 - mycha28 ,Eweloka84
6 - wirbażka ,mika85, dodinka,blue00
7 - marta83
8 - rastafanka
9 - santoocha, battinka
10 - K4lina ,Madziara, Maniuś, angela34
11 -
12 - gosiunia
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86,Dorotucha ,Dosiasta, kalitria ,XxMoniaXx, anka_a, Madziuszka,e3w3a
15 -
16 - Ewelina27
17 -
18 - agatasssss, rewelka, Gosiacu
19 -
20 - klif
21 - niutek
22 -
23 -
24 - arlenka
25 - karola_aa
26 - czarnula87