X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
Odpowiedz

Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • Anulek84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choinka123 wrote:
    Ale z tego co widzę to Katowice ja jestem z okolic Rzeszowa to kawałek. Dr Strus będzie moim kolejnym lekarzem i mam nadzieję ostatnim zapisy otwiera na kwiecień pod koniec tygodnia i wtedy mam dzwonic.
    @Vergeet super by było jak dasz znać jak po wizycie ;)

Spróbuj przez aplikację my dr ze strony Rcmu wchodzisz bezpośrednio i tam są podawane terminy do Niepolomic i do Skawiny, mi się udało wcześniej zapisać 😉

Choinka123 lubi tę wiadomość

👩40 👨42
    02.2024 💔 (5t)
    12.2024 💔 chłopiec 👼 9t5d
    start programu IVF (09.2024)
    zespół antyfosfolipidowy 🆗 antykoagulant toczniowy 🆗 kariotypy 🆗mucha 🆗CD138🆗
    ❌allo MLR 0%
    ❌PPJ (ANA2)- dodatni
    ❌MTHFR c.665C homo
    ❌PAI-I c.820-817 (4_5) hetero
    ❌KIR AA
    obecne: 2DL1, 2DL3, 2DL4 deleted, 2DS4(del-22bp), 3DL1, 3DL2, 3DL3, 2DP1, 3DP1 norm
    nieobecne: 2DL2, 2DL4 norm, 2DL5(group 1), 2DL5(group 2), 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1 variant
    AMH: 0,78 -> 1,05⬆
    I. stumulacja do IVF (04.2025): protokół krótki💉 Mensinorm 150j., Rekovelle 12j., Orgalutran, Ovitrelle, Gonapeptyl -> 6🥚, 2 dojrzałe, 0 zarodków😪
    II. stymulacja do IVF (05.2025): protokół długi, od 06.05.2025 AH -> 💉Gonapeptyl Daily-> 29.05 kontrola USG, dalsze zalecenia.. (będzie Gonal 150j. i Mensinorm 150j.)

💉i💊 zalecenia Dr S. do transferu: Accofil, Encorton, Prograf
  • Anulek84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assialbnn wrote:
    Widzę że nikt z nie podpowie nic na temat adenomiozy. W każdym razie zapisałam się do lekarza który ewentualnie będzie umiał to zdiagnozować dokładniej. Testować chyba jutro nie będę bo wczoraj byłam 9dpo I lekarz na usg nic w sumie nie widział więc nie wiem czy jest sens ...

Nie wiem co chciałaś wiedzieć na temat adenomiozy, możliwe, że przegapiłam Twój post. Na południu w Krakowie w parens i w nowym sączu w Barska Clinic jest lekarz dr Janowiec, możesz podglądnąć jego insta, tam jest kontakt też do niego.

👩40 👨42
    02.2024 💔 (5t)
    ❌allo MLR 0%
    ❌PPJ (ANA2)- dodatni
    ❌MTHFR c.665C homo
    ❌KIR AA
    obecne: 2DL1, 2DL3, 2DL4 deleted, 2DS4(del-22bp), 3DL1, 3DL2, 3DL3, 2DP1, 3DP1 norm
    nieobecne: 2DL2, 2DL4 norm, 2DL5(group 1), 2DL5(group 2), 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1 variant
    I. stumulacja do IVF (04.2025): protokół krótki💉 Mensinorm 150j., Rekovelle 12j., Orgalutran, Ovitrelle, Gonapeptyl -> 6🥚, 2 dojrzałe, 0 zarodków😪
    II. stymulacja do IVF (05.2025): protokół długi, od 06.05.2025 AH -> 💉Gonapeptyl Daily-> 29.05 kontrola USG, dalsze zalecenia.. (będzie Gonal 150j. i Mensinorm 150j.)

• Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, czy któraś z Was miała jakieś takie dziwne objawy

Cykl 30-32 dni
    W 16dc test owulacyjny pozytywny
    Dziś 23 dc

Sluzu brak - wręcz sucho .. 😔
    Bol jednej piersi w okolicy brodawek
    Uciążliwe swedzenie dziaseł dolne od soboty
    Delikatne bole ledwo wyczuwane z lewej strony jajnika
    Mrowienie w sutku jednorazowe ...
    Do okresu 10 dni 🤔

• Anulek84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assialbnn wrote:
    Byłam u lekarza i bije się z myślami. Z racji że nigdy nie miałam problemów ginekologicznych to też nie potrzebowałam jakiegoś super specjalisty w tej dziecinie, ale to niestety chyba się zmieni . Po wykonaniu usg stwierdził że BYC MOZE mam Adenomioze 🙄 oczywiście podkreślił że nie jest specjalista w tej dziedzinie i polecą udać sie na usg do specjalisty który się na tym zna . Jestem 9dpo i grubość endomerium określił na 6mm albo 7 już z natłoku informacji dokładnie nie zarejestrowałam. Podpowiedzi cokolwiek w tym kierunku ? Czy wogole jest jeszcze sens testować w tym cyklu ? 😥

Odnalazłam post, to że lekarz Ci powie że chyba coś jest to nie bierz jako wyznacznik. Mi mówiła lekarka kiedyś , że mam adenomioze a okazała się mięśniakiem. Nawet z endometriozą dziewczyny zachodzą w ciążę. Więc do dzieła 😉 odnajdź sobie tego lekarza, ponoć najlepszy w tych tematach, poczekaj na wizytę spokojnie bo terminy pewnie długie i pewnie dieta przeciwzapala🙂 sens testować zawsze jest, możesz też podglądnąć strony z pomocy medyczną IVF i tam na 1 stronie masz rozpiskę z badaniami i jak poprawić endometrium 😉

kitka_ lubi tę wiadomość

👩40 👨42
    02.2024 💔 (5t)
    ❌allo MLR 0%
    ❌PPJ (ANA2)- dodatni
    ❌MTHFR c.665C homo
    ❌KIR AA

• Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka233 wrote:
    Dzień dobry, czy któraś z Was miała jakieś takie dziwne objawy

Cykl 30-32 dni
    W 16dc test owulacyjny pozytywny
    Dziś 23 dc

Sluzu brak - wręcz sucho .. 😔
    Bol jednej piersi w okolicy brodawek
    Uciążliwe swedzenie dziaseł dolne od soboty
    Delikatne bole ledwo wyczuwane z lewej strony jajnika
    Mrowienie w sutku jednorazowe ...
    Do okresu 10 dni 🤔

Temperatura po owulacji 36.6
    Zawsze 36.2-36.3

• Iskiereczka00 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assialbnn ja dostałam diagnozę adenomiozy w Barskiej, a moja gino się wkurzyła, że na jakiej podstawie, że nawet jeśli w USG ściana macicy jest powiększona, to wcale nie musi być to adenomioza. No mocno się wkurzyła, a ja nie wiem co o tym myśleć ani co dalej robić. Będę pewnie szukała kogoś jeszcze do konsultacji. Więc to chyba nie jest takie jednoznaczne z tymi diagnozami.

Starania od 10.2022

👩🏼 34

IO, niedrożny jajowód, przewlekłe zapalenie endometrium, endometrioza I stopnia + adenomioza
    Kir AA
    Brak przeciwciał blokujących (allo mlr)

04.24 metformina
    05.24 drożność
    06.24 histeroskopia
    08.24 leczenie doksycyklina
    01.25 leczenie metronidazol + tarivid
    05.25 histeroskopia

🧔🏻‍♂️ 36
    Nasienie w porządku
    Hla C1

e10150ea3c2caf0b8588c139fa1e741e.png
  • Ssilvia Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka233 wrote:
    Temperatura po owulacji 36.6
    Zawsze 36.2-36.3

Wzrost temperatury i mrowienie w sutkach mogą oznaczać tylko tyle, że prawdopodobnie miałaś owulację i masz wzrost poziomu progesteronu w organizmie. Na tak wczesnym etapie twój organizm nawet nie wie że jesteś w ciąży (jeżeli tak jest), więc nie może ci wysłać żadnych sygnałów 😊 niestety tak mamy że w sobie doszukujemy różnych objawów bo bardzo chcemy żeby tak było.

Co oczywiście nie znaczy że ten cykl nie okaże cię dla ciebie tym szczęśliwym 😊

✨ 31 lat 🎀 | On 33 i wyniki nasienia super 🦸‍♂️ ✨

🌿 Hashimoto & lekka niedoczynność tarczycy – moja tarczyca to leń, ale ogarniamy!

Torbiel pęcherzykowata 25mm na jednym jajniku już 3 cykl bez zmian.🤔

💛 7 miesięcy starań – misja: 🍼👶

💊 Leki & suplementy:
    • 🦋 T4 (hormony tarczycy) – 25 mcg na zmianę z 50 mcg, bo moja tarczyca lubi być zaskakiwana.
    • 📉 Dostinex (prolaktyna) – jeden miesiąc i bum! Spadło z 23 ng/mL na 11 ng/mL.
    • ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!

🎯 Cel: Baby loading… ⏳💖

54c957d311ff42ecd9c6a2cf83b841c0.png
  • Pustynia Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też melduję się z Krakowa!

Na razie muszę powtórzyć swoje badania (coś ciężko
    mi się zebrać) + badania męża (tutaj musimy poczekać, żeby żołnierze się miały okazję przegrupować po antybiotykach itd) i wtedy chce wrócić do swojej lekarki, zobaczyć, czy ma nowe propozycje. Jeśli nie, to też chciałam próbować się zapisać do dr Strusa. Powinni tam dawać jakąś zniżkę na hasło „OvuFriend” 😂😂😂

Co do andrologów, mój M. był u dr Ostachowskiego i raczej sobie chwali :) Ale u nas jest kwestia wysokiego DFI, co tak czy inaczej może skończyć się in vitro. No, ale na razie walczymy.

Jeszcze odnośnie krakowskich lekarzy - miałam też styczność z dr Mika z krakowskiego Gyncentrum. Robił mi histeroskopie i drożność, samych zabiegów nie ocenie, bo były pod narkozą, ale szybko się zagoiło, a lekarz sam w sobie wydawał się bardzo konkretny i z dużym doświadczeniem. Tylko to krakowskie Gyncentrum to takie depresyjne miejsce 🫣🫣🫣 (mimo przekochanych pań pielęgniarek itd)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego, 14:14

Yoanne, Anulek84, kitka_ lubią tę wiadomość

💃 '95 🕺'91, starania od 04.2024

Ona:
    długie cykle, PCOS ❌
    histeroskopia - wycięty polip, nie wykazano stanu zapalnego ✅
    jajowody drożne ✅
    MUCHa - czysto ✅

On: wrzesień ➡️ marzec ➡️ maj

koncentracja: 7,76 ➡️ 12,59 ➡️ 18,18 mln/ml
    Całkowita liczba 27,94 ➡️ 41,55 ➡️ 69,08 mln
    Ruch postępowy (A+B ) 13% ➡️ 1,4% ➡️ 3,5 %
    Plemniki żywe 55% ➡️ 66% ➡️ 70%
    Morfologia 2% ➡️ 1% ➡️ 1%

Fragmentacja DNA (DFI) 40% ➡️ 34%
    hormony w normie ✅
    Powtórka posiewu czysta ✅
    kariotyp OK ✅

✨rodzę w 2026 🍀 ✨
  • Miś Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was stosuje albo stosowala endoover biotic? Czekam na dostawę i zaczynam stosowanie.

Endometriozy nie mam, podejrzenie adenomiozy.

Starania o pierwsze 👶🏻od 2018 r.
    nasz Cud 👼💔

Starania o kolejne👶🏻od 2023 r.
    12/2024 8 tc. 👼💔
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sosenka93 wrote:
    Dziewczyny, w kontekście lekarza ze Skawiny. Chodzi dokładnie o dr Michała Strusa?
    Tak, cały czas rozmawiamy o doktorze Strus :)

O super Anulek, o której masz wizytę? :)

Ja akurat dzwoniłam bo na stronie rcm ciągle pokazywało brak terminów 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego, 13:54

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
    3 stymulacje letrozolem w 2024r.

22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
    4.03.25 ⏸️ - 💔 (11tc poronienie samoistne)

Badania💉
    👩🏼‍🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
    Letrox 50 + suplementacja.
    🧔🏽‍♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe (kiepska budowa i ruch), TenFertilON + inne suple.

📆 maj- przerwa w staraniach, oczekuję na 🩸
    📆plan na badania:
    🙎🏼‍♀️AMH, LH, FSH, Estradiol, TSH, FT3, FT4, antyTPO, antyTG, glukoza na czczo, insulina na czczo, cynk, miedź, witamina D, witamina E, selen, ołów, kadm, arsen, D-dimery
    🙎🏼‍♂️seminogram: Test MAR z nasienia: IgG (po 2-3 minutach oraz po 10 minutach), IgA (po 2-3 minutach oraz po 10 minutach), TSH, FT3, FT4, antyTPO, antyTG, glukoza na czczo, insulina na czczo, cynk, witamina D, selen, ołów, kadm, miedź, witamina E, arsen

📆 po 🩸 i badaniach- diagnostyka u dr Strus
  • Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ssilvia wrote:
    Wzrost temperatury i mrowienie w sutkach mogą oznaczać tylko tyle, że prawdopodobnie miałaś owulację i masz wzrost poziomu progesteronu w organizmie. Na tak wczesnym etapie twój organizm nawet nie wie że jesteś w ciąży (jeżeli tak jest), więc nie może ci wysłać żadnych sygnałów 😊 niestety tak mamy że w sobie doszukujemy różnych objawów bo bardzo chcemy żeby tak było.

Co oczywiście nie znaczy że ten cykl nie okaże cię dla ciebie tym szczęśliwym 😊

Czyli czekam dalej.. 🫤

• White1 Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już jesteśmy w temacie Krakowa... polecacie gdzie można robić rozszerzone badanie nasienia? I co w nim trzeba uwzględnić? Powiem lekko mnie zmroziło jak dzisiaj usłyszałam kwotę 980zł. Ja rozumiem, że mamy kiepskie parametry, ale nie wiem czy potrzebujemy aż tak rozległych i drogich badań, nie wiem co one też by miały zmienić 🫣

👧25.5 🧑26.5 🐈🐈
    ⏳️05.24 💉01.25
    ⏳️13ty miesiąc 🤞

👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
    🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19% | Morfologia 4%

❌️01 Lametta + Zivafert
    ❌️02 Lametta + Zivafert
    ❌️03 Lametta + Zivafert
    ❌️04 Lametta + Zivafert
    ⏳️05 Lametta + Zivafert
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś wrote:
    Czy któraś z Was stosuje albo stosowala endoover biotic? Czekam na dostawę i zaczynam stosowanie.

Endometriozy nie mam, podejrzenie adenomiozy.
    Ja stosuję teraz 3 tydzień dopiero.

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

9 cs 😿
    ⏸️ 0 razy

👱‍♀️
    ❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
    ❌Hashimoto
    ✅MUCHa
    ✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
    ❌BX, jeden KIR implantacyjny
    ❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
    TSH (0,80)
    Anty TPO (134) ❗
    AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌

👨
    Koncentracja (114,4 mln)
    Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
    Morfologia (2 %) ❌

🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    📆07.05.2025 - kwalifikacja do programu
    📆09.05.2025 - start stymulacji IVF
    📆14.05.2025 - podgląd - 5 🥚🥚🥚🥚🥚
    📆19.05.2025 - podgląd - 4 😔
    📆21.05.2025 - punkcja + biopsja endometrium
    🤞#rodzew2026 🍀
  • Pustynia Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White1 wrote:
    Jak już jesteśmy w temacie Krakowa... polecacie gdzie można robić rozszerzone badanie nasienia? I co w nim trzeba uwzględnić? Powiem lekko mnie zmroziło jak dzisiaj usłyszałam kwotę 980zł. Ja rozumiem, że mamy kiepskie parametry, ale nie wiem czy potrzebujemy aż tak rozległych i drogich badań, nie wiem co one też by miały zmienić 🫣

Hej, a o jakie konkretnie badania chodzi?
    My na początku drogi robiliśmy wszystko w Gyncentrum i żałuję, bo drogo. Potem dr Ostachowski polecił nam Centrum Badań Mikrobiologicznych (to jest prawie przy rynku) mąż tam robił posiew z cewki i nasienia, ceny bardzo spoko i obsługa podobno super (mąż zawsze wraca i mówi „ale miłe panie tam są”) Tylko nie wiem czy np można tam zrobić seminogram…

My robiliśmy najpierw badanie nasienia kompletne dwa razy, a później jak wyniki były słabe to jednocześnie fragmentację DNA (DFI) i Spermbiome w Gyncentrum. No i za te dwa badania zapłaciliśmy 1500 zł…….. mąż to myślałam że mnie zabije, on był wtedy na etapie że nic mu nie jest, a ja świruje, że go ciągnę na badania 😂 Te badania zleciła moja ginekolog (ona kiedyś pracowała w Gyncentrum). Potem mąż poszedł z tymi wynikami do androloga i ten stwierdził że Spermbiome to naciągactwo i już lepiej zrobić zwykły posiew (a samo to badanie kosztowało chyba z 1200 zl). Sami nie wiemy jak się do tego odnieść, androlog nie zwrócił na nie w ogóle uwagi, tylko wysłał na zwykłe posiewy i jak z posiewu z nasienia wyszedł paciorkowiec, to dopiero przepisał antybiotyk.

💃 '95 🕺'91, starania od 04.2024

Ona:
    długie cykle, PCOS ❌
    histeroskopia - wycięty polip, nie wykazano stanu zapalnego ✅
    jajowody drożne ✅
    MUCHa - czysto ✅

On: wrzesień ➡️ marzec ➡️ maj

koncentracja: 7,76 ➡️ 12,59 ➡️ 18,18 mln/ml
    Całkowita liczba 27,94 ➡️ 41,55 ➡️ 69,08 mln
    Ruch postępowy (A+B ) 13% ➡️ 1,4% ➡️ 3,5 %
    Plemniki żywe 55% ➡️ 66% ➡️ 70%
    Morfologia 2% ➡️ 1% ➡️ 1%

Fragmentacja DNA (DFI) 40% ➡️ 34%
    hormony w normie ✅
    Powtórka posiewu czysta ✅
    kariotyp OK ✅

✨rodzę w 2026 🍀 ✨
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulek84 wrote:
    Odnalazłam post, to że lekarz Ci powie że chyba coś jest to nie bierz jako wyznacznik. Mi mówiła lekarka kiedyś , że mam adenomioze a okazała się mięśniakiem. Nawet z endometriozą dziewczyny zachodzą w ciążę. Więc do dzieła 😉 odnajdź sobie tego lekarza, ponoć najlepszy w tych tematach, poczekaj na wizytę spokojnie bo terminy pewnie długie i pewnie dieta przeciwzapala🙂 sens testować zawsze jest, możesz też podglądnąć strony z pomocy medyczną IVF i tam na 1 stronie masz rozpiskę z badaniami i jak poprawić endometrium 😉
    Dziękuję za odpowiedź ❤️ niestety do Krakowa mam dość dalekoo. Na chwilę obecną zapisałam się na wizytę z usg do lekarza specjalisty w zakresie endomerium itp. i chyba poprostu poczekam na jego opinie i postaram nie martwić się na zapas 😔 obecnie jestem 10dpo na miesiączkę póki co się nie zanosi pomijając dość duży ból piersi . Może w sobotę skusze się na betę jeśli do tego czasu nie pojawi się miesiaczka. W każdym razie jeszcze raz dziękuję za odpowiedź i podpowiedzi 😉

Anulek84 lubi tę wiadomość

👩 33
    👱‍♂️ 36

👸 córka 2015

3cs🗓
    5.02 ⏸️
    28.02 💔 8tc
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskiereczka00 wrote:
    Assialbnn ja dostałam diagnozę adenomiozy w Barskiej, a moja gino się wkurzyła, że na jakiej podstawie, że nawet jeśli w USG ściana macicy jest powiększona, to wcale nie musi być to adenomioza. No mocno się wkurzyła, a ja nie wiem co o tym myśleć ani co dalej robić. Będę pewnie szukała kogoś jeszcze do konsultacji. Więc to chyba nie jest takie jednoznaczne z tymi diagnozami.
    Lekarz który robił mi usg tłumaczył że w ścianie macicy widac takie czarne pola które mogą świadczyć właśnie o tej przypadłości. Nie mówił nic aby macica była powiększona czy znieksztalcona. Mówił że podejrzewa ale nie jest pewny i abym skonsultowała z kimś kto się w tym specjalizuje. Zapisałam się mam nadzieję do odpowiedniego lekarza na przyszły tydzień.

👩 33
    👱‍♂️ 36

👸 córka 2015

3cs🗓
    5.02 ⏸️
    28.02 💔 8tc
  • Miś Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loraa wrote:
    Ja stosuję teraz 3 tydzień dopiero.

I jak oceniasz? Coś się zmieniło? W ogóle czy cokolwiek mam po tym zauważyć?

Starania o pierwsze 👶🏻od 2018 r.
    nasz Cud 👼💔

Starania o kolejne👶🏻od 2023 r.
    12/2024 8 tc. 👼💔
  • Anulek84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskiereczka00 wrote:

A miałaś tylko USG czy histeroskopie ?

Iskiereczka00 lubi tę wiadomość

👩40 👨42
    02.2024 💔 (5t)
    ❌allo MLR 0%
    ❌PPJ (ANA2)- dodatni
    ❌MTHFR c.665C homo
    ❌KIR AA

• Anulek84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sosenka93 wrote:
    Dziewczyny, w kontekście lekarza ze Skawiny. Chodzi dokładnie o dr Michała Strusa?

Tak

👩40 👨42
    02.2024 💔 (5t)
    ❌allo MLR 0%
    ❌PPJ (ANA2)- dodatni
    ❌MTHFR c.665C homo
    ❌KIR AA

• Anulek84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Tak, cały czas rozmawiamy o doktorze Strus :)

O super Anulek, o której masz wizytę? :)

Ja akurat dzwoniłam bo na stronie rcm ciągle pokazywało brak terminów 🙈

Ok 15 a Ty? 🙂

👩40 👨42
    02.2024 💔 (5t)
    ❌allo MLR 0%
    ❌PPJ (ANA2)- dodatni
    ❌MTHFR c.665C homo
    ❌KIR AA

‹‹ 28 29 30 31 32 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ