Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Finch11 wrote:Ej no w lutym też było sporo! I pamiętam że same fajne też 😅
Chochlik12, Deyansu, Finch11, Olisska, Mstka lubią tę wiadomość
Starania od 04/24, od 11/24 z pomocą medyczną 💉
13 cs ✨
❌ niedrożny kanał szyjki macicy
04/25 badanie drożności jajowodów z poszerzeniem kanału szyjki macicy, histeroskopia -
kitka_ wrote:hej hej,
ja zgłaszałam okres tydzień temu, a mam pytajnik?
Jeśli pisałaś, to musiało mi to uciec 🤭 sorki, wpisywałam pytajniki od razu tego samego dnia, żeby nic nie uciekło. 😊 Już dopisane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego, 22:16
kitka_ lubi tę wiadomość
14 cykl starań o bejbika 👶🏻❤️ Robimy krótką przerwę? 😴
Nasza rzeczywistość:
💃🏻 28, PCO/PCOS? AMH 6,94 🤔
🕺🏻 26, walczymy o poprawę jakości nasienia:
✅ Ilość:
było 25 mln ➡️ jest 73.4mln 💪🏻
✅Koncentracja:
było 11 mln/ml ➡️ jest 37.1 mln/ml
✖️Ruchliwość:
było A=1% 😭, A+B=6%, A+B+C=17% ➡️ jest 0=0,3% 😭😭😭 A+B=11,5%, A+B+C=24,7%
✖️Morfologia: 2% (bez zmian 😢)
✖️Żywotność:
była 74% ➡️ jest 32% 😭
✖️Lepkość (++), poprzednio było git 😒
✖️HBA: 43%
Trwamy w nawykach, suplementujemy się i walczymy dalej 💊🥗🏃🏼 Wizyta u androloga 14 marca.
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Chochlik12 wrote:Jeśli pisałaś, to musiało mi to uciec 🤭 sorki, wpisywałam pytajniki od razu tego samego dnia, żeby nic nie uciekło. 😊 Już dopisane!
dziękuję 🙂Chochlik12 lubi tę wiadomość
starania o pierwsze od czerwca 2023
34l.👱🏻♀️ 32l.👨
03.2024 💔 9tc
1 IUI Puregon+Ovitrelle, Cyclogest ❌
Co dalej? -
assialbnn wrote:Cześć dziewczyny . Chyba wrócę jednak na wasza stronę... byłam na usg, pęcherzyk jest pusty, przez 5 dni urósł tylko około 1mm czyli tyle co nic . Lekarz powiedział żeby czekać na wizytę u swojego lekarza bo póki nie krwawię i nic się nie dzieje to nic złego się nie dzieje . Wizytę mam w czwartek .20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
Powiem wam że jestem w 18dc a czuje że jeśli ten cykl zakończy się niepowodzeniem to będzie cykl który mnie przeora boleśnie. Mam takie przeczucie... od lutego '24 tak nie miałam jak teraz. Po prostu szłam z głową do góry ale teraz... Możliwe że chyba moja butelka optymizmu się wyczerpała 🫠PCOS cykle między 31 a 65 dni, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️ cel na 2025 - schudnąć 7.5kg 💪🏻
🔹️badanie nasienia (ruchliwość): A - 49 %, B - 11 %, C - 8 %, D- 32 %, A+B - 60 %, A+B+C - 68 %
🔹️wizyta w klinice - przyjęci ✅️
🔹️krew, badanie przesiewowe, USG pod koniec marca
🔹️zalecenie dla M.: rzucenie papierosów, minimalnie 3 miesiące, po 3 miesiącach plan działań
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
ellevv wrote:Powiem wam że jestem w 18dc a czuje że jeśli ten cykl zakończy się niepowodzeniem to będzie cykl który mnie przeora boleśnie. Mam takie przeczucie... od lutego '24 tak nie miałam jak teraz. Po prostu szłam z głową do góry ale teraz... Możliwe że chyba moja butelka optymizmu się wyczerpała 🫠
Ellevv tak bardzo Cię przytulam i trzymam kciuki, żeby tak się nie okazało!
Tak sobie myślę - ale chętnie bym się z Wami wszystkimi spotkała, wypiła wspólnie wino i przegadała te nasze wątpliwości na żywo 😂🥂Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego, 23:27
Marzycielka94, Zosia667, grazka0022, Justa28, Nana11, Darrika, Iskiereczka00, Olisska, Mstka, S_va_88, Kaliope lubią tę wiadomość
14 cykl starań o bejbika 👶🏻❤️ Robimy krótką przerwę? 😴
Nasza rzeczywistość:
💃🏻 28, PCO/PCOS? AMH 6,94 🤔
🕺🏻 26, walczymy o poprawę jakości nasienia:
✅ Ilość:
było 25 mln ➡️ jest 73.4mln 💪🏻
✅Koncentracja:
było 11 mln/ml ➡️ jest 37.1 mln/ml
✖️Ruchliwość:
było A=1% 😭, A+B=6%, A+B+C=17% ➡️ jest 0=0,3% 😭😭😭 A+B=11,5%, A+B+C=24,7%
✖️Morfologia: 2% (bez zmian 😢)
✖️Żywotność:
była 74% ➡️ jest 32% 😭
✖️Lepkość (++), poprzednio było git 😒
✖️HBA: 43%
Trwamy w nawykach, suplementujemy się i walczymy dalej 💊🥗🏃🏼 Wizyta u androloga 14 marca.
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
ellevv wrote:Powiem wam że jestem w 18dc a czuje że jeśli ten cykl zakończy się niepowodzeniem to będzie cykl który mnie przeora boleśnie. Mam takie przeczucie... od lutego '24 tak nie miałam jak teraz. Po prostu szłam z głową do góry ale teraz... Możliwe że chyba moja butelka optymizmu się wyczerpała 🫠
Bardzo dobrze Cię rozumiem. U mnie w tym cyklu idealne warunki, TSH już też powinno się obniżać, wszystko jest na dobrej drodze, ale jak się nie uda to się załamię...👱♀️ 27 👨💼29 🐰🐰
12.2022 - rozpoczęcie starań
02.2024 - niepłodność, pierwsza wizyta u specjalisty
02.2024 - 08.2024 - szukanie przyczyn niepłodności, Hashimoto, dieta, HSG - jajowody drożne
09.2024 - laparoskopia - wycięcie ognisk endometriozy głęboko naciekającej
02.01.2025 - lipiodol
01.2025 - ⏸️ 💔😥 30cs
Aktualnie 32cs
-
Chochlik12 wrote:Hejo! 😊
Jakie masz widełki w upłynnieniu? Widzę, że u Was jest prawidłowe po 45 minutach, a tam, gdzie my robiliśmy – po 30 minutach. Ciekawe, jakie normy przyjmuje Wasze laboratorium 🤔
pH w normie, to super! Co do koncentracji i ilości plemników – trochę obniżone, ale bez tragedii. Ruch też bliżej dolnej granicy normy, ale nie ma dramatu. Morfologia prawidłowa, więc to na plus!
Ja na Waszym miejscu zwróciłabym na to uwagę, bo parametry są minimalnie obniżone. Może kilka rzeczy pomoże je trochę podbić:
👉 Wizyta u androloga – dobrze byłoby sprawdzić hormony (FSH, LH, testosteron), żeby mieć pełny obraz sytuacji oraz wykonać USG jąder.
👉 Dieta – ma ogromny wpływ na jakość nasienia! Warto ograniczyć cukier, słodycze i tłuszcze trans. Śledzisz Akademię Płodności? Mają sporo fajnych informacji na ten temat.
👉 Olej z czarnuszki + sok pomidorowy – dużo osób chwali, że pomaga podnieść parametry.
👉 Ruch – choćby regularne spacery, żeby poprawić krążenie i trochę „rozruszać” temat 😜
👉 Przegrzewanie jąder – czy mąż dużo siedzi? Albo chodzi na sauny/gorące kąpiele? To może mieć wpływ.
👉 Suplementy – jak coś, mogę podrzucić listę tych najczęściej polecanych przy słabej jakości nasienia, ale tu warto podchodzić rozsądnie i dostosować do wyników badań.
❤️
I drugie pytanie, może trochę głupie, ale zapytam, czy u faceta ma znaczenie dzień robienia badań typu LH, testosteron? Nie wiem, zachowanie wstrzemięźliwości, większy ruch dzień przed albo właśnie brak ruchu? Etc ?Starania od 09/24
7 cs ✨
12.24 cb
👩 31
USG, cytologia ✓
guzek na tarczycy -> zbijamy TSH (Euthyrox 25 mcg + jod)
+ selen, folian, magnez, wit. C, olej rybi, wit. D3 + K2, wit. B6 + B12, cynk, olej z wiesiołka do owulacji
👨 36
Badania nasienia przed nami
+ selen, folian, magnez, wit. C, olej rybi, wit. D3 + K2, wit. B6 + B12, cynk, sok pomidorowy -
Chochlik12 wrote:Hejo! 😊
Jakie masz widełki w upłynnieniu? Widzę, że u Was jest prawidłowe po 45 minutach, a tam, gdzie my robiliśmy – po 30 minutach. Ciekawe, jakie normy przyjmuje Wasze laboratorium 🤔
pH w normie, to super! Co do koncentracji i ilości plemników – trochę obniżone, ale bez tragedii. Ruch też bliżej dolnej granicy normy, ale nie ma dramatu. Morfologia prawidłowa, więc to na plus!
Ja na Waszym miejscu zwróciłabym na to uwagę, bo parametry są minimalnie obniżone. Może kilka rzeczy pomoże je trochę podbić:
👉 Wizyta u androloga – dobrze byłoby sprawdzić hormony (FSH, LH, testosteron), żeby mieć pełny obraz sytuacji oraz wykonać USG jąder.
👉 Dieta – ma ogromny wpływ na jakość nasienia! Warto ograniczyć cukier, słodycze i tłuszcze trans. Śledzisz Akademię Płodności? Mają sporo fajnych informacji na ten temat.
👉 Olej z czarnuszki + sok pomidorowy – dużo osób chwali, że pomaga podnieść parametry.
👉 Ruch – choćby regularne spacery, żeby poprawić krążenie i trochę „rozruszać” temat 😜
👉 Przegrzewanie jąder – czy mąż dużo siedzi? Albo chodzi na sauny/gorące kąpiele? To może mieć wpływ.
👉 Suplementy – jak coś, mogę podrzucić listę tych najczęściej polecanych przy słabej jakości nasienia, ale tu warto podchodzić rozsądnie i dostosować do wyników badań.
❤️
FSH 2,69 mlU/m, LH 3,04 mlU/mL, testosteron 426,66 ng/d
Czy myślicie że dieta Leto może poprawić wyniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego, 00:09
Chochlik12 lubi tę wiadomość
👩 29 lat
🧔30 lat
🐶 4 lata
Starania na luzie od 2020r
Świadome starania od 11.2024
6cs
💊
👩 FertileMe Complex for Women, zioła Ojca Sroki, Wit D
🧔 FertileMe Complex for Men, Wit C, Wit D -
Dobrego dnia Wszystkim Staraczkom! Dziś Dzień Powolności, cytat z kalendarza przekroju -
"Chciałabym wszystko robić wolno, ale mi nie wolno" Danuta Wawiłow
I garść info z newslettera dr Bartka o żelazie.
"Poranny Dziennik Zdrowia
dr. Bartka Kulczyńskiego
wtorek, 25 lut 2025 — godz. 06:01
✨ Żywność jest dosyć skąpa w żelazo. Co zrobić, by lepiej się wchłaniało?
Dzień dobry o poranku,
niedobór żelaza sprawia, że pojawia się anemia, a wraz z nią:
przewlekłe zmęczenie, problemy z pamięcią, bóle i zawroty głowy, wzmożone wypadanie włosów, bladość skóry i wiele innych dolegliwości.
Istnieje szereg czynników, które mogą sprawić, że w naszym ciele zaczyna brakować żelaza. Ponieważ żywność nie jest szczególnie obfita w ten pierwiastek – to każda jego porcja dostarczona wraz z produktami spożywczymi jest cenna – zwłaszcza jeżeli jesteśmy w grupie ryzyka niedoboru (o czym poniżej też piszę).
Przykład dla odniesienia
U kobiet 19-50 lat zapotrzebowanie na żelazo jest wysokie: wynosi aż 18 mg / dzień. I aby dostarczyć taką ilość żelaza, trzeba w ciągu dnia spożyć łącznie np.:
150 g wołowiny (4,5 mg), 100 g kaszy gryczanej (2,8 mg), 1 garść pestek dyni (2,7 mg), 1 garść orzechów laskowych (2,0 mg), 3 łyżki fasoli białej (2,1 mg), 3 suszone morele (1,5 mg) oraz 3 kromki pieczywa razowego (2,4 mg).
Przyznają Państwo, że to dość urozmaicony jadłospis. Wiadomo, że kobiety 50+ mają niższe zapotrzebowanie (10 mg / dzień), ale jako przykład podałem wiek 19-50.
Warto zatem zadbać o to, aby jak najwięcej żelaza wchłonęło się w jelitach po jego spożyciu. Dotyczy to zwłaszcza żelaza pochodzenia roślinnego – ma ono bowiem bardzo niski poziom wchłaniania w porównaniu do żelaza obecnego w mięsie.
To zwiększa wchłanianie żelaza
Aby poprawić wchłanianie żelaza z roślin, warto do posiłku dodać produkt bogaty w witaminę C, gdyż zwiększa ona biodostępność żelaza. Mowa o produktach takich jak:
brokuły, jarmuż, papryka, brukselka, papryka, cytrusy, kiwi, kalafior, maliny.
Przypomnę, że wśród roślin najwięcej żelaza zawierają:
fasola, soczewica, produkty sojowe, groch, pestki dyni, figi i morele suszone, a także komosa ryżowa oraz chleb żytni.
Czyli te produkty łączymy z żywnością zasobną w witaminę C.
Inne rozwiązanie: spożyć po posiłku wodę z cytryną. A wynika to z tego, że cytryna zawiera nie tylko witaminę C, ale jednocześnie ma kwas cytrynowy, który również usprawnia wchłanianie żelaza. Wg przeprowadzonych badań woda z cytryną może zwiększyć poziom wchłaniania nawet aż o 70%.
Co utrudnia wchłanianie?
Trzeba mieć też świadomość, że istnieją składniki, które utrudniają przyswajanie żelaza.
Jeśli więc chcemy zwiększyć jego poziom w organizmie, nie należy ich spożywać w tym samym posiłku, w którym znajduje się żelazo z produktów roślinnych. Chodzi o składniki takie jak taniny i wapń.
W praktyce oznacza to, że:
● herbatę, kawę czy wino powinniśmy wypić po ok. 2-3 h od momentu spożycia posiłku, który zawiera „żelazo roślinne”;
● do posiłku z żelazem nie spożywamy produktów bogatych w wapń, np. serów, mleka, kefirów, jogurtów, maślanki.
Dla kogo są ważne te rady?
Jeżeli nie jesteśmy zagrożeni anemią, to trzymanie się powyższych zasad nie jest konieczne.
Niemniej, można wymienić wiele różnych grup osób, które bardzo często zmagają się z deficytem żelaza – w ich przypadku warto już takie praktyki wprowadzić.
Dotyczy to osób z różnymi chorobami, w tym zmagających się z:
niedokwaśnością żołądka, zespołem krótkiego jelita, chorobą Leśniowskiego-Crohna, chorobami autoimmunologicznymi, a także infekcjami bakteryjnymi, celiakią, wrzodami żołądka.
Poza tym obniżony poziom żelaza obserwujemy zwykle u:
● kobiet obficie miesiączkujących;
● wegetarian i wegan;
● kobiet stosujących doustne środki antykoncepcyjne;
● osób przyjmujących niektóre leki,
● osób nadużywających alkoholu.
Uważam, że w przypadku tych wszystkich osób warto uwzględnić wskazówki, którymi się dziś z Państwem podzieliłem.
– dr Bartek Kulczyński"
izzou97, angieDream, Pustynia, Nana11, ater, Siasi, AnMiPe lubią tę wiadomość
34 i 41
probiotyk sanprobi stress, pueria uno, prenacaps ovi, selen, adek, potas, magnez, cynk...dołącza ubichinol..
+
pyłek pszczeli, chlorofil i inne eliksiry by Kasia z WNH
starania na luza od 2/24
nieregularne cykle 28-50 dni; pasożytów i infekcji brak...
hipoglikemia reaktywna
migreny
żelazo 49 (50-170)🔻; ferrytyna 24.77 (4,6 - 204)🔻; cynk 152 ug/dl (66-110)🔺; selen 64,2 ug/dl (75-85)🔻;
homocysteina 6.94 (4,44 - 13,56)✔️
D3 metabolit (OH) 45,90 ng/mL🔻 ;
B 12 151.20 (25,1 - 165)✔️; kwas foliowy 13.32 (3,1 - 20,5)✔️
TSH 0.746 (0,35 - 4,94); Estradiol 33,70
fsh 3,94; lh 2,8
prolaktyna 20.20; testosteron 1.25
6-7 dpo
prog 9,3; estradiol 88 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego, 06:43
justyna14, Yoanne, Lisik, Marzycielka94, Agni97, Dżozu, Deyansu, Miś, karczoch321, onalola, angieDream, Finch11, White1, Liliuszka_2024, brilka, Pustynia, Justa28, assialbnn, Loraa, snieżka, Saule, sandrac_94, ater, emciak, almost.there, Darrika, Monini15, MoniaB, Iskiereczka00, Maniaaa., Ritkaa, Zosia667, MonikaMonia, Sreberko, Marcia03, Siasi, ellevv, Meggi_**, cysterka95, AnitaK, Olisska, Mstka, Powder, Pdes, eM 🌺, Daisy1, DreamBee, Klekotka, BuBu90, a_aandzela, Julciaa14, Mardotka, S_va_88, dailydamn, Kaliope lubią tę wiadomość
👩🏼🦱 27 🧔🏻♂️ 29 🐈
4 cs -> ⏸️ 24.02.2025 ♥️
Beta 4.38 〰️ 39.95 〰️ 135.38 🥰
✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨ -
Witam się po długiej nieobecności. Od paru dni Was poczytuje.
Izzou97 gratulacje !!!
U mnie trójka dzieci na koncieo pierwsze dwa lata walki. Teraz marzy mi się 4
dziś 29 DC przy 28 regularnych cyklach. Na razie bez testu. Ale może kupię dziś jeśli @ nie przyjdzie.
Miłego dnia
izzou97, Deyansu, White1, ater, Darrika, Chochlik12, DreamBee, Kaliope lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, wbijam z samego rana przynieść Wam cień do oceny 😉 ostatnio się sypały same grube krechy, więc dla odmiany 🙂
https://ibb.co/zVwPt8H1
Dołączyłam do wątku, ale nie potrafiłam się wbić w tematy. Pewnie dlatego, że nie mam takich przeżyć za sobą jak większość z Was. I tak lubiłam przychodzić i czytać.
Chciałam, żebyście wiedziały, że robicie tu świetna robotę. Wspieracie, pomagacie. Jestem pewna, że podczytuje tu pewnie z 10 razy więcej dziewczyn niż się udziela. Wiedzcie, że im też pomagacie 🙂justyna14, izzou97, Marzycielka94, Agni97, Dżozu, Deyansu, karczoch321, onalola, angieDream, White1, Justa28, Saule, Darrika, almost.there, MoniaB, Chochlik12, Iskiereczka00, Maniaaa., Zosia667, Marcia03, Siasi, cysterka95, Meggi_**, AnitaK, Olisska, Pdes, eM 🌺, DreamBee, Klekotka, S_va_88, dailydamn lubią tę wiadomość
34 👫 32
💙 04.2023
02.25 cb
3cs -
Yoanne wrote:Cześć dziewczyny, wbijam z samego rana przynieść Wam cień do oceny 😉 ostatnio się sypały same grube krechy, więc dla odmiany 🙂
https://ibb.co/zVwPt8H1
Dołączyłam do wątku, ale nie potrafiłam się wbić w tematy. Pewnie dlatego, że nie mam takich przeżyć za sobą jak większość z Was. I tak lubiłam przychodzić i czytać.
Chciałam, żebyście wiedziały, że robicie tu świetna robotę. Wspieracie, pomagacie. Jestem pewna, że podczytuje tu pewnie z 10 razy więcej dziewczyn niż się udziela. Wiedzcie, że im też pomagacie 🙂
To nawet konkretniejszy cień niż mój, gratulacje 🥳
Yoanne, MoniaB lubią tę wiadomość
👩🏼🦱 27 🧔🏻♂️ 29 🐈
4 cs -> ⏸️ 24.02.2025 ♥️
No widać! Gratulacje 💖
izzou97, MoniaB lubią tę wiadomość
11cs
👫27
HSG ✅
USG pod kątem endo ✅
AMH 3,7
Progesteron 6 dpo 14,75 8 dpo 19,79 12 dpo 10,07
TSH 0,196
Estradiol 40
Prolaktyna 34,2 ❗
Testosteron 46,9
ALT 38❗
AST 36 ❗
Glukoza 77,50
Żelazo 89,8
Ferrytyna 21,73 ❓
Homocysteina 6,81
On : Morfologia 10%
Suplementy: kwas foliowy, Koenzym Q10(ubiqinol), Estrovita skin (omega 3,6), wit C, D, Intesta, Sanprobi IBS
-
Trochę nie wierzę i z jednej strony się cieszę, a z drugiej boję, że coś pójdzie nie tak, albo że nie poradzę sobie z taką odpowiedzialnością 😳 milion myśli na minutę
Szczególnie przy naszym czynniku męskim, ale teraz pozostaje tylko obserwować przyrosty bety 🤗S_va_88 lubi tę wiadomość
👩🏼🦱 27 🧔🏻♂️ 29 🐈
4 cs -> ⏸️ 24.02.2025 ♥️
Izzou i Yoanne! Gratulacje Dziewczyny! Cudne kreseczki ❤️ rośnijcie zdrowo!
izzou97, Yoanne, Marzycielka94, MoniaB lubią tę wiadomość
👩🏻 28 👱🏼♂️29 🐶 3
👶🏻 2024 (w 1 cs)
od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞
12.2024 cb 💔
25.02. ⏸️🥹
beta 48,20 mIU/ml
prog 19,97 ng/ml
27.02. beta 110,15 mIU/ml
prog 23,40 ng/ml
18.03. 🩺 pierwsze USG
nadal kp 🤱🏻 -
Duże gratulacje dla Was!!! 🥰
izzou97, Yoanne, MoniaB lubią tę wiadomość
34 i 41
probiotyk sanprobi stress, pueria uno, prenacaps ovi, selen, adek, potas, magnez, cynk...dołącza ubichinol..
+
pyłek pszczeli, chlorofil i inne eliksiry by Kasia z WNH
starania na luza od 2/24
nieregularne cykle 28-50 dni; pasożytów i infekcji brak...
hipoglikemia reaktywna
migreny
żelazo 49 (50-170)🔻; ferrytyna 24.77 (4,6 - 204)🔻; cynk 152 ug/dl (66-110)🔺; selen 64,2 ug/dl (75-85)🔻;
homocysteina 6.94 (4,44 - 13,56)✔️
D3 metabolit (OH) 45,90 ng/mL🔻 ;
B 12 151.20 (25,1 - 165)✔️; kwas foliowy 13.32 (3,1 - 20,5)✔️
TSH 0.746 (0,35 - 4,94); Estradiol 33,70
fsh 3,94; lh 2,8
prolaktyna 20.20; testosteron 1.25
6-7 dpo
prog 9,3; estradiol 88 -
Marzycielka94 wrote:Fajnie Finch, że jesteś jeszcze trochę z nami 😘 jak się czujecie?
już robię się na niego bezradna 🥺
A wczoraj na USG mieliśmy pierwszy raz Kluskę z pięknym serduszkiem ❤️White1, Nana11, Yoanne, ater, Darrika, almost.there, Marzycielka94, Maniaaa., Lisik, Meggi_**, cysterka95, AnitaK, Sreberko, Pdes, DreamBee, Księgowa, Deyansu, S_va_88, dailydamn, Kaliope, AnMiPe lubią tę wiadomość