Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
cysterka95 wrote:Aaa okej 😅 może któryś z suplementów wpłynął na cerę albo po prostu coś innego organizm odreagowuje
Mąż mówi, że może ogrzewanie, zimno i wgl może to ma jakiś wpływ. Raczej z tych supli to nic nie powinno.
Ale teraz mam inaczej, w staraniach o 1 miałam taką turbo kaszę na okolicach żuchwy i policzków, jak uczulenie czy ki pieron. I na początku ciąży. A teraz w ciąży nie jestem, bo była @ i czekam na owu 🤔 tak się zastanawiam po prostu2 cs 11/24 cb 💔
2025 ??
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magnez , inozytol
5-9 DC lametta, orvitrell
20.11 drożność jajowodów cykl stop ->prawy pięknie drożny, lewy było ciężko ale sól przepłynęła.
prawy jajnik torbiel endometrialna ok 18mm od lutego bez zmian na wielkości
AMH 09.25 0.42
👨
Obniżona ruchliwość , morfologia 2%, agregacja..
Worek supli ( fertistim, q10, NAC,Omega 3, l karnityna)
powtórka - styczeń ? -
karczoch321 wrote:Cześć kochane! Wracam do Was z fioletowej strony mocy 💔
Na początek bardzo gratuluję wszystkim paniom dwóch kreseczek, mocno tulę za pozostałe biele i okrutnie zaciskam kciuki za wszystkie testujące 💪💪
Moja ciąża zakończyła się na przełomie 6 tygodnia, a teraz czekam na ostateczny spadek bety, koniec krwawienia no i chyba kolejny cykl…?
Miałam wątpliwości czy wracać tutaj na forum, bardzo dużo sprzecznych uczuć i nastrojów aktualnie we mnie siedzi. Ale tak jak już kiedyś tu pisałam: „co nas nie zabije, to nas sponiewiera” i chociaż trochę nie wiem co dalej, to małymi krokami zaczęłam po najmniejszej linii oporu i domówiłam worek supli na zapas.
Badania i resztę ogarnę po kontrolnej wizycie w następnym tygodniu.
Finch11 please, podziel się w jakich ilościach brałaś swoje witaminy - widzę, że masz podobną liste, to może będzie to dla mnie jakiś nowy punkt wyjścia czy coś zmieniać 🤨
O nie, bardzo mi przykro 😞 i chociaż miło że z nami jesteś, to mam nadzieję że nie wracasz na różową stronę na długo 🤞🏻👫 30 & 30
starania naturalne od 01.2024
z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność (ogarnięta)
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta niski IG + suple
▪️naturalne cykle b. długie - 60-70 dni, przeważnie bezowulacyjne
▪️prawy jajowód niedrożny
🧬 PAI1 i V R2 tylko hetero; zespół antyfosfolipidowy - Acard
🧔🏼obniżone parametry nasienia
▪️Żylaki powrózka III st. - operowane 04.'25
▪️seminogram pooperacyjny 08.'25 - mamy poprawę ilości i ruchu 🪱
➡️ kolejna kontrola styczeń 🤞🏻
▪️wyniki kariotypów ⏳
▪️histeroskopia
📅 Styczeń:
▪️kolejny seminogram
▪️kontrola TSH, witamin
▪️ANA -
flotek wrote:@ przyszła... Znów 😔
Przytulam 🫂🫂🫂 ale nie jesteś sama, u mnie też małpa właśnie przyszła, tyle dobrego, że taka wieczora to najgorszy ból brzucha prześpię i jutro będzie względnie spoko34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Na początek bardzo gratuluję wszystkim paniom dwóch kreseczek, mocno tulę za pozostałe biele i okrutnie zaciskam kciuki za wszystkie testujące 💪💪
Moja ciąża zakończyła się na przełomie 6 tygodnia, a teraz czekam na ostateczny spadek bety, koniec krwawienia no i chyba kolejny cykl…?
Miałam wątpliwości czy wracać tutaj na forum, bardzo dużo sprzecznych uczuć i nastrojów aktualnie we mnie siedzi. Ale tak jak już kiedyś tu pisałam: „co nas nie zabije, to nas sponiewiera” i chociaż trochę nie wiem co dalej, to małymi krokami zaczęłam po najmniejszej linii oporu i domówiłam worek supli na zapas.
Finch11 please, podziel się w jakich ilościach brałaś swoje witaminy - widzę, że masz podobną liste, to może będzie to dla mnie jakiś nowy punkt wyjścia czy coś zmieniać 🤨
Bardzo mi przykro kochana, ściskam mocno 🫂🫂🫂34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Flotek, Darrika przykro mi, że 🦍 się u was pojawiła 🫂
Darrika lubi tę wiadomość
Starania od 04/24
niedrożny kanał szyjki macicy, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4% ➝ 33,2% , alloMLR 0%, adenomioza, oligospermia
08/25 - IVF ➝ 3 ❄️ po PGT-A
immunosupresja 💊
10/25 - FET 4.2.2 10 dpt beta <0,2
2 cykle diphereline ⏳ -
Ale dzisiaj szalejecie z postami, nie odniosę się bo nie mam mocy, ale wszystko czytam

Mnie właśnie "krew zalała" także rozpoczynamy 12 cykl starań 🤷♀️ może skoro z mloda się udało w 12 to i teraz się uda? Kto wie
Ja ostatnio dużo grałam, dawno nie malowałam pk numerkach więc właśnie wyciągnęłam obraz i będę sobie malować Mt. Everest 🤭 do tego kubek ciepłego mleczka i za godzinkę do spania
Marzycielka94, Agni97, cysterka95 lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Aqkaracza kurcze bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że to podejrzenie okaże się błędne. Ile wynosiła beta i kiedy powtarzasz? Trzymam kciuki żeby to jednak nie było to najgorsze.
Karczoch tak czekałam na update od ciebie. Bardzo, bardzo mi przykro. Oby to było wszystko szybko za tobą 🫂🫂Starania o pierwsze 👶🏼od 05.24 🤞🏼
4cs: 08.24 cb 4tc💔
6cs: 10.24 cb 6tc💔
12.12 monitoring i ovitrelle 💉
13.12 IUI -
@karczoch321 🫂😔 posiedź z nami tu chwilkę, a później znowu niedługo uciekaj na fioletową stronę 🩷
Nayeli lubi tę wiadomość
👧99' 🧑98' 🐈⬛ 🐈⬛ ⏳️05.2024 💉01.2025
🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
✅️ drożność, wymazy, nasienie, DFI, HBA, MAR, witaminy, homocysteina
❌️ 01-11.25 10 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
⏳️ Start cyklu + antykoncepcja od 29.11
🗓 02.01.26 start stymulacji IVF 🫧 -
White1 wrote:@karczoch321 🫂😔 posiedź z nami tu chwilkę, a później znowu niedługo uciekaj na fioletową stronę 🩷
Nie no, mam nadzieję, że niedługo zamykamy wątek i wszystkie się tam przenosimy 😎
Belia, Nayeli, White1, ater, Agni97, Marzycielka94, cysterka95, Mardotka, beautifullady, Nana11 lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 17 cs - 3x stymulacja
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność - ok 👌
🧚♀️07.25 AMH - 3,8
💔 02.25 - CP
💔 09.25 - CB
🐛 12.25 - trzeci cykl z Lamettą
💉trombofilia + autoimmunologia ANA1 - dodatnie 🔺
AT III (antytrombina) - podwyższone 🔺
ACA, LA, B2GP1, białko C/S, mut. Leiden, mut. protrombiny - ok ✅
🕰️ soon - badanie kariotypów i nasienia z fragmentacją -
Karczoch… nie wiem co powiedzieć.. bardzo mi przykro.. przytulam mocno 🫂❤️🩹karczoch321 wrote:Cześć kochane! Wracam do Was z fioletowej strony mocy 💔
Finch11 please, podziel się w jakich ilościach brałaś swoje witaminy - widzę, że masz podobną liste, to może będzie to dla mnie jakiś nowy punkt wyjścia czy coś zmieniać 🤨 -
Melduję @. Cieszę że w końcu przyszła.
Mój cykl był o dwa dni dłuższy niż zawsze - i to bez suplementacji progesteronu. Normalnie 24 a teraz 26, co oznacza że faza lutelna się wydłużyła do 12 dni. Dla mnie to dobra wiadomość 🥹
@ po potwierdzonej owulacji też o wiele bardziej bolesna niż przy cyklach bezowulacyjnych.
Dziewczyny dużo sił do starania się w kolejnym cyklu ❤️
Nayeli, Agni97, Mstka lubią tę wiadomość
✨ 32 lata 🎀 | On 34 – wyniki OK 🦸♂️✨
🌿 Hashimoto
💛 czas starań - 12 miesiecy
💊 Leczenie & suplementy
• 🦋 Euthyrox (T4) 75 mcg
• 📉 Dostinex – prolaktyna z 23 ➝ 11 ng/mL w 1 miesiąc
• ☀️ Witamina D, 💉 B12 (z 250 ➝ w górę)
• 🧠 DHEA, NAC, ubichinol, melatonina – na owulację 🌸
• 💊 Acard 100 mg w II fazie + Encorton 5 mg
✅ Badania & wyniki
Profil antyfosfolipidowy – OK
Trombofilia – wykluczona (PAI hetero)
AMH – 2.9 🌟
Helicobacter & pasożyty – brak 🚫
MUCHA & cytologia – prawidłowe 🧫💖
Ferrytyna - 90 ng/mL
CA 125 - negatywny
🔄
Jajowody – drożne ✅
29.09.2025 - pierwsze USG 6 mm + ❤️
15.10 - drugie USG 2.23 ❤️
Czekamy na dziewczynkę 🥹

-
Bardzo nam się podoba taki plan 💕karczoch321 wrote:Nie no, mam nadzieję, że niedługo zamykamy wątek i wszystkie się tam przenosimy 😎✨ Starania od 09/24, 4 cykle stymulowane
✓ hormony, MUCHa, HSG, homocysteina, HB, pazożyty
✓ koncentracja 98 mln, A+B = 45 %, morfologia 0 %
‼️ cd56 i cd138 - zapalenie endometrium, podejrzenie polipa
➡️ histeroskopia zabiegowa + biopsja endometrium
➡️ konsultacja immunologiczna -
@karczoch o nie! A przed chwilą o Tobie pomyślałam, wchodzę na forum a tu takie informacje. Bardzo mi przykro☹️ fajnie, że mimo chwilowego zawieszenia już myślisz o tym co dalej i planujesz💪 oby się szybko znowu udało 🫶
@Darrika i sSilvia tulę za małpy🫂 zaczynajcie nowy cykl z myślą o pozytywnym jego zakończeniu ☺️
Ssilvia, Darrika lubią tę wiadomość
👩🏻35 👨🏼🦱42 🐱
10.2024 biochem 💔
13 cs 🤞🏼 kwiecień
21.04 ⏸️ ❤️
23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
25.04 1479 mlU/ml
07.05 4,6 mm Pingwinka z ❤️
29.05 2,6 cm do kochania 🥰
18.06 prenatalne (6,4 cm zdrowego maleństwa)🩷
16.07 ważę 150 g i jestem siłaczką😻
13.08 połówkowe (340 g słodkiej dziewczynki )
10.09 670 g Skarba ❤️
08.10 mamy już 1250 g
29.11 1600g 🥰

-
Czy Wy też miewacie czasem myśli po przebudzeniu ,,co u tej czy u tamtej, kto zobaczy kreski, jak się sytuacja rozwinęła?" 😆 nawet jak mniej się udzielam to myśli i tak mi krążą wśród Waszych nicków i mimo, że nie znamy się osobiście to jest tu tak ,,domowo".
White1, Marzycielka94, Chochlik12, Agni97, cysterka95, Darrika, dailydamn, Czajnik, DreamBee, Mardotka, ellevv, Choinka123, Marcia03, Olisska, Kaliope lubią tę wiadomość
👩🏻35 👨🏼🦱42 🐱
10.2024 biochem 💔
13 cs 🤞🏼 kwiecień
21.04 ⏸️ ❤️
23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
25.04 1479 mlU/ml
07.05 4,6 mm Pingwinka z ❤️
29.05 2,6 cm do kochania 🥰
18.06 prenatalne (6,4 cm zdrowego maleństwa)🩷
16.07 ważę 150 g i jestem siłaczką😻
13.08 połówkowe (340 g słodkiej dziewczynki )
10.09 670 g Skarba ❤️
08.10 mamy już 1250 g
29.11 1600g 🥰

-
Ja teraz najbardziej czekam na walentynkowy poranek i walentynkę cysterki💘😁Nayeli wrote:Czy Wy też miewacie czasem myśli po przebudzeniu ,,co u tej czy u tamtej, kto zobaczy kreski, jak się sytuacja rozwinęła?" 😆 nawet jak mniej się udzielam to myśli i tak mi krążą wśród Waszych nicków i mimo, że nie znamy się osobiście to jest tu tak ,,domowo".
Chochlik12, Agni97, Nayeli, cysterka95, Darrika, DreamBee, Olisska lubią tę wiadomość
Starania od 04/24
niedrożny kanał szyjki macicy, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4% ➝ 33,2% , alloMLR 0%, adenomioza, oligospermia
08/25 - IVF ➝ 3 ❄️ po PGT-A
immunosupresja 💊
10/25 - FET 4.2.2 10 dpt beta <0,2
2 cykle diphereline ⏳ -
Ooniee Karczoszku, Kochana! Tak mi przykro! Tak bardzo mocno Cię ściskam w myślach 💔Starania od 10.2022
👩🏼 34
❌️IO, hipoglikemia reaktywna, niedrożny prawy jajowód, przewlekłe zapalenie endometrium, endometrioza I stopnia + adenomioza
❌️Kir AA, brak implantacyjnych
❌️Brak przeciwciał blokujących (allo mlr)
✅️Kariotypy prawidłowe
✅️Przeciwciała przeciwplemnikowe ujemne
✅️ANA ujemne, TRAB ujemne
❓️Co jeszcze mogę zbadać? AOA, pasożyty, homocysteina?
🧔🏻♂️ 36
❓️06.2025: 23,75 mln, ruch postępowy 14%, procent prawidłowych 3%
❓️fragmentacja z 2023 roku: prawidłowych 73%.
✅️Hla C1C1
IVF
I procedura, krótki protokół 07.2025 - 7 pobranych ➡️5🥚➡️ 0❄️
II procedura, długi protokół 09.2025 - 10 pobranych ➡️8🥚➡️❄️❄️❄️➡️ przetrwał 1❄️➡️ PGT⏳️➡️nieprawidłowy😭 -
Karczoch bardzo mi przykro, że tak się to potoczyło 🫂Starania od 01.2024 🤍
Endometrioza & adenomioza & PCOS | czynnik męski
Teraz: pause & breathe 😴
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
@Karczoch, o nie... 💔 bardzo mi przykro, kochana ☹️
@Ssilvia, przytulam za @, ale gratuluję podniesienia proga! Mam nadzieję w tym cyklu u siebie na polepszenie proga, bo był dramat 🤞
@Flotek @Darrika, tulę za 🐒🫂
Darrika, Ssilvia lubią tę wiadomość
♀️27 ♂️ 27
➡️ 8cs
❌ PCOS
❌ Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
💊 Siofor 1000 XR, Euthyrox 37,5, probiotyk, wit. D, wit. B complex, zioła ojca Sroki, omega3, magnez, cynk i wiele innych. -
brilka wrote:Ja teraz najbardziej czekam na walentynkowy poranek i walentynkę cysterki💘😁
Ojej jak miło 🥹❤️
Ja też czekam na wieści od was, mam taki zwyczaj że zaglądam tu rano jak ogarnę najpilniejsze rzeczy w pracy czyli przeważnie tak koło 9, ale czasem wypadnie jakieś spotkanie i nie mogę się wtedy skupić bo myślę co tam u jednej i drugiej 😅
Iskiereczka00, Agni97, Nayeli, Olisska lubią tę wiadomość
👫 30 & 30
starania naturalne od 01.2024
z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność (ogarnięta)
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta niski IG + suple
▪️naturalne cykle b. długie - 60-70 dni, przeważnie bezowulacyjne
▪️prawy jajowód niedrożny
🧬 PAI1 i V R2 tylko hetero; zespół antyfosfolipidowy - Acard
🧔🏼obniżone parametry nasienia
▪️Żylaki powrózka III st. - operowane 04.'25
▪️seminogram pooperacyjny 08.'25 - mamy poprawę ilości i ruchu 🪱
➡️ kolejna kontrola styczeń 🤞🏻
▪️wyniki kariotypów ⏳
▪️histeroskopia
📅 Styczeń:
▪️kolejny seminogram
▪️kontrola TSH, witamin
▪️ANA -
Bardzo mi przykro 🫂Starania o rodzeństwo 🤰🏻
👦🏼05.2022 1CS (cięcie cesarskie)
Ona 👩🏻 IO, PCOS (AMH 5.38),niedoczynność tarczycy, Trombofilia❌ reszta z krwi ✅ MUCH✅ wymazy z szyjki✅ HSG-drożne ✅ KIR ✅ laparohistero ✅
On 🙋🏻♂️02.2025 nasienie: morfologia,HBA, fragmentacja, posiewy ✅
——————————————————-
🩷10cs (1 cykl na CLO, zivafert, utrogestan 3x300)
🩸09.06
🥚27.06 potrójna owulacja
🤞10.07 ⏸️
I beta 187,14. II beta 400,92. III beta 812,61
16.07 usg- kropek 🥹
25.07 USG mamy jedno ♥️ ale obok pojawił się młodszy drugi kropek 🫣
08.08 dwa bijące serduszka ♥️♥️