Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa póki co owulacji nie widzę, musi być wyraźnie widać dwa poziomy temperatur niższe i po owulce wyższeKasandra wrote:Dziewuszki możecie zerknąć na mój wykresik i wydać opinię na temat owulacji? bo w tym muesiącu muszę poradzić sobie sama, bo skok mam przed owu.... czy w takim razie będę miała drugi skok?
-
no właśnie problem w tym, że troszkę chorowałam i wykres wygląda jak wygląda... śluz mam jeszcze płodny, więc wydaje mi się, że owulka może jeszcze przyjść... oby... tempka wzrosnąć może przed owulką jeszcze podobno.... ehhhh w tym miesiącu ciężko... ja ogólnie do tej pory w I fazie miałam tempkę około 36,6-36,7.... więc teraz jest jak z II fazy do tej pory... ehhhh.... może była próba owulki....
-
Robotka1 wrote:DOROCIA kup sobie orofar max
byłam we wtorek u lekarza bo mi się angina zaczeła i pprosiłam wszystko tylko nie antybiotyk i dał mi własnie orofar max i tantum verde miałam w domu;)
Dzięki wielkie Muszę tylko sprawdzić czy jest w tych lekach salicyl albo salicylany, bo jestem na nie uczulona. Super by było jakby się obyło bez antybiotyku -
anka_a lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Gratuluje kolejnych i trzymam kciuki za kolejne
Jutro się szykuje dużo testowań więc życzę wam żebyście mogły mężom właśnie taką Walentynkę przekazać
Kobietkom którym się nie udało życzę owocnych "marcowań "
Iwcia- nie mam już gdzie do Ciebie skrobnąć więc chociaż tu Cie pozdrowięhttps://www.maluchy.pl/li-68999.png -
nick nieaktualny
-
Styczeń:
23 - Ciapulinka
27 - IK
28 - Smutas
29 - Ania1986 (-)
30 - malutka1989571
Luty:
1 - olitka(-), _Ania_(-), Iwka(-)
2 - dynamiczna (-)
3 - czekaja(-) ,Nata(-)