WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
Odpowiedz

Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • Merci92 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Nie piszę za często ale podczytuje was na bieżąco. Miałam testować 11.02.2025 w dniu spodziewanej miesiączki, ale dla pewności zrobiłam test dzisiaj. I ku naszemu zaskoczeniu pojawiły się dwie grube krechy na dwóch różnych testach płytkowych. Jesteśmy przeszczęśliwi i bardziej spokojni niż gdy zaszłam w ciążę z moją Laurką. Poleciałam na betę i zobaczymy jaki jest poziom bety ale podejrzewam ze całkiem spory. Przy córce poszłam na bęte pierwszego dnia okresu jak mi test dał pozytyw i miałam zaledwie 49.

I wszystko było by dobrze gdyby nie to, ze idąc w poniedziałek na usg piersi wykryto u mnie podejrzenie raka bi-rads 5 to jest bardzo wysokie prawdopodobienstwo nowotworu. Niestety po ciązy hormony szaleją i kobiety są narażone na raka piersi, jajników, macicy itp. Mam nadzieje, że te podejrzenia są mylne bo już wtedy byłam w ciąży wiec moze i tu hormony namieszały.

Tak czy inaczej trzymam kciuki za wszystkich bardzo mocno. Starania o dzidzie są mega obciążające i szacun dla kazdej z nas za to jak dzielnie przez to przechodzimy.

Trzymam się cały czas myśli że wszystko będzie ok.

Dzisiaj mam wyjątkowo szalony dzień, bo po pierwsze test pozytywny. Po drugie ide na wizytę do onkologa i może zrobią mi już biopsje. Dzisiaj mamy też 9 rocznicę znajomości z mężem. Także moje walentynki ta wyglądają w tym roku. :-)

Chciałam wam testy wrzucić ale nie umiem :-D

Bardzo mocno was pozdrawiam i odezwe się z wynikiem bety :-)

pupuś, Nayeli, Marcia03, beautifullady, Dżozu, Deyansu, aga_42lata, Miś, DreamBee, Julciaa14, Julciaa14, S_va_88 lubią tę wiadomość

6056198c02.png
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cysterka95 wrote:
    12dpo, więc nic się tu już raczej nie wydarzy. Skurcze mam już typowo okresowe.

IMG-20250214-072900.jpg

Wysoki ten koń, więc dupa zbita 🙄
    Pierwszy cykl po hsg, podwójna owulacja, piękny rosnący wykres. W nic już nie wierzę, w żadne objawy 😜

Mam nadzieję, że reszta walentynkowych testujących uratuje ten dzień 🫶🏻
    Tulę 🫂 i rozumiem. Ja jestem w tej samej sytuacji w tym cyklu, pękły dwa pęcherzyki, ładne endometrium. Temperatura wysoka, cycki jakieś większe, jeszcze wczoraj jak poczułam metaliczny posmak w ustach to już w ogóle. Ale test biel, skurcze już okresowe i jeszcze mój stały pryszcz okresowy wyskoczył. Dziś ostani dzień dupka, @ pewnie w niedzielę przyjdzie.

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

9 cs 😿
    ⏸️ 0 razy

09.05.2025 - start stymulacji IVF

👱‍♀️
    Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego ❌
    Hashimoto ❌
    ✅MUCHa
    FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70) ❌
    TSH (1,98 )
    Anty TPO (83) ❗
    AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌

👨
    Koncentracja (114,4 mln)
    Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
    Morfologia (2 %) ❌

🤞#rodzew2026 🍀
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merci92 wrote:
    Hej Dziewczyny,

Nie piszę za często ale podczytuje was na bieżąco. Miałam testować 11.02.2025 w dniu spodziewanej miesiączki, ale dla pewności zrobiłam test dzisiaj. I ku naszemu zaskoczeniu pojawiły się dwie grube krechy na dwóch różnych testach płytkowych. Jesteśmy przeszczęśliwi i bardziej spokojni niż gdy zaszłam w ciążę z moją Laurką. Poleciałam na betę i zobaczymy jaki jest poziom bety ale podejrzewam ze całkiem spory. Przy córce poszłam na bęte pierwszego dnia okresu jak mi test dał pozytyw i miałam zaledwie 49.

I wszystko było by dobrze gdyby nie to, ze idąc w poniedziałek na usg piersi wykryto u mnie podejrzenie raka bi-rads 5 to jest bardzo wysokie prawdopodobienstwo nowotworu. Niestety po ciązy hormony szaleją i kobiety są narażone na raka piersi, jajników, macicy itp. Mam nadzieje, że te podejrzenia są mylne bo już wtedy byłam w ciąży wiec moze i tu hormony namieszały.

Tak czy inaczej trzymam kciuki za wszystkich bardzo mocno. Starania o dzidzie są mega obciążające i szacun dla kazdej z nas za to jak dzielnie przez to przechodzimy.

Dzisiaj mam wyjątkowo szalony dzień, bo po pierwsze test pozytywny. Po drugie ide na wizytę do onkologa i może zrobią mi już biopsje. Dzisiaj mamy też 9 rocznicę znajomości z mężem. Także moje walentynki ta wyglądają w tym roku. :-)

Gratulacje ❤️ Modlę się żeby zmiana okazała się nieszkodliwa. Dużo zdrowia dla Was ❤️

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

9 cs 😿
    ⏸️ 0 razy

👱‍♀️
    Hashimoto ❌
    ✅MUCHa
    TSH (1,98 )
    Anty TPO (83) ❗

👨
    Koncentracja (114,4 mln)
    Morfologia (2 %) ❌

🤞#rodzew2026 🍀
  • Marzycielka94 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merci92 wrote:
    Hej Dziewczyny,

Cudownie! Trzymam kciuki, żeby beta potwierdziła Twoje dwie kreseczki, abyś już niedługo mogła zostać po raz drugi mamą! I mocno trzymam kciuki, aby podejrzenie nie okazało się prawdziwe, dobrego dnia dla Ciebie i dla wszystkich innych, dzisiaj testujących, także 🥹🩷

✨ Starania od 09/24 (9 cs)

👩 31
    ✔ USG, cytologia, potwierdzona owulacja
    ✔ TSH 1,42 (Euthyrox 25 mcg + jod)
    ✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
    ⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)

👨 36
    ⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
    ⬇️ A i B = 30 %
    ⬇️ Morfologia 2 %
  • grazka0022 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Finch11 wrote:
    Ooooo! My z mężem też idziemy dziś 😂 ostatnio na Netflixie odpaliłam sobie wszystkie części po kolei, więc jestem na bieżąco 😂 a mój mąż lubi ze mną oglądać takie głupoty czasem 😂❤️

Zaaazdroo, mój nie :D
    U niego to najlepiej by leciały co wieczór Katastrofy w przestworzach ostatnio. Tak od miesiaca ogladam te wypadki i juz tak przywykłam, ze zero emocji, nawet zasypiam przy tym :D

Iskiereczko, bardzo mi przykro :(

A dziewczynki szybkie pytanka:

1.Jak sie czułyście po Aromku?
    2.Czy robicie testy owulacyjne na stymulacji (ja mam chyba PCOS, jestem diagnozowana w tym kierunku - to chyba ważne w kwestii tych testów) Będę miała normalnie monitoring - 11 dc jestem zapisana na wizytę

Start starania: Marzec 2024
    15 cs
    9 cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌

👩25 lat
    👨26 lat
    🐶4 lata

✨Euthyrox 25 + Glucophage
    PCOS, długie cykle (ok.30-33 dni)

03.05 - 🩸

📆
    06.05 - Klinika (wizyta kwalifikacyjna IVF)
    13.05 - Klinika (2 część wizyty kwalifikacyjnej - wymazy)

"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się"
  • pupuś Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merci92 wrote:
    Hej Dziewczyny,

Co za emocjonalny rollercoaster! Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko się ułożyło pomyślnie i żebyś miała nudną ciążę :)

34 👩🏼‍❤️‍👨🏻 56
    Świnoujście 🏖

12.02.2025 ⏸️
    06.03.2025 (6+4) crl 0,95 cm, jest ❤
    26.03.2025 (9+3) crl 3,25 cm, 165 bpm ❤
    09.04.2025 (11+3) crl 5,93 cm, 157 bpm ❤
    14.04.2025 (12+1) prenatalne! niskie ryzyka

preg.png
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskiereczka, Loraa przykro mi dziewczyny, też tulę 🫂 🫂 mam nadzieję że każdy negatyw faktycznie nas przybliża do tych wymarzonych ⏸️ i niedługo będziemy świętować

Co do niedrożności i owulacji to ja mam niedrożny prawy jajowód a ostatnie 4 owulacje w tym ta podwójna teraz były z lewego, więc bywa i tak ;)

Kaliope, Loraa, Iskiereczka00, Monini15 lubią tę wiadomość

👫 29 & 30
    starania na luzie od 01.2024
    z pomocą medyczną od 08.2024

👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
    💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG + suple
    ▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
    ▪️prawy jajowód niedrożny
    🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero

🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
    - Pentohexal + wór supli
    - Żylaki powrózka III st.
    📆 koniec kwietnia operacja - regeneracja w toku; seminogram kontrolny - koniec lipca

stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉 + duphaston + utrogestan
    🔹1 cs (sierpień) - LUF
    🔹2, 3 cs ❌
    🔹4 cs - bezowulacyjny + badania
    🔹styczeń - torbiel, przesunięty cykl + drożność
    🔹luty - 5 cs - podwójna owulacja ❌
    🔹obecnie - przerwa - regeneracja po operacji żpn ⏳
  • White1 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grazka0022 wrote:
    Zaaazdroo, mój nie :D
    U niego to najlepiej by leciały co wieczór Katastrofy w przestworzach ostatnio. Tak od miesiaca ogladam te wypadki i juz tak przywykłam, ze zero emocji, nawet zasypiam przy tym :D

Iskiereczko, bardzo mi przykro :(

A dziewczynki szybkie pytanka:

1.Jak sie czułyście po Aromku?
    2.Czy robicie testy owulacyjne na stymulacji (ja mam chyba PCOS, jestem diagnozowana w tym kierunku - to chyba ważne w kwestii tych testów) Będę miała normalnie monitoring - 11 dc jestem zapisana na wizytę
    1. Nie jestem na Aromku tylko Lameccie ale to i to letrozol, więc mogę powiedzieć, że mi po nim nic takiego nie dolega, poza czasem dość silnymi bólami jajnika (głównie z tej strony, z której później jest owu)
    2. Testy owu przy PCOS a przynajmniej u mnie były pozytywne co drugi dzień XD ale na stymulacji letrozol wiąże hormony i reguluje wydzielanie LH, więc testy powinny się wybarwiać w porządku. Tylko robienie ich raczej nie ma sensu i to zbędny wydatek jak się chodzi na monitoringi i wiadomo co, kiedy 🤷‍♀️ ja też idę w 11dc i myślę, że od razu zastrzyk, więc owu w 13dc +/-

grazka0022 lubi tę wiadomość

👧25.5 🧑26.5 🐈🐈
    ⏳️05.24 💉01.25
    ⏳️13ty miesiąc 🤞

👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
    🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19% | Morfologia 4%

❌️01 Lametta + Zivafert
    ❌️02 Lametta + Zivafert
    ❌️03 Lametta + Zivafert
    ❌️04 Lametta + Zivafert
    05 Lametta + monitoring 9.05 (10dc)
  • karczoch321 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onalola wrote:
    Różnie to bywa. Na swoim przykładzie wiem, że miałam owu ale miałam zakaz próby
    Ty dostałaś zielone światło?

Dopiero idę w następny czwartek na kontrolę, więc jeszcze nie wiem ;)
    Na razie tylko się głośno zastanawiam po prostu jak to działa. Tak czy siak męża prawie cały miesiąc nie ma, więc za bardzo okazji na kolejną próbę tak od razu i tak pewnie nie będzie.
    Zresztą ja chyba nawet nie mam ochoty na planowanie, sprawdzanie, testowanie owu i chciałabym dać głowie miesiąc luzu, tak do następnego okresu. Potem pewnie znowu zacznę to „szaleństwo” od nowa jak wszystko będzie ok :)

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34 / 35
    🍀 10 cs
    💔 02.25 - 6tc
    💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna i zioła Ojca Sroki 🍵
  • grazka0022 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White1 wrote:
    1. Nie jestem na Aromku tylko Lameccie ale to i to letrozol, więc mogę powiedzieć, że mi po nim nic takiego nie dolega, poza czasem dość silnymi bólami jajnika (głównie z tej strony, z której później jest owu)
    2. Testy owu przy PCOS a przynajmniej u mnie były pozytywne co drugi dzień XD ale na stymulacji letrozol wiąże hormony i reguluje wydzielanie LH, więc testy powinny się wybarwiać w porządku. Tylko robienie ich raczej nie ma sensu i to zbędny wydatek jak się chodzi na monitoringi i wiadomo co, kiedy 🤷‍♀️ ja też idę w 11dc i myślę, że od razu zastrzyk, więc owu w 13dc +/-

No u mnie testy potrafiły wariować nawet bez stymulacji więc nie wiem? Chyba bez sensu, szkoda nerwów i kasy, bo nie chce też rozbieżności jakichś, a będę miała monitoringi, więc myślę ze to wystarczy i nie ma co sobie głowy zawracać

White1 lubi tę wiadomość

Start starania: Marzec 2024
    15 cs
    9 cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌

👩25 lat
    👨26 lat
    🐶4 lata

✨Euthyrox 25 + Glucophage
    PCOS, długie cykle (ok.30-33 dni)

03.05 - 🩸

📆
    06.05 - Klinika (wizyta kwalifikacyjna IVF)
    13.05 - Klinika (2 część wizyty kwalifikacyjnej - wymazy)

"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się"
  • Aqkaracza Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po zabiegu. Dziś już mogę wyjść do domu. Dziękuję dziewczyny za wsparcie! 🥰

grazka0022, White1, onalola, AnMiPe, karczoch321, Chochlik12, pupuś, almost.there, Darrika, cysterka95, brilka, Meggi_**, Iskiereczka00, Nayeli, assialbnn, MonikaMonia, dailydamn, Czajnik, Marcia03, beautifullady, Dżozu, Olisska, Marzycielka94, Deyansu, Sreberko, Pustynia, aga_42lata, Monini15, izzou97, Justa28, DreamBee, xoxo_14, Wdzięczna, Zosia667, Yoanne, Julciaa14, Tindaya, Kaliope, Irynka, Maniaaa., Agni97, Pdes, Mstka lubią tę wiadomość

• White1 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aqkaracza wrote:
    Jestem po zabiegu. Dziś już mogę wyjść do domu. Dziękuję dziewczyny za wsparcie! 🥰
    Jak się czujesz?

pupuś lubi tę wiadomość

👧25.5 🧑26.5 🐈🐈
    ⏳️05.24 💉01.25
    ⏳️13ty miesiąc 🤞

👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
    🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19% | Morfologia 4%

❌️01 Lametta + Zivafert
    ❌️02 Lametta + Zivafert
    ❌️03 Lametta + Zivafert
    ❌️04 Lametta + Zivafert
    05 Lametta + monitoring 9.05 (10dc)
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskiereczka00 wrote:
    Testowałam 2h temu, ale ryczałam jak głupia i dopiero teraz jestem w stanie pisać. Oczywiście negatyw. Też spadłam z wysokiego konia, ściskam Cię Cysterka. Najgorsze dla mnie jest to, że kolejna szansa, jak pójdzie dobrze, to będzie w kwietniu, mam tylko jeden drożny jajowód. Teraz lwulka była z tego zdrowego, byłam na urofizjo, psycho, zażywałam antybiotyki, piłam probiotyki, liście pokrzywy i malin, kakao, wstretny magnez, tone supli, medytowałam, omadlałam, robiłam nawet jogę na implantację i nic. Po tylu latach nigdy dwóch kresek. Dziewczyny jestem bliska załamania i poddania się. Może nie jest mi dane być mamą. Za długo to trwa.
    I mam cień nadziei, że póki nie ma małpy... ale boję się mieć tą nadzieję
    Rozumiem co czujesz, ja ostatnio pytałam nawet mojego gina, i on mi też potwierdził, że to normalna sytuacja, że kilka cykli pod rząd może być owulacja z jednego jajnika. Ja 3 cykle z rzędu miałam z lewego, ten cykl z prawego.

Jesteście pod opieką Kliniki? Może warto rozszerzyć diagnostykę?

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

9 cs 😿
    ⏸️ 0 razy

👱‍♀️
    Hashimoto ❌
    ✅MUCHa
    TSH (1,98 )
    Anty TPO (83) ❗

👨
    Koncentracja (114,4 mln)
    Morfologia (2 %) ❌

🤞#rodzew2026 🍀
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Chciałam Wam życzyć pięknego dnia zakochanych.
    Mnie tu ostatnio mało, bo życie rozsypało się na kawałki i pomału je zlepiamy. 3 pogrzeby w ciągu jednego miesiąca.
    Ale już lepiej, podnosimy pomału rękawice i walczymy dalej.
    Nie chciałam Was zamulać moim vibem więc się troszkę wycofałam z forum. Czasami coś podczytywałam, ale nie jestem do końca na bieżąco.
    Tulę za wszystkie małpy i biele. Ściskam kciuki za wszystkie krechy i rosnące bety.
    Będę wracać, ale pomału.
    Dziś dzień mój i męża, bo w końcu zakochani w sobie na zabój. Więc przesyłałam Wam swoją miłość 🥰 niech się darzy!

pupuś, Chochlik12, Lovi25, cysterka95, Siilike, Slava, Darrika, Marcia03, Marzycielka94, Deyansu, Monini15, Justa28, DreamBee, Tindaya, Kaliope, Agni97, Mstka lubią tę wiadomość

🧩 11cs o brakującego puzzelka. To jest nasza wiosna 🫵
    ⏸️ 20.04, 9dpo, cień cienia
    💌 22.04. 11dpo = beta 22, prog 13.2
    💌 30.04 (4t5d)= beta 3002, prog
    19.7 (przyrost 240%)
    Mamy pęcherzyk ciążowy na USG 🥰
    💌 5.05 (5t3d)= beta 16200 🥹

Kolejna wizyta 9.05 - serduszko?🤞
    Zostań z Nami 🌷

✅ szczęśliwa żona
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!

preg.png
  • Aqkaracza Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White1 wrote:
    Jak się czujesz?
    Dobrze. Boli mnie brzuch kiedy siadam i podnoszę się do góry. Na szczęście nie mecza mnie nudności, nie jest mi słabo.
    Jestem strasznie glodna. Ostatnio jadłam w środę w południe
    Myślę, że psychicznie i emocjonalnie to odczuje dopiero po powrocie do domu

pupuś, Marcia03, S_va_88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulę dziewczyny, wiem, że boli. Następne cykle będą należeć do Was.
    Merci92, gratuluję 🥰 i trzymam kciuki, aby to nie było to cholerstwo.

Ja z kolei lewy jajnik mam tak leniwy, że każdego roku z niego mam może ze 3 owulacje. Cała reszta leci z prawego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aqkaracza wrote:
    Dobrze. Boli mnie brzuch kiedy siadam i podnoszę się do góry. Na szczęście nie mecza mnie nudności, nie jest mi słabo.
    Jestem strasznie glodna. Ostatnio jadłam w środę w południe
    Myślę, że psychicznie i emocjonalnie to odczuje dopiero po powrocie do domu
    Odpoczywaj dużo i dbaj teraz o siebie. Wiem, że to przykre przeżycie, ale zrób dla siebie coś miłego jak już będziesz w stanie, kup coś na co miałaś ochotę, zamów coś dobrego do jedzenia... Trzymam kciuki za to żebyś doszła do siebie możliwie szybko 😘

Deyansu lubi tę wiadomość

• wiwiktoria Koleżanka

Wysłany: 14 lutego, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [uzyskałam zgodę od OvuFriend na publikację]

Szanowne Panie,
    Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie anonimowej ankiety oraz udział w badaniach do mojej pracy magisterskiej pt. "Satysfakcja z życia oraz postawy kobiet leczących się z powodu niepłodności".
    Celem badania jest lepsze zrozumienie doświadczeń i postaw kobiet, które przechodzą proces leczenia niepłodności.
    Ankieta jest anonimowa, a jej wypełnienie zajmuje tylko kilka minut. Wasze odpowiedzi będą cennym wkładem w realizację mojego projektu badawczego i pomogą w zgłębieniu tematu.

Link do ankiety (proszę skopiować i wkleić w przeglądarkę) : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceNAQXcdYYrcvNerubdJAsdtL4Ldy2vmJVcGvvGzLU3gecXw/viewform?usp=dialog

Z góry dziękuję za poświęcony czas i pomoc!

Pozdrawiam serdecznie,
    Wiktoria Dubiel

beautifullady, aga_42lata lubią tę wiadomość

• pupuś Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam jeszcze wyniku progesteronu, ale wpadła beta!
    Było przedwczoraj 124,5
    Dzisiaj jest 379,5

Wygląda dobrze!

MonikaMonia, karczoch321, grazka0022, cysterka95, Lovi25, dailydamn, Nayeli, Lisik, Darrika, Chochlik12, Loraa, White1, Dżozu, Marcia03, Olisska, beautifullady, Marzycielka94, Nadziejka26, Meggi_**, Deyansu, Iskiereczka00, Sreberko, Pustynia, Miś, Monini15, Justa28, DreamBee, xoxo_14, izzou97, Wdzięczna, Yoanne, Julciaa14, Tindaya, Pacynka, Kaliope, Mardotka, Maniaaa., Pdes, Mstka lubią tę wiadomość

34 👩🏼‍❤️‍👨🏻 56
    Świnoujście 🏖

12.02.2025 ⏸️
    06.03.2025 (6+4) crl 0,95 cm, jest ❤
    26.03.2025 (9+3) crl 3,25 cm, 165 bpm ❤
    09.04.2025 (11+3) crl 5,93 cm, 157 bpm ❤
    14.04.2025 (12+1) prenatalne! niskie ryzyka

preg.png
  • MonikaMonia Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

wpadam się walentynkowo przywitać, jako prezent sama dla siebie spuściłam dziś trochę krwi do badań profilaktycznych! a co mi tam!

Bardzo mi przykro z powodu bieli na testach 😢
    Trzymam kciuki za kolejny cykl, oby okazał się tym szczęśliwym 🍀

Merci oby zmiana okazała się niegroźna, ja też mam guzek w piersi, co prawda (głupia ja) nie badałam się po ciąży i chyba czas najwyższy w końcu wziąć tyłek w troki i umówić badanie. U mnie w skali bi-rads jest na 3 ale mimo wszystko powinnam to kontrolować. Życzę Ci w tym czasie dużo spokoju i pozytywnych myśli, wszystko będzie dobrze, obyście z maluszkiem rośli zdrowo ♥️

Merci92, Chochlik12, S_va_88 lubią tę wiadomość

"Twój kolejny rozdział będzie niesamowity 🤞"

28.06.2023 - ⏸️🥹

preg.png
‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 porad, jak ubrać dziecko na zimowy spacer

Niekiedy zimowa aura za oknem może zniechęcać do spacerów... Tymczasem jest to świetny sposób na budowanie odporności, dotlenienie organizmu i zapewnienie aktywności fizycznej dla dziecka. Jak zatem przygotować się na zimowy spacer? Sprawdź 7 porad, jak ubrać dziecko!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ