Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Julciaa14 wrote:https://ibb.co/1wX102L
Dziewczyny a może teraz ? Ten na dole
@pupuś piękne kreseczki, koniecznie leć na betę👧25.5 🧑26.5 🐈🐈
⏳️05.24 💉01.25
⏳️13ty miesiąc 🤞
👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19% | Morfologia 4%
❌️01 Lametta + Zivafert
❌️02 Lametta + Zivafert
❌️03 Lametta + Zivafert
❌️04 Lametta + Zivafert
05 Lametta 🤞 -
Cześć, u mnie test bielusieńki... Aktualnie 26 dc i 12-13 dpo. @ jutro lub pojutrze ale chyba nie mam już większych nadziei.
-
emciak wrote:Cześć, u mnie test bielusieńki... Aktualnie 26 dc i 12-13 dpo. @ jutro lub pojutrze ale chyba nie mam już większych nadziei.
Jak to dziewczyny mówią: dopóki nie ma @ to jest nadzieja 🤞
Widzę że 14 lutego będzie boom testujących i dwóch kreseczek 🤞.
Ja tego swojego testowana z jednej strony się nie mogę doczekać bo mam nadzieję że zobaczę 2 kreski ale z drugiej tak do końca nie wiem czy chce je zobaczyć. Boję się powtórki 🙄.
Chochlik12, Iskiereczka00 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶🏻od 2018 r.
nasz Cud 👼💔
Starania o kolejne👶🏻od 2023 r.
12/2024 8 tc. 👼💔 -
pupuś wrote:Zrobiłam test, co uważacie?
https://zapodaj.net/plik-x78ZwFN8Uw
Prawdę mówiąc, na żywo była trochę bardziej widoczna… Nie wiem, ile dpo, wiem że 25 dc przy cyklach, które najczęściej mają 25-26 dni.
Gratulacje ⏸️😁 piękne, grube krechy 😉 -
Pupuś, leć prędko na betę i się pochwal!!! 🥰🥰🍀🍀
Trzymam kciuki za wszystkie testujące dziś dziewczyny. Pamiętajcie, nie ma 🐒, jest nadzieja 🥹✨ Starania od 09/24 (9 cs)
👩 31
✔ USG, cytologia, potwierdzona owulacja
✔ TSH 1,42 (Euthyrox 25 mcg + jod)
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
⬇️ A i B = 30 %
⬇️ Morfologia 2 % -
Drzemka wczoraj o 17:00 była błędem i miałam fatalny wieczór/noc, ale wracam do żywych i nadrabiam wątek.
Jak zwykle tutaj dobre emocje mieszają się z tymi, które łamią serce.
@karczoch321 - mocno wierzyłyśmy tu wszystkie w Twoje powodzenie, nie umiem napisać nic innego, jak to, że bardzo mi przykro 💔
@pupuś - no ewidentnie dzieje się, czekam na Twoje wyniki bety 🥰
@onalola - ja zawsze miałam problem z cerą, bo w wieku 5 lat przeszłam zatrucie sterydami z winy lekarzy, więc zawsze jakichś "przyjaciół" mam na twarzy czy innych obszarach, ale odkąd się staramy, faktycznie jest tego więcej. Piję kolagen, fertisim (na razie 1 saszetkę eksperymentalnie w tym miesiącu), Q10, różne witaminy, a i tak jest lipa. Dekolt, twarz, ostatnio tył głowy.DreamBee lubi tę wiadomość
🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
Julciaa14 wrote:U mnie przy becie 1040 dopiero lekarz znalazł ciążę. Wcześniej plamiłam cały czas chyba że 2 tygodnie i lekarze nie mogli znaleźć przyczyny.
Wdzięczna lubi tę wiadomość
-
Hej, przytulam Was mocno, za dzisiejsze niepowodzenia, a Ciebie pupusiu tulę najmoniej jak umiem 🩷🩷🩷 Leć na betę!
Laski, u mnie taka dziwna sytuacja, bo wczoraj bolał mnie tak lewy jajnik, a z niego była owu, taaak bolał, że szok.
Dzisiaj rano, 8/9 dpo. Wstałam bez zastanowienia, szczerze mówiąc jeszcze na śpiocha i zrobiłam test. Nie wiem po co tak wcześnie.
Nie chcę robić z siebie wariatki, ale ja widzę tą drugą bladziutka kreskę 🥹🥹🥹
Czy to fabryczna?😵💫
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego, 07:38
DreamBee, Paulina66, Siilike, Belia, Nayeli, Chochlik12, brilka, ellevv, cysterka95, Dżozu, Marcia03, assialbnn, Marzycielka94, Darrika, Olisska, Deyansu, izzou97, dailydamn, Mstka, Miś lubią tę wiadomość
-
izzou97 wrote:Aqkaracza, oby ten lekarz się mylił
Czasem wiele zależy od sprzętu, może akurat o to tu chodzi 😣 i niedługo jednak ten pęcherzyk w macicy się pojawiizzou97 lubi tę wiadomość
-
flotek wrote:Wczoraj dosłownie jedna kropla krwi poleciała... Ale co z tego jak test negatyw to już wiadomo że @ 🥴
Dziękuję za wsparcie ❤️
Dziewczyny ogromnie trzymam za Was kciuki ❤️✊🏼
Zostawiam Wam moje 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Jest tu kilka dziewczyn z czasów moich starań i ciagle zaglądam i sprawdzam co u Was . Dziewczyny wspieram Was całym sercem i życzę by to był Wasz ostatni cykl starań . Obyście już za moment ujrzały te upragnione 2 kreseczki i szczęśliwie dotrwały do rozwiązania ❤️✊🏼Nadziejka26, DreamBee, Agni97, emciak, pupuś, Nayeli, flotek, Lovi25, Chochlik12, brilka, cysterka95, kasialinkaa, Marcia03, Marzycielka94, Olisska, Deyansu, Kaliope, almost.there, izzou97, Justa28, Paula6432, Mstka, Pdes, Mardotka lubią tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
30.04 1507g chłopaka 🥹🩵
👩🏼28l
👨🏼34l -
Nadziejka26 wrote:Hej, przytulam Was mocno, za dzisiejsze niepowodzenia, a Ciebie pupusiu tulę najmoniej jak umiem 🩷🩷🩷 Leć na betę!
Laski, u mnie taka dziwna sytuacja, bo wczoraj bolał mnie tak lewy jajnik, a z niego była owu, taaak bolał, że szok.
Dzisiaj rano, 8/9 dpo. Wstałam bez zastanowienia, szczerze mówiąc jeszcze na śpiocha i zrobiłam test. Nie wiem po co tak wcześnie.
Czy to fabryczna?😵💫
Nadziejka26 lubi tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
30.04 1507g chłopaka 🥹🩵
👩🏼28l
👨🏼34l -
nick nieaktualnyNadziejka26 wrote:Hej, przytulam Was mocno, za dzisiejsze niepowodzenia, a Ciebie pupusiu tulę najmoniej jak umiem 🩷🩷🩷 Leć na betę!
Czy to fabryczna?😵💫
Nadziejka26 lubi tę wiadomość
-
White1 wrote:Tak, ten na dole to zdecydowanie pik c:
@pupuś piękne kreseczki, koniecznie leć na betę
Ale piękny pik! 🩷 -
Dziewczyny, nie pójdę na betę, nie dziś 🥹
Jestem tak zestresowana...
Czy się cieszę?
Na pewno się boję, że znowu to szczęście będzie na chwilę. 🥹
Może poczekam do spodziewanej @, żeby te wartości już były konkretne? -
Nadziejka26 wrote:Hej, przytulam Was mocno, za dzisiejsze niepowodzenia, a Ciebie pupusiu tulę najmoniej jak umiem 🩷🩷🩷 Leć na betę!
Czy to fabryczna?😵💫
Ja z takiej kreski mam córkę 🥰, na początku to tylko ja widziałam krechę. Beta wszystko rozjaśni ❤️Nadziejka26 lubi tę wiadomość
❤️21.05.2021❤️ 👧🏼 L.
👸🏻34 l. 🧔🏻34 l.
🐣 3 cs
4.12.2024 - wyjęta Mirena, starania o drugiego 🐥 - start.
6.12.2024 - ponad tygodniowy krwotok, wizyta na pogotowiu i nagła konieczność przerwania starań.
Połowa stycznia 2025 - zielone światło 💚 dla starań 🤞🏻 -
Dzień dobry ☕
Przytulam za biele i małpiszony wredne 🫂
@pupuś gratuluję! Czym prędzej leć na betę, która powinna być już tylko formalnością przy takich pięknych krechach 😍🤗
@Nadziejka26 no widzę tam drugą bladziutką, ale różową kreseczkę 😍 może beta rozwieje wątpliwości? 💞
U mnie już po owulacji, która była prawdopodobnie przedwczoraj. Podziałane było, ale jakoś po tylu miesiącach niepowodzeń brak mi już wiary w sukces...
Miłego dzionka 🌞
Nadziejka26, Chochlik12 lubią tę wiadomość
👱♀️1986
🧔1979
Starania od 07.2023 -
Choinka123 wrote:Kurcze to ja w tym miesiącu pęcherzyk 22 mm w 11 dniu cyklu po lamettcie i lekarz powiedział żeby dać zastrzyk na następny dzień rano żeby nie przerósł to ja już nie wiem, co lekarz to inna wizja. Napisz co zrobiliscie jestem bardzo ciekawa. Trzymam mocno kciukasy żeby się udało w tym cyklu.
Dopadłam termin w czwartek na 14:00, co prawda za cholerę mi nie pasuje, ale będę się gimnastykować (najwyżej pojadę z kompem na kolanach) 😂
Ogólnie mam plan, że jak w czwartek ten pęcherzyk jeszcze nie pęknie, to wezmę Ovitrelle już w czwartek wieczorem. Tak sobie przekminiłam, że przecież ten zastrzyk jest na „dojrzewanie” pęcherza, więc on nie pęknie od razu, tylko jeszcze chwilę pewnie urośnie przez te 24-36 godzin.
Mi właśnie lekarka powiedziała, że na Lamettcie to one potrafią dorastać do 35 mm i że to trochę za dużo, dlatego dobrze byłoby sprawdzić. Więc myślę, że w sumie dobrze, że Twój lekarz dał Ci przy 21 mm. Pęcherzyk sobie dojrzeje i pęknie i nie ma ryzyka torbieli.
Kurczę, ja to już nawet boję się napisać, że chciałabym żeby się udało 😬😆 Ale jest plan w razie negatywa - zaraz po testowaniu jedziemy się wygrzewać do Egiptu, więc może nie będzie bolało aż tak bardzo (szkoda tylko, że widmo @ pojedzie z nami) 😂😂
Agni97, Chochlik12, Marcia03, Choinka123, DreamBee lubią tę wiadomość
💃 '95 🕺'91
starania od 04.2024
Ona:
PCOS ❌ stymulacja Lametta
histeroskopia - wycięty polip, nie wykazano stanu zapalnego ✅
jajowody drożne ✅
MUCHa - czysto ✅
On: wrzesień ➡️ marzec
koncentracja 7,76 mln/ml ➡️ 12,59 mln/ml
Całkowita liczba 27,94 mln ➡️ 41,55 mln
Ruch postępowy (A+B ) 13% / 3,64 mln ➡️ 1,4% / 0,58 mln ❌