Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Belia wrote:O tak. Ja też mam zawsze ból piersi. Zazwyczaj tylko kilka dni po owu albo zaraz przed @ ale czasem zdarzało się, że cały okres poowulacyjny naparzały a tym razem nic a nic. 😅 i juz sobie człowiek myśli: skąd ta odmienność xd
U mnie jak widzę różnie, raz bolą cycki raz nie. Teraz np mam wrażenie że mimo że jestem 7 dpo to że mokro jest oO co jest ciut zaskoczeniem, bo zwykle panowała susza, ale za to nie zamówiłam żadnego żelu, to może i bez żelu się dziś obejdzie w ramach eksperymentu 🤣
Czy to dupek powoduje wilgotność, nie wiem, nie wnikam 😅2 cs 11/24 cb 💔
06. 2025 9 cs z góry spisany na starty
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed
Luteina 1x1
👨
Obniżona ruchliwość , morfologia 1%, agregacja..
30.06 androlog
Worek supli -
Belia wrote:No generalnie jak dla mnie na tym drugim też coś jest 😀 z resztą na wczorajszym też widziałam jakby coś się przebijało a może to tylko tak zdjęcie wyszło. Ja bym jeszcze jutro powtórzyła test i jak coś będzie to na betę. Jestem dobrej myśli 🤞🏼
Edit: a nie masz jakiegoś testu z innej firmy w domu?trzymam mocno jednak kciuki, żeby Twoja krecha była TYM na co czekamy ❤️
Dawaj nam tu znać koniecznie! -
Dżozu wrote:Wpisałaś mnie chyba drugi raz na 13 lutego.. ja już aktualnie 6 dzień nowego cyklu
Rzeczywiście, to wszystko jasne! 💖😂Dżozu lubi tę wiadomość
17. cykl starań o 1. bąbelka 🫧
🔜 17.07 badanie drożności
🔜 14.08 badanie pod kątem endometriozy
🔜 25.08 wizyta w klinice
🐯 Ona, 29 lat – PCOS, AMH 6,94
🦁 On, 27 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa:
🔹 Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
🔹 Koncentracja: 11 mln/ml → 37,1 mln/ml 🚀
⚠️ Ruchliwość: A= 1,08% → 0,29% 😭 B = 5,41 → 11,17%, A+B = 6% → 11,5% 🐢
⚠️ Morfologia: 2% → 2% (bez zmian) 😕
⚠️ Żywotność: 74% → 32% 📉 🥲
⚠️ Lepkość: było ok → teraz (++) 🤷♀️ 🥲
⚠️ HBA: 43% 🥲
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Sreberko wrote:Cześć dziewczyny. Część z Was może mnie pamiętać z wątku grudniowego i styczniowego. Jestem po badaniach prenatalnych i przesyłam moc 🦠🦠🦠🦠 z moją ZDROWĄ córeczką ❤️ Trzymam za Was wszystkie kciuki. Pamiętajcie, że czasem jest ciężko, czasem jest zwątpienie, ale nie traćcie nigdy nadziei. Przyjmę też chętnie moc kciuków, bo wyszło bardzo duże ryzyko porodu przedwczesnego 1:60, także będziemy walczyć, żeby Księżniczka siedziała w brzuchu jak najdłużej.
https://zapodaj.net/plik-Xq9CqAfOIPSreberko lubi tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
13 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
08.24 cb 💔
10.24 cb 💔
HSG dwa jajowody drożne ✅
🔜 czerwiec badanie nasienia
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero -
sandrac_94 wrote:Też słyszałam o witaminie C .. jeszcze muszę pozbyć się nawyku picia kawy lub herbaty do posiłku. Słyszałam, że to też może zmniejszać wchłanialność żelaza.
Mi kiedyś dietetyk poleciła, że jeśli już muszę coś pić to herbatę rooibos lub owocową. Nie powinno się też łączyć produktów bogatych w żelazo z mlekiem.
Ogólnie teraz mi żelazo się poprawiło, mam
Żelazo:115 Ferrytyna: 60. Nigdy nie miałam takich wyników, zawsze ledwo 20pare była ferrytyna, podobnie żelazo nisko, a miałam badane średnio co pół roku jak była pod opieką gastrologa i kilka kuracji takim żelazem w płynie do picia i tardyferonem(czy jakoś tak).
Nie wiem czy to ma związek ale biorę mama Composita właśnie z żelazem. Być może to też zasługa ziaren (dynia, słonecznik), pisałam wcześniej o tym protokole.
Nie wiem czyja to zasługa ale cieszę się że chociaż tutaj jest dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego, 11:06
sandrac_94, Loraa, Dżozu lubią tę wiadomość
Starania od 10/2024
Euthyrox od luty, Duphaston od kwiecień
Cyt+hpv: luty_ok
USG tarczycy: ok
TSH: luty_2.7 | kwiecień_4.25 | kwiecień_3,62 | maj_1.75
FT3, FT4: luty_ok | kwiecien_ok | maj_ok
E, FSH, LH, T: luty_ok | kwiecień_ok
AMH: 1.340 (mediana 2.81)
D3: luty_>150 | maj_141
PROG: luty_20(7dpo) | kwiecień_19(7dpo) 8.57(9dpo) 2.51(11dpo) | maj_9.96
EST: luty_192 | maj_241 (oestrogel)
PRL: luty_ok | kwiecień_↑ | maj_ok
USG: luty: pecherzyk 17mm(13dc)_ciałko żółte i płyn w zatoce D.(17dc) | kwiecien : pęcherzyk 15mm(6dc)? | pęcherzyki 12mm(9dc) | maj_owu w trakcie(14dc) | czerwiec_brak owu
Pierwsza wizyta w klinice 06/2025
Ja: Duphaston | Acard 75 | DHEA | Melatonina | Ten Feertil Ona AMH
10cs Cud 😍
24.06 beta 410 | prog 25,40
26.06 beta 1217 -
Sreberko wrote:Cześć dziewczyny. Część z Was może mnie pamiętać z wątku grudniowego i styczniowego. Jestem po badaniach prenatalnych i przesyłam moc 🦠🦠🦠🦠 z moją ZDROWĄ córeczką ❤️ Trzymam za Was wszystkie kciuki. Pamiętajcie, że czasem jest ciężko, czasem jest zwątpienie, ale nie traćcie nigdy nadziei. Przyjmę też chętnie moc kciuków, bo wyszło bardzo duże ryzyko porodu przedwczesnego 1:60, także będziemy walczyć, żeby Księżniczka siedziała w brzuchu jak najdłużej.
https://zapodaj.net/plik-Xq9CqAfOIP
Trzymałyśmy za Ciebie kciuki do białości!Sreberko lubi tę wiadomość
15 cs
👫27
- Histeroskopia 🔜2.07
- Obserwacja cyklu modelem Creightona
- Leczenie u Naprotechnologa
- HSG ✅
Endometrioza mała, głęboka
ANA1 dodatnie ❌ (Sulfazalazyna)
AMH 3,7
TSH 0,916 --> 3,5 ❌
Prolaktyna 23 ❌ (Dostinex)
Żelazo 89,8 --> 68
Ferrytyna 21,73 --> 40 (Feroplex, teraz Bioradix)
On : Morfologia 10% -->6%, Prena Care dla mężczyzn
kwas foliowy, Koenzym Q10(ubiqinon), Estrovita skin (omega 3,6) wit. D, NAC, L-arginina, magnez +B6,B12, Prenacaps ovi, bioradix,Dostinex, Cyklogest, Sulfazalazyna, olej z wiesiołka -
Wooow! Dziewczyny, cudowne wieści z kreseczkami! Trzymam kciuki mocno!
Dailydamn ja też widzę coś na tym drugim 🤭
Lovi jaka solidna już ta druga kreska! 😍
Przytulam Miś za biel 🫂❤️🩹
Lovi25, dailydamn lubią tę wiadomość
-
Sreberko! Gratulacje! Trzymajcie się mocno w dwupaku jak najdłużej 🤞❤️
Sreberko lubi tę wiadomość
-
Dailydamn a Ty teraz miałaś robiony wymaz MUCH-a po przeleczeniu ureaplasmy? Czy dopiero sprawdzasz czy w ogole cos tam jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego, 10:16
dailydamn lubi tę wiadomość
-
My wczoraj ❤️ 🤪 wiec zobaczymy czy pomoże to na implantację tak jak pisałyście 🤣 7 dpo, więc liczę, że zdziała cuda haha
Ja staram się nie doszukiwać żadnych objawów, żeby się nie zawieść. Część składam na Ovitrelle, a inne próbuje sobie racjonalnie wytłumaczyć. Możliwe, że zatestuje już 26 lutego, to będzie 14 dni po zastrzyku, jak nie wyjdzie to w tłusty czwartek wjedzie pocieszenie 🤪🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego, 10:19
karczoch321, Marzycielka94, AnitaK, Justa28, DreamBee, Iskiereczka00 lubią tę wiadomość
-
Kokosik wrote:Gratuluję kreseczek! ♥️♥️♥️♥️
Dziewczyny, ja też jestem ciekawa czy serduszkowanie codziennie to nie za często, my odkąd staramy się po poronieniu, tak robimy.
…
My niestety dużo za dużo pracujemy i codziennie nie damy rady. Chyba że nadejdzie lato to w tedy inna sprawa, bo zauważamy, że w lecie chce się nam bardziej.
W tym cyklu Pik wyłapałam w 14dc i był piękny.
♥️ było w 10,14 i będzie dziś w 16. Więc oby te 3 razy wystarczyły.
Wczoraj byliśmy padnięci więc odpuściliśmy. No i żałuję, że w 12dc nasienie trafiło gdzie indziej ale akurat taka była ochota 😂 bo było by idealnie co dwa dni.
Zazwyczaj kończyliśmy w dniu piku maraton, a dziś dwa dni po chcemy jeszcze poprawić.
W ciąży dalej nie jestem, ale trzeba coś zmieniać, jakieś poczucie sprawczości i zmian jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego, 10:34
Kokosik lubi tę wiadomość
-
Dailydamn ja widzę kreskę 🤞
Sreberko gratulacje, trzymam kciuki żeby mała została jak najdłużej z mamusią ❤️
U mnie 5 dc a już czuję jak jajniki pracują. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Ale nie nastawiłam się na nic w tym cyklu. Czekam już na koniec kwietnia i wizytę w klinice.Sreberko, dailydamn lubią tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
11 cs - oczekiwanie na II stymulację
⏸️ 0 razy
👱♀️
❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
❌Hashimoto
✅MUCHa
✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
✅Kariotyp
❌BX, jeden KIR implantacyjny
❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
TSH (0,80)
Anty TPO (134) ❗
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆07.05.2025 - kwalifikacja do programu
📆09.05.2025 - start stymulacji I IVF
📆21.05.2025 - punkcja - pobrano 4 🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️
‼️EBV -> Odroczenie drugiej stymulacji
Czy w tym roku spotka mnie chociaż jedna dobra rzecz? -
Sreberko i Finch - dalej mocno Wam kibicuję i super, że dajecie znać co u Was. Nieustannie trzymam kciuki.
Sreberko jesteś moją fav mamuśka samych córeczek. Ja też taka będę, daj mi tylko kilka lat, bo to moje marzenie 💭 🤞 Pozytywnie zazdroszczę 😘Belia, Loraa, Sreberko, Finch11 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Słonecznego dnia wam życzę! 🥰
Mam pytanie, chyba głupie ale może któraś z was też jest w takiej sytuacji. 😅
Chodziłam na Poledance, lecz przez problemy ze stawami w nadgarstkach musiałam dać sobie przerwę. Zapisałam się na łagodniejszy taniec który tak nie obciąża, HighHeels, który też przerwałam od listopada ze względu na brak czasu przez prace do oddania na studiach + praca na pełen etat z nadgodzinami. Czy w trakcie starań o ciążę, mogę chodzić na taką formę aktywności fizycznej? Nie ukrywam, bardzo brakuje mi aktywności, moja praca jest siedząca przy komputerze zdalnie, studia zdalnie i po prostu taniec sprawia mi przyjemność, a mój rytm w pracy i na studiach wyluzował. Nie chciałabym sobie zaszkodzić jeśli ten taniec HighHeels, 2x w tygodniu może w jakimś stopniu mi zagrażać. Z drugiej strony, aktywność powinna być. Widziałam też pewnie kobiety w zaawansowanej ciąży i tańczyły HighHeels na tyle ile dawały radę 😅👩🏼: 27l 🧑🏼🦱:29l
Starania od: 10.2024 na poważnie
👩🏼: hiperprolaktynemia
🧑🏼🦱: morfologia w normie
💊: Dostinex, jodid 100, Prenacare, Euthyrox 25, Duphaston, według zaleceń lekarza.
Badania 04.04:
Prolaktyna : 10 —> (zmniejszono dawkę Dostinex)
TSH : 3,5 —> Euthyrox 25
FT4 : 1,44 (podnosi się, do obserwacji wraz z TSH). Norma: 1-1,6
Ferrytyna : 25 (do podniesienia). Norma: 15-150
Żelazo : 22,6. Norma: 9-30,4 ✅
Witamina D3 : 46,90. Norma: 30-100✅
Witamina B12 : 425. Norma: 197-771✅
Badania 6.05:
TSH : 1,6 ✅ T4 : ✅
Prolaktyna : 30 ❌ ( po tygodniu przerwy od Dostinex )
26/06 : cykl bezowulacyjny, torbiel.
➡️ 16/06 : Pobranie posiewu z szyjki macicy
➡️ Badanie drożności jajowodów? -
Agni97 wrote:My wczoraj ❤️ 🤪 wiec zobaczymy czy pomoże to na implantację tak jak pisałyście 🤣 7 dpo, więc liczę, że zdziała cuda haha
Ja staram się nie doszukiwać żadnych objawów, żeby się nie zawieść. Część składam na Ovitrelle, a inne próbuje sobie racjonalnie wytłumaczyć. Możliwe, że zatestuje już 26 lutego, to będzie 14 dni po zastrzyku, jak nie wyjdzie to w tłusty czwartek wjedzie pocieszenie 🤪🤪Agni97 lubi tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
13 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
08.24 cb 💔
10.24 cb 💔
HSG dwa jajowody drożne ✅
🔜 czerwiec badanie nasienia
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero -
Sreberko, ja Cię pamiętam! Ale super rośniecie! Dużo zdrówka dla Was!
Lovi - ale krechy! Jak z filmu! Marzę, żeby zobaczyć takie choć raz w życiu 🥹😍
Dailydamn - na betę ale już! Bo my tu czekamy 😇😇
Dziewczyny, u mnie dzisiaj dół dół dół… tak sobie zdałam sprawę, że dużo tu sukcesów dziewczyn w 5-6 cyklu i ogromnie się cieszę Waszym szczęściem, ale coś tam kłuje w tym serduchu.. Że u nas już prawie rok i nigdy nie zobaczyliśmy tych dwóch kreseczek, że przy problemach moich i męża to te szanse są takie malutkie… a tak marzymy o naturalnym cudzie…
Tak mnie jakoś dowaliło dzisiaj, że głupia jestem, że się łudzę, że nam się uda naturalnie, chociaż wyniki badań i lekarze…
Ech przepraszam za to duphastonowe jęczenie, jeszcze Siasi dzisiaj pięknie napisała, że trzeba być silnym i głową do góry, a nie smęcić. Muszę chyba sobie przeczytać jeszcze raz 😂
Trzymajcie się cieplutko, w Krakowie z rana był mróz, ale słoneczko rozpieszcza 🩷Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego, 10:41
Siasi, dailydamn lubią tę wiadomość
💃 '95 🕺'91, starania od 04.2024
Ona:
długie cykle, PCOS ❌
histeroskopia - wycięty polip, nie wykazano stanu zapalnego ✅
jajowody drożne ✅
MUCHa - czysto ✅
On: wrzesień ➡️ marzec ➡️ maj
koncentracja: 7,76 ➡️ 12,59 ➡️ 18,18 mln/ml
Całkowita liczba 27,94 ➡️ 41,55 ➡️ 69,08 mln
Ruch postępowy (A+B ) 13% ➡️ 1,4% ➡️ 3,5 %
Plemniki żywe 55% ➡️ 66% ➡️ 70%
Morfologia 2% ➡️ 1% ➡️ 1%
Fragmentacja DNA (DFI) 40% ➡️ 34%
hormony w normie ✅
Powtórka posiewu czysta ✅
kariotyp OK ✅
✨rodzę w 2026 🍀 ✨ -
izzou97 wrote:Teoretycznie powinno rosnąć, ale jeśli zaczynasz testować wcześniej i te poziomy LH są jeszcze niskie, to w połączeniu z potencjalnie rozcieńczonym moczem może być raz na przykład 0.09, a potem 0.07 - ja tak miałam w tym miesiącu
Im bliżej owulacji to już powinny te poziomy rosnąć wyraźnie
Aaaa dziękuję dziękuję. No właśnie tak jest że jeden raz mam 0.08 potem 0.05, 0.10 a wczoraj znowu 0.07 i sie zastanawiam hahahaizzou97 lubi tę wiadomość
PCOS cykle między 31 a 65 dni, cykle bezowulacyjne, nadwaga, pod kontrolą onkologa
🔹️wysokie TSH ‼️ (4,34) - lewotyroksyna
🔹️wizyta & usg: 1.7 & 3.7
🔹️27.5.2025 - CRL 19.41mm, 8t+3d
🔹️16.5.2025 - CRL 5.9 mm
🔹️11.5.2025 - CRL 3.87mm, serduszko puka w rytmie cza-cza
🔹️27.4.2025 - nadal dwie kreski, druga mocniejsza ⏸️
🔹️26.4.2025 - dwie kreski ⏸️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
SanderkaA wrote:Dzień dobry! Słonecznego dnia wam życzę! 🥰
Mam pytanie, chyba głupie ale może któraś z was też jest w takiej sytuacji. 😅
Chodziłam na Poledance, lecz przez problemy ze stawami w nadgarstkach musiałam dać sobie przerwę. Zapisałam się na łagodniejszy taniec który tak nie obciąża, HighHeels, który też przerwałam od listopada ze względu na brak czasu przez prace do oddania na studiach + praca na pełen etat z nadgodzinami. Czy w trakcie starań o ciążę, mogę chodzić na taką formę aktywności fizycznej? Nie ukrywam, bardzo brakuje mi aktywności, moja praca jest siedząca przy komputerze zdalnie, studia zdalnie i po prostu taniec sprawia mi przyjemność, a mój rytm w pracy i na studiach wyluzował. Nie chciałabym sobie zaszkodzić jeśli ten taniec HighHeels, 2x w tygodniu może w jakimś stopniu mi zagrażać. Z drugiej strony, aktywność powinna być. Widziałam też pewnie kobiety w zaawansowanej ciąży i tańczyły HighHeels na tyle ile dawały radę 😅
na pewno! aktywność fizyczna może tylko wspomóc zarówno głowę, jak i ciało. Rób, co kochasz i nawet się nie zastanawiaj. Co do zaawansowanej ciąży- wszystko zalezy raczej od stanu zdrowia, ale póki co, dopiero się staraszSanderkaA lubi tę wiadomość
Ja: 36, on: 35
✅usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
📍AMH 22 ng/ml
📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód, MTHFR C677 hetero
❌ przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
❌02.04.2025- chlamydia w wymazie- Azytromycyna/ 30.04.2025- negatywny, 7.05.2025- drugi negatywny, 14.05.2025- trzeci negatywny
20.03.2025 ⏸️- beta 233
02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
09.04.2025 jest serduszkocrl 0,46 cm
24.04.2025- crl 2,34 cm
30.05.2025 niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
Walczymy z cukrzycą ciążową
📆01.07.2025 kontrola
📆21.07.2025 połówkowe
-
dailydamn a co to za testowanie przed czasem?😂 Ja też widzę cień na drugim 🤞
Lovi no tutaj to już ewidentnie sukces jak malowany! Graaaatulacje
Sreberko - nie sposób Cię zapomnieć. Cieszę się, że przesyłasz nam tu tak cudowne wieści. Gratulacje
Pustynia - bo na Ciebie nakrzyczę. Widzę w Tobie nieco lusterko, bo ja '96 a mąż '90. Staramy się na poważnie od maja, więc u Ciebie ten maj też mi tak bije po oczach. Nie takie choroby, nie takie problemy ciążą naturalną się kończyły. Jeśli jesteś dobrze zaopiekowana medycznie, to myślę, że nie możesz tego marzenia skreślać.Pustynia, Lovi25, dailydamn, Deyansu lubią tę wiadomość
🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, Euthyrox 50, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
Pustynia wrote:Sreberko, ja Cię pamiętam! Ale super rośniecie! Dużo zdrówka dla Was!
Lovi - ale krechy! Jak z filmu! Marzę, żeby zobaczyć takie choć raz w życiu 🥹😍
Dailydamn - na betę ale już! Bo my tu czekamy 😇😇
Dziewczyny, u mnie dzisiaj dół dół dół… tak sobie zdałam sprawę, że dużo tu sukcesów dziewczyn w 5-6 cyklu i ogromnie się cieszę Waszym szczęściem, ale coś tam kłuje w tym serduchu.. Że u nas już prawie rok i nigdy nie zobaczyliśmy tych dwóch kreseczek, że przy problemach moich i męża to te szanse są takie malutkie… a tak marzymy o naturalnym cudzie…
Tak mnie jakoś dowaliło dzisiaj, że głupia jestem, że się łudzę, że nam się uda naturalnie, chociaż wyniki badań i lekarze…
Ech przepraszam za to duphastonowe jęczenie, jeszcze Siasi dzisiaj pięknie napisała, że trzeba być silnym i głową do góry, a nie smęcić. Muszę chyba sobie przeczytać jeszcze raz 😂
Trzymajcie się cieplutko, w Krakowie z rana był mróz, ale słoneczko rozpieszcza 🩷
Update: też jestem z wami team maj '24 😋 (wtedy odstawiłam AH po 7 latach i łudziłam się, że zajdę w max 3 miesiące)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego, 10:56
👧25.5 🧑26.5 🐈🐈 ⏳️05.24 💉01.25
👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji | MUCHa ✅️
🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19%
10.24 / 02.25
Ilość 300mln PH 8.1 Ruch A+B 26% -> 61%
Morfo 3% -> 4% Żywe 68% -> 79%
❌️01.25 Lametta + Zivafert
❌️02.25 Lametta + Zivafert
❌️03.25 Lametta + Zivafert
❌️04.25 Lametta + Zivafert
❌️05.25 Lametta + Zivafert